Pre pola sata sam upalio xbox i vidim update za indijanu, da li rešava ovaj bug ili nešto drugo, ne bih znao…
Pazi, ono sto sam skontao jeste da je verovatnoca (bez update) da ti se desi ovaj bug jako retka. Pre svega je vezana za dinamiku igranja. U Vatikanu mozes direktno da se uputis na main quest i da relativno brzo resis . Ja sam vise od 17 sati igrao Vatikan jer su jako zanimljivi sporedni sadrzaji i stvarno ih je steta propustiti. Ljudi za manje vremena predju kompletnu igru ![]()
Igrao sam baš dosta u Vatikanu, nisam uradio sav sporedni sadržaj ali jesam većinu, vraćam se tamo kasnije jer me je main story odveo na sledeću lokaciju…
Top.
Igracemo veceras sa update-om znaci.
Trebalo bi da je isto u 01h release time?
Namerno nisam isao na main quest jer sam znao da cu napustiti lokaciju. Iskustvo jbg
Ja sam odradio vise od 90% u Vatikanu, ukljucujuci i collecteblse. Milsim da mi fale dve medicine bottles, dve books of knowladge i jos nesto sitno. Vidim da cu morati da dizem na veteran jer sam mnogo zajeban na hard ![]()
Znao sam i ja, ali ne smorio Vatikan.
Može se vratiti uvijek i odraditi šta treba. Čak i pošto pređeš igru igra te vrati prije zadnje misije i onda opet možeš da vratiš se na sve lokacije i odradiš šta treba.
I ja sam prilično dealjno sve igrao. Ostale mi 3 relics u Vatikanu i jedna knjiga koja je za kupiti u pošti ali nemam para. I jedno 10-tak notes mi fali isto.

Haha u patchu tek vidim da nema FSR, AMD je totalno izneveren. Dolazi “at a later date”.
Xbox it is, nisam verovao da cu ga upaliti za jos neki naslov.
Odusevljen sam kako igra izgleda i radi na PC-u. Takodje mi je Vatikan kao deo igre jako dobar. Osvetljenje i path tracing su zaista odlicno odradjeni.
“Sreca” pa nema photo mode inace bi mi se play-time udvostrucio.
Ne znam samo zasto kija svaki drugi NPC i Vatikanu.
Neka gripa hara izgleda.
Fino izgleda i na Xboxu. Ne znam doduse koja je razlika u odnosu na PC + nVidia ali bas je dobro i cinematic, kad se ne glupiraju sa 30 fps.
Probacu kasnije sa Questom, ovo bi mogla da bude dobra igra za cinematic experience.
Zamisli da ne izgleda dobro na RTX4090
sve u kantu odmah.
Posle dugo vremena Xbox ima igru koja je rame uz rame sa playstation first party naslovima kada je reč o gameplayu, story drive-u karakterima, glumi…Znaci moze MS kada hoce. Nadamo se sto više slicnih naslova ovog kvaliteta.
Izgleda “fino”?? Izgleda fenomenalno! 1800p/60fps. Pa to je impresivno. A balavio bi da je igra izasla na ps5 kao za onaj usrani Rebirth
Igra izgleda samo “fino”. Vrlo je je impresivna na tehnickom nivou, ali izgleda samo fino ![]()
Igrajuci je jutros, zagledao sam se u neko zbunje u daljini (u Vatikanu) i Uncharted 4 je graficki bolji bio 2015. god… vidi se dosta ponavljanih tekstura i objekata.
E sad, jedina nefer stvar je sto Playstation ima “controlled environment” gde graficki moze da optimizuje do ludila, dok se ova igra moze igrati na svemu i svacemu.
Narativno, ova igra, moze da ide rame uz rame sa PS ekskluzivama, kao i sa glumom, i tu se slazem. Kao sto rekoh, tehnicki aspekt konstantnog 60fps na konzolama isto nije mala stvar. Sve u svemu, uzivancija za igranje!
Izgleda fenomenalno. Sacekaj da vidiš i druge lokacije.
4K, Max, Path tracing. ![]()
koji GPU je u pitanju?
RTX 4080 Super