Odigrah malo, U Vatikanu se motam, nisam daleko odmakao ali trudio sam se da provjerim svaku prostoriju, riješio sam i prvu onu side misteriju. Leži mi igra, ja baš volim stealth igre. Jedino što mi se ne sviđa što moram da se oslanjam na checkpointe, bilo bi bolje da ima quicksave tako da mogu ponekad da probam riskantnije stvari. Ovako kad vidim da je last checkpoint prije 25 minuta onda oklijevam. Mada jesam jednom opalio iz puške na psa i navukao na sebe 5-6 vojnika odjednom, jedva živ ostao. Note to self da ne radim to više. ![]()
Tako ću da guštam ovo. Kad pređem ima onda da odradim i sve collectables i sav content što ima.
Koliko puta samo pokušam da uradim, jbga STALKER ![]()
Kriv sam isto. ![]()
Malo se salio ![]()
Inace, za sve koji zele da pogledaju prva 2/3 filma, imate ih na SkyShowtime-u za zvanicnim srpskim titlovima.
Auu koliko side questova u Vatikanu. Necu se smiriti dok sve ne rešim.
logično main quest ide poslednji
Ja ne znam gde cu , bukv vec dobrih 2 sata sam na tom mestu , para sam se nakrao samo tako, a sto se tice side misija sad nzm trenutno su mi aktivne dve , ali isto tako su aktivne misije za bočice i jos neke artefakte tako da nema meni bezanije iz Vatikana jos dugo dugo…
Da, da. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na Journal, da ga citam i tumacim, jer brdo notes-a ima za svaki sporedni sadrzaj. Sto se kaze o ukusima se ne raspravlja ali ne mogu da shvatim da neko moze vise voleti npr Final Fantasy i slicne fairy tales od ovakvih igara. Pa ovo i Stalker 2, su takve igretine koje su me pogodile u najtanju nit. Uzivancija!
A ja danas sleteo iz Rima i Vatikana ![]()
'Bem ti čari savremenog gaminga. Ne funkcioniše bič na RB kao ni kamera na dpadu. Sada naleteh na taj ozbiljan inventory bug.Uradio sam brdo stvari u Vatikanu. Skoro sve misterije, Field works, discovery-s, collecteble i ovo mi se desi. Javljaj te ljudi jel imate problema
Nisam daleko u Vatikanu, možda danas/sutra padne patch pre zvaničnog izlaska.
I ja sam dosta toga u Vatikanu uradio cak sam uspeo da se izglitchujem do jednog dela , ali naravno u prostorijama nema quest item-a tako da nisam nikako mogao da je zavrsim tek kasnije su se pojavili quest item-i kada sam stigao do tog quest-a. Sad ja sam zavrsio nadam se sve side misije (ne racunam collectibles njih jos imam) i stigao sam do misije gde sam kod one fontane(koju sam prethodno uspeo da glitchujem al dzaba kada ne postoji mogucnost da ti resis quest ) , to sam prosao i tu usao u pecinu i tu stao
Pisao sam mejl Bethesda supportu. Ja stvarno ne znam sta da radim i jako mi je krivo jer sam ulozio 15 sati u Vatikanu. Pokusao sam load game, quit game, promena kontrolera, update konreolera i nista. Jednostavno ne koristi vise bic i kameru, dok predmete ne moze da unequip-uje iz iventara.
Funny thing is, Indiana je uvek bio zapravo ljut i grampi. Ljut na oca, ljut na naciste… Ali uvek na neki kul nacin i uz osecaj za pravdu.
Nije zafrkancija, verujem da si verni fan, ali ovo je samo jedan od razloga zasto bi trebalo cekati pravi release-day (veceras), a ne placati early access sranja.
Koji verni fan brate… on pise svakom developeru ![]()
![]()
Ima Journal za dopise koje je slao
nazvao ga je Final Fantasy ![]()
Lik je dimenzija za sebe ![]()
Resio sam problem tako sto sam u glavnom meniju otisao na “save slots” pa onda “save rollback” i izabrao raniji save uz minimalnu stetu zrtvovanog progresa. Odgovorili su mi malo pre, kada sam vec resio problem, pa cu staviti ovde ukoliko jos neku bude imao slicnu neprijatnost.
Greetings!
Thank you for contacting Bethesda Customer Support. My name is Julio and ill be delighted to assist you today!
I understand you’re experiencing various issues with Indiana Jones and the Great Circle.
If you’re experiencing issues with the game, below you will find some troubleshooting steps that could assist you in resolving this problem.
Restart the Game
To restart Indiana Jones and the Great Circle:
-
Press the [Xbox] button on your controller to return to the Home screen.
-
Press the [Menu] button on your controller, select quit and press[A] to close Indiana Jones and the Great Circle.
-
Select Indiana Jones and the Great Circle from the home screen and press [A] to restart.
Power Cycle the Console
To power cycle your Xbox:
-
Press and hold the [Xbox] button on the front of the console for 10 seconds.
-
Unplug the console’s power cable and wait for 10 seconds.
-
Plug the power cable back in and turn the console back on by pressing the [Xbox] button again.
Uninstall and Reinstall the Game
To uninstall a game on your Xbox, follow the steps found here. Be careful to not delete your save files from the cloud.
Once complete, you can reinstall the game from your library or disc.
Play Indiana Jones and the Great Circle using Cloud Gaming
Play Indiana Jones and the Great Circle using Cloud Gaming, which does require an active Internet connection. You may need to uninstall the downloaded version of Indiana Jones and the Great Circle before you can use the Cloud version.
Locate Indiana Jones and the Great Circle on your Xbox and look for the Cloud icon and launch from that tile.
If the issue persist, we would like to request a screen shot or video demonstrating the issues you’re experiencing within the game as this will aid us in our investigation.
We thank you for your continued support and look forward to hearing back from you!
Regards,
Julio
Bethesda Customer Support
Keep an eye on our official Facebook, Twitter, and website for upcoming news about Bethesda Softworks games here:
https://twitter.com/bethesda
https://www.bethesda.net
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 96 hours (4 days).
If your issue has not been resolved, you can respond directly to this email. We look forward to working with you again should you need us!
Obozavam ovakve copy/paste odgovore na principu “jesi li probao da restartujes?”…