Indiana Jones and the Great Circle{MT}

Top. Znači 16gb završava posao za ovakva grafička podešavanja. Mada imaš i brzu magistralu.

Na native ne može nažalost, ali sa DLSS na Balanced ide bez problema u 60+ FPS.

Mada mi je Path Tracing i dalje malo blurry i grainy kao u svakoj igri sa PT do sad što sam primjetio.

Mislim da se igra može komotno igrati i bez PT, jer nije uopšte sad neka ogromna razlika.

PT OFF

PT ON

2 Likes

Prelepa je igra. I jako se lako igra, sto me posebno raduje, ima taj oldskul vibe bez prekompleksnih mehanika, sve je nadohvat ruke i jednostavno “tece”. Malo su doduse nabacane i nepovezane misije, ali jedva cekam da nastavim.

Uncanny utisak Indijane na zalost pomalo kvari dozivljaj. Ali nista strasno. Likom podseca ali deluje kao neka lutka jer su facijalne ekspresije Harison Forda napravile filmsku ikonu. Izgleda kao bezizrazajni automaton.

4 Likes

Koliku temperaturu nagruva ta grafika u full podesavanjima :smiley:

Tesko je postici tu fotorealisticnost idalje.
Kojima-ine igre i Sony igre imaju neverovatne studie za face tracking i body motion.
Kojimi radi nas novosadski studio :grin:, dok za npr Callisto radi Sony interni studio.

Cak su i za Hellblade 2 motion tracking radili Novosadjani.
Tako da steta sto za Indi nisu kontaktirali nase momke.

1 Like

Sreća je pa imam 6 ventova u kućištu pa je prozračno fino.

Ne ide preko 70. Bez PT je negdje oko 65. :smiley:

1 Like

Pa džaba bi bilo kakvo kontaktiranje kad ne možeš da radiš sken lica Harrisona Forda koji ima 82 godine. Motion capture je odradio Troy Baker, a lice mladog Harisona Forda. To nije ni približno ista metoda kao kad skeniraju Melinu da glumi Senuu i onda ju ona još odglumi.

1 Like

Pusti Harrisona, lica ostalih isto isgledaju vosteno i plasticno.
Troy svakako radi izvanredan posao.

Zato što nisu skenirana lica sa full motion capturom lica. Valjda je to jasno.

Postavlja se pitanje zasto nisu.

Bice na ps5 pro cuo sam.

Nema potrebe za fanboy upadima.
Polemisemo o vrlo dobroj igri.

2 Likes

Senua je bas ludilo od motion capture-a. Samo par igara je na tom nivou. Propustena je prilika ali nema veze, ipak je iz prvog lica…

1 Like

Nemaju svi tu tehnologiju pretpostavljam a pitanje koliko ima smisla da radiš to za sporedne likove i dižeš budžet a ne možeš za glavnog lika, ne možeš za Marcusa takođe itd.

Botina klasicna :joy:

1 Like

Ovo ce biti igretina. Vec sada sam odusevljen a tek sam sleteo u Rim.

Grafika izgleda neverovatno na XSS, a tek 60 fps. Muzika, glasovi. Bice ovo prava avantura.

Gameplay bas deluje kul, osvezavajuce a najbolje od svega kako se nadovezuju scene. Kao da uzivam u filmu.

5 Likes

Kad me uhvate na djelu da kradem :slight_smile:

10 Likes

You forget a thousand things every day. Make sure this is one of them.

4 Likes

Kakva igretina, ne da mi se da napustim Vatikan. Ovde sam odlučio da igram Hitman pristupom. Ali stvarno super koliko igra oprašta što mogu da se šunjam i penjem po zgradam usred belog dana dok je stražar na deset metara od mene ili da uđem u baraku i ukradem dokument sa stola dok vojnik sedi za istim. Totalni Indijana vajb bez puno smaranja sa onim šta je realno a šta nije.

6 Likes

Da, slijepi su prilično ali ima neke stvari strateški su postavili da moraš distrakciju da napraviš. Npr. jedna medicinska bočica u Vatikanu, baš sam morao napraviti distrakciju što sam bacio flašu jer u suprotnom te onaj jedan uvijek vidi kad ju uzimaš.

1 Like