Indiana Jones and the Great Circle{MT}

Meni nije, piči sin Astro Bot-a :grin:

1 Like

Hoces reci anomalija :laughing:

2 Likes

1000002921

Nikada nisam pogledao filmove tako da ako me igra privuče moraću prvo da ih odgledam ovako ništa od igranja nije zanimljivo kad jedva znaš o čemu se radi :smile:

1 Like

Igraj slobodno. Nije kao da je ne znam bog zna šta bitno :smiley:

1 Like

Nije baš da mi je bitno svakako me nikad nisu privlačili filmovi iz 80-tih tek po neki samo, ali o ovome jedino što ja znam to je da neki lik avanturista ide i istražuje grobnice pećine ili šta već i to je sve, pa se zbog toga pitan da li bi mi bilo zanimljivo da je igram kad znam tek ponešto :smile:

Igrao si Tomb Raider, možda i Uncharted. Sve je to isto, samo se likovi i priče razlikuju. 3 Fife :smiley:

2 Likes

Znam iz kog ugla mislis, ali ne bas. Lara i Nathan su brzi agilni, skaces pucas, do kraja igre si pobio manju naciju. Indiana je spor i trom i uglavnom se svodi na pesnicnje i stealth. Hocu reci tempo igre je totalno drugaciji.

3 Likes

S obzirom da te zovem Arandjel gledao si sigurno seriju Srećni ljudi :laughing:

1 Like

Naravno, beware spoilers. :smiley:

Ih to bi već donekle bila i sramota da nisam gledao :smile:

Svakako nisam mislio na domaće filmove, u našoj kinematografiji jedini filmovi koji vrede su baš ti stariji, ovi današnji samo kriminal, keks, droga i alkohol, blud i nemoral jedva da se probere nešto

3 Likes

Da, Indijana rijetko kad puca i ubije nekog osim baš kad mora. Čak i ona scena u prvom dijelu kad ubije onog u crnom odjelu što maše mačetom, to nije bilo u scenariju nego je to ideja Harison Ford-a bila i odlučili su da zadrže.

Uncharted je u velikoj mjeri inspirisan Indy filmovima, naravno nije gameplay i to koliki je bodycount ali priča u Uncharted su preslikani Indy filmovi, čak su prekopirali i to da na kraju uvijek bude nešto paranormalno.

Preporuka da se svakako odgleda jer svi kažu da je vjerna igra originalnoj trilogiji. Radnja je smještena između prvog i drugog dijela ali ja ću pogledati ponovo sva tri. Keca sam već pogledao.
Baš sam poslušao sinoć jednu recenziju gdje lik kaže kako mu se svidjelo kako su prikazali tog Indija iz prvog filma ali i da su ubacili neke scene i naznake koje ukazuju na put kojim se razvija i kakav je postao do 3. dijela.

1 Like

Apsolutno da.
Je l ti bilo zanimljivo da igras Uncharted iako nisu postojali filmovi? :sweat_smile:
Ovo ti je kao otkrivanje drevnih grobnica u Uncharted-u, bez pucnjavine, vise Dishonored stealth-a.

Ja cu svakako pre zvanicnog izlaska igre, koji je za par dana, odgledati prva 3 dela jer zelim da povezem stvari iz filma, ali nije obavezno.

2 Likes

Kida Indiana! U tom polulinearnom svetu ima sijaset side misterija koje prosto vuku igraca da ih istrazi i resi. Preporucio bih ljubiteljima Indiane i zanra overall da podignu action/adventure (combat i stealth) na hard jer ce biti iskustvo za stepen kvalitetnije.

2 Likes

Ništa poslušaću vaše preporuke pogledaću filmove pre nego da započnem igru svakako ne može da škodi, a valjda će i da mi doda bar malo neki vajb :grin:

Malo kamera i kontrole umeju da zajebavaju ali u suštini meni odgovara izvedba iz prvog lica, u borbama traljavo dok je za istraživanje bolje…
Posle par sati mogu da kažem da sam prilično zadovoljan igrom, spora je dosta pa se treba navići.

U pitanju je immersive sim, kakvo treće lice aman, još od studija koji samo radi first person igre. Šta je sledeće, da Indy ima sina kojeg vodi sa sobom i onda se šunjaju da izbegavaju mumije koje hoće da ih ujedu🙄.

4 Likes

Nego sta. trebalo bi biti iz treceg lica. I ono sto jos fali, morao bi biti vise ljut. Nije dovoljno ljut. Tvoja ideja za dete da vuce sa sobom odlicna! A na pocetku igre su mu trebali onako satrati zenu ili devojku. /s :grin:

1 Like

Eto fun ideje za DLC u trecem-licu! :grin:

p.s bez zezanja bi mogli da eksperimentisu malo, pa onda bam :boom:, odluka da druga igra bude iskljucivo u trecem-licu haha

Nikako , igrica bas prelepo izgleda bukv pola ovih detalja ne bi video u trecem licu , ovako to izgleda prelepo izgubim po 10minuta u svakoj prostoriji koliko buljik u detalje dok resavam puzzle…

1 Like