Brojimo sitno
Evo krenuo sam. Nema izbora graphic modova. Jedan jedini kao u Astrobot zakucan u 60 fps. Neki bi rekli “pro mode”
Manje više . Mislim da je više rezultat šire mreže poznanstava tipa “e jel onaj vaš balkanac živ, treba li mu kod”.
I sad ustao rano da igram kad ono skapiram da sam instalirao Upgrade ali ne i samu igru
Odigrah nekih 40-ak minuta pre posla, i prvi utisci su mi odlični, igra je lepa i atmosfera je stvarno sjajna, 1:1 kao Indiana Jones filmovi.
Jedina zamerka ide na kameru, definitivno bi bila dosta bolja da je 3rd person, ono povremeno iskakanje u 3rd person pokazuje koliko bi bolje bilo da je cela igra tako urađena.
A dobar je IGN sada, a?
Konačno krenuo, ceo vajb na početku je totalno Indijana Džons film .
Ako ćemo iskreno IGN je uvijek dobro ocjenjivao Xbox igre. Onda jednom dali Starfieldu 7 i fanboys doživjeli meltdown.
Jedino što se tiče vijesti jesu SEO farmeri i odatle uglavnom ide taj bijes prema njima uglavnom. Ali što se riče recenzija, toliko je drugih gorih.
IGN Korea je najjaci i najrealniji IGN. Ostali su IGNorant.
Salu na stranu. Prvih sat, odlicni utisci. Na PC-u su dramili o mogucim performansama, zbog sistemskih zahteva koje su izbacili, tipa da ti treba 4090 da imas 60pfs. Ma kakvi, meni radi zakucano u 120 sve na Ultra, ni da stucne.
Ne igram jos igru, ali po pogledanim review-ima, mogu da se kladim da ce u bliskoj buducnosti izaci update gde ce moci da se bira izmedju treceg i prvog lica u tim segmentima
Idalje mi je precudno, a i tacno sam znao da ce reci da prelaz izmedju-lica nije odradjen bas najbolje.
Sve ostalo deluje fantasticno.
Nema sanse. Nije to samo ukljucis i pojavi se trece lice. Za to bi ih cekao posao obima potpuno nove igre. Ne ocekujj to uopšte.
Napisah u tim segmentima, ne u celoj igri.
Najrealniji 6/6
U kojim bre segmentima??
Коју су оцену онда дали твом омиљеном БФ2042
Posle Stalkera ovo mi sada nekako sve mlako, ali nema bagova, haha.
I meni je ps5 posle ove dve igre mlak