Indiana Jones and the Great Circle{MT}

Ти ћеш игру са твојим нетом да скинеш тамо до католичког Божића :rofl:

2 Likes

e al pre par meseci sam se bacio na trosak i uzeo pristojan net, sad me vise nije sramota medj vama s vasim srpskim brzinama :laughing:

al ko zna kad ce indy doci na red.

2 Likes

Indiana je 130GB

Na PC nemaš ni disk godinama. Samo Steam svi furaju.

2 Likes

Plač koliko su oni protiv piratizacije, a sve Nintendo igre mogu da se pokrenu na PC/Mac dve do tri nedelje ranije od Switch izdanja lol :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Verovatno je pricao o prezervaciji na konzolama, da ne bi doslo do “lost media” type shit… ali prezervacija na PCu je manje vise zagarantovana.

Jedina konzola sa kojom i dan danas imaju problem je PS3, ali i to se polako resava jacanjem Mac/PC hardvera.

Jedino zbog piraterije može biti sačuvano. Ovi digitalni store-ovi kad sklone igru, ako nisi do tad kupio, ćao, zdravo,možeš da se pozdraviš ukoliko nema fizičke kopije. A na PC to je extinct.
GOG radi na očuvanju ali malo igara ima tu.

I mene je sacekalo isto obavestenje kada sam stavio igru na pre-download. Morao sam da oslobodim prostor. Da bi se onda ispostavilo da ima 130gb. Ne znam u čemu je fora.

3 Likes

Upravo mi Bethesda ponudila upgrade code :clown_face: :clown_face: :clown_face:

3 Likes

Meni nije.

2 Likes

cekaj, cime zasluzeno? :laughing:

Brdo i brdo hvalospeva, cak i nezasluzenih :rofl:

1 Like

Ma videli čovek kupio pa rekli evo ti kod :grin:

2 Likes

Ma od Bethesda PR-a.

1 Like

Uzeo sam i ja, ako me razočara igra, pu pu, tražiću refund u lirama :grin:

Trebas da im trazis uvek da ti posalju 10-15 kodova, za promociju igre na ovim prostorima, tj xboxa kao platforme :smiley:

2 Likes

Realno, Bethesda je dosta darežljiva sa kodovima ako je medij koji recenzira fer (ne u smislu pozitivnih ocena nego da poštuju NDA, embargo datum/vreme i nisu toksični). Zvuči dosta jednostavno, ali gomila sajtova ima amaterski ili clock-bait pristup gde padaju na ovim osnovnim stvarima :person_shrugging:.

1 Like

a, zbog republike?

Pa valjda.
Kao admin i vlasnik valjda zasluzuje bar kod da dobije :sweat_smile:
Kao sto je rekao, nije ni toliko tesko doci do koda u nekim slucajevima.

Uostalom, takve igre uglavnom nemaju day-one patch i stvarno nije vredno zezati se, sem ako vam to nije posao :man_shrugging:t2:

1 Like

Na nama zarađuje kodove :joy:

3 Likes

Kako ce momci od sutra igrati Harisa Džinovića. Vala ja sve mislio da cu Stalker-a zavrsiti do izlaska igre(tek izasao iz Ničaza odnosno one zgradurine) , al vidim da od toga nema leba , dugacak stalker kao januar tako da cu morati obe igre da igram pa koja vise prevali.