Ти ћеш игру са твојим нетом да скинеш тамо до католичког Божића
e al pre par meseci sam se bacio na trosak i uzeo pristojan net, sad me vise nije sramota medj vama s vasim srpskim brzinama
al ko zna kad ce indy doci na red.
Indiana je 130GB
Na PC nemaš ni disk godinama. Samo Steam svi furaju.
Plač koliko su oni protiv piratizacije, a sve Nintendo igre mogu da se pokrenu na PC/Mac dve do tri nedelje ranije od Switch izdanja lol
Verovatno je pricao o prezervaciji na konzolama, da ne bi doslo do “lost media” type shit… ali prezervacija na PCu je manje vise zagarantovana.
Jedina konzola sa kojom i dan danas imaju problem je PS3, ali i to se polako resava jacanjem Mac/PC hardvera.
Jedino zbog piraterije može biti sačuvano. Ovi digitalni store-ovi kad sklone igru, ako nisi do tad kupio, ćao, zdravo,možeš da se pozdraviš ukoliko nema fizičke kopije. A na PC to je extinct.
GOG radi na očuvanju ali malo igara ima tu.
I mene je sacekalo isto obavestenje kada sam stavio igru na pre-download. Morao sam da oslobodim prostor. Da bi se onda ispostavilo da ima 130gb. Ne znam u čemu je fora.
Upravo mi Bethesda ponudila upgrade code
Meni nije.
cekaj, cime zasluzeno?
Brdo i brdo hvalospeva, cak i nezasluzenih
Ma videli čovek kupio pa rekli evo ti kod
Ma od Bethesda PR-a.
Uzeo sam i ja, ako me razočara igra, pu pu, tražiću refund u lirama
Trebas da im trazis uvek da ti posalju 10-15 kodova, za promociju igre na ovim prostorima, tj xboxa kao platforme
Realno, Bethesda je dosta darežljiva sa kodovima ako je medij koji recenzira fer (ne u smislu pozitivnih ocena nego da poštuju NDA, embargo datum/vreme i nisu toksični). Zvuči dosta jednostavno, ali gomila sajtova ima amaterski ili clock-bait pristup gde padaju na ovim osnovnim stvarima .
a, zbog republike?
Pa valjda.
Kao admin i vlasnik valjda zasluzuje bar kod da dobije
Kao sto je rekao, nije ni toliko tesko doci do koda u nekim slucajevima.
Uostalom, takve igre uglavnom nemaju day-one patch i stvarno nije vredno zezati se, sem ako vam to nije posao
Na nama zarađuje kodove
Kako ce momci od sutra igrati Harisa Džinovića. Vala ja sve mislio da cu Stalker-a zavrsiti do izlaska igre(tek izasao iz Ničaza odnosno one zgradurine) , al vidim da od toga nema leba , dugacak stalker kao januar tako da cu morati obe igre da igram pa koja vise prevali.