Igre za "dvoje" (co-op)

Ima coop na PC-u, onda MORA da ima i na x360… Ja sam igru hteo da uzmem samo zbog coop-a…

EDIT: Evo kako :slight_smile:

The game supports both online and offline co-op gameplay.

For offline co-op one player has to start a game, while the second player has to press start in-game and log into his profile. Very nerve-stretching!

But sadly it does not support 16:9 split screen. The upper and bottom screen are shifted to the left and right. Not a bad idea, so that both players can sit on one side and get the best view.

BORDERLANDS najjaci co op svih vremena. Ako neko hoce da pegla online, nek se javi, lvl 48 hunter:)

Ako me ne bude mrzelo vazi, i onako nisam presao igru nikada. Na kompu sam bio lvl 28 sniper valjda. Meni se igra Army of Two ali nemam s’ kim :confused:

Ako hoce neko bilo bi do jaja :slight_smile:

Tapatalkin’ w iPhone 4s.

Ja imam Borderlands na PC-u, na xboxu nemam, pa ako neko igra na PC-u nek mi se javi.

Zavrsio sam oba dela AoT, imas sve crno na belo kod mene u ach:) Ali, onako, nije nesto, ima smisla igrati jedino na hardcore-u.

Pa zemljace, u krajnjoj liniji skini Borderlands, to ti je sat i po vremena i za rezanje jos cuka:)

E pa zemljače, imam ne flešovan xbox i na njemu igram samo originale.

Borderlands je sad glanc nov oko 1800 dinara max, bez DLC-a:) To je zabava bez kraja.

Toliko, sto jeste dzabe uzeci u obzir koliko vremena provedes igrajuci tu igru…

Tapatalkin’ w iPhone 4s.

Dajte neku igru koja moze da se igra u dvoje na jednom boxu. Onaj link koji je neko dao gore je odlican ali tu nemam pojma sta moze a sta ne moze na jednom boxu. Ima dosta igara koje pise co-op modes ili campaign da podrzava, a moze samo online. Igram sa devojkom samo mortal kombat i smori me malo, ****ga one nece ni fudbal ni basket da igra :slight_smile:

Slazem se, nema bolje voznje za dvojku!

Full auto

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Sta je full auto? Mislim, budi malo opsirniji u opisu. :slight_smile:

Da malo vratim temu iz mrtvih… :slight_smile:

Dakle jel imaju neki novi naslovi koje bi mogli da preporucite?!

Mene prvenstveno zanimaju neke igre koje se mogu igrati i u zenskom drustvu a ne samo FPSovi. :smiley:
Tu mi trenutno samo Rayman Origins pada na pamet, koja ce biti medju prvim igrama koje cu nabaviti kada postanem vlasnik kutije! :slight_smile:

Citao sam negde da je moguce i Fable igrati u offline co op mode-u… Jel neko probao? Tj uopsteno kakav je Fable?

Epic Mickey 2. Shank 1 i 2.

Southpark , trine 2 , bubble bobble :lol: , dungeon defenders

Fable je dobra igra, mada je kec bio najbolji. Dvojku sam igrao tako u co-opu i to je jedna od onih igara gde imas co-op samo da bi imao, inace taj drugi lik je realno nebitan za bilo sta, i kao da ne postoji, moze u svakom trenutku da izadje i tako to. Ne svidja mi se i nepotrebna je opcija jer je cela igra napravljena za singleplay.
Mortal Kombat je ok, to svi vole. :stuck_out_tongue: Left 4 dead… resident evil… army of two… ma ima dosta dobrih igara za co-op, mislim ja ti nabrajam generalno sve igre, ali dosta su pravljene i za zensko drustvo…pa neke devojke vole i fps i tps. :stuck_out_tongue:

Street Fighter X Tekken 4 odjednom je neverovatno ludilo. OBAVEZNO PROBAJTE!!! :smiley:

Znaci L4D moze u offline co op-u? Nisam znao…

Devojci ne odgovara FPS/TPS zanr pre svega zbog cinjenice da se ne snalazi bas najbolje sa drugim stick-om koji se koristi za ciljanje! :slight_smile: Jos ako se radi o nekoj igri sa horor elementima, tu se skroz pogubi! :smiley:

Moze, moze, i odlicna je. Tu mi se i jedino svidja split screen za dvojicu, podeljen je ekran na pola. I taman ispadne kao da imas dva manja monitora i odlicno i pregledno izgleda. Dok npr gears/re6 split ne mogu da podnesem. Mislim realno, igrao sam u nedostatku drugih i zbog toga sto su super za co-op, ali ne mogu da im oprostim. Jer realno, zasto bi u bilo kom slucaju podelio ekran po horizontali a ne vertikali kao sav normalan svet, ili kao na re5 da imas tako podeljeno po vertikali ali cak nije ni ceo ekran iskoriscen, ne znam da li si to video negde, imas na klipovima na youtube-u.

pa dobro,ajd sad,po horizontali i li vertikali to je već stvar ukusa ili kako se kome šta sviđa,
a ovo za re5 i re6 meni je re5 u splitu po horizontali u punoj dimenziji igre dok re6 u splitu ima nešto odsečeno sa strana

re5

re6

btw po mom mišljenju najbolji co-op u splitu je re5 :rock: