Danas sam kupio jos jedan kontroler (od Pekise, sve pohvale ) pa planiram da igram malo sa bratom - Za sada imam samo Naruta, koji i nije tako los Planiram da skinem Super Street Fighter 4 kao i Tekken 6. Da li imaju jos neke slicne igre koje su dobre ?
Da li ima mozda neki Hack n’ Slash koji moze u dvoje da se igra ? Ili nesto slicno tome ? Tj. sve osim sportskih igara
Borderlands, Dirt 2, Gears of War 1 i 2, Halo 3, ODST i Reach, Kane and Lynch 1 i , The Simppsons Game…
To su neke kojih se sad sećam. MP naročito pomaže u GoW i Borderlands.
Jeste samo su ekrani podeljeni na nekakav cudan nacin pa sve izgleda JAKO sitno za oba igraca… Ako nemas veliki televizor predlazem da izbegavas Lost planet 2 split screen Coop osim ako ti je zanimljivo da igras na veoma malom ekranu iz udaljenosti 1 ili 2 ili koliko god metara si udaljen od telvizora.
Ali jeste jako zabavno igrati coop sa nekim pored tebe u Lost planet 2, samo su ekrani jako sitni.
Do jaja, igracemo ja i buraz.Inace imam tv od 28’’ ali nije tako mali, mada moram videti kako se deli ekran?Resident evil 5 u coop-u sa split ekranom je gori od sexa
Zavisi, ako stavis Widescreen onda jeste ali ako igras na normal “screen” onda je dobro.
Widescreen-Jedan gore levo a drugi dole desno…
Normal-Jedan gore a drugi dole (ono standardno)
Postavio sam slicnu temu pre par meseci i zakljucak je da je xbox jako tanak po pitanju nekih co-op igara, a da ne mora split screen. Kod split screena ako nemas ogroman tv zaboravi na igranje, deljenje slike na wide TV-u po horizontali (uglavnom postoji samo ta opcija) je užas. Jedino može vožnja neka. E sad kada sam ja gledao za co-op nije bilo moguce igrati besplatno xbla igre, ciji je izbor drasticno veci. Pogledaj na co-optimusu imas posebnu xbla sekciju.
da definitivno re5 ja sam tako presao celu igru i stvarno je extra,svaka preporuka za co-op Igrao sam i army of two i to nije lose u nedestatku pravih co-op igara.
uglavnom kao i većina ljudi ovdje, predlažem army of two the 40. day i RE5…iako me živcira split screen na RE5 (gore desno, dolje lijevo), dok je kod AOT odlično. volio bi da se napravi OBSCURE 3 za xbox 360, prelazio sam sa sestrom 2 dio na PC-u i oduševljen sam bio (nema split screena uopće)!
od autića split/second velocity je brutalno zabavan…
Pa pazi Lost planet 2 je prvenstveno i pravljen za coop,probao sam singleplayer i razocarao se dok je u coop situacija dosta bolja,dosta je zanimljivije,moze cak i u cetvoro da se igra sto mislim da je bas cool.
Inace po meni su gears of war(1 i 2) i resident 5 najbolje coop igre.