samo da znas da je igra 2x teza kad se igra u co-op tj ima 2 do 3x vise neprijatelja, na zadnjem nivou secam se da sam single player presao za 5 minuta bukvalno, a u co-op sam imao 3 ona napucana sa oklopima umesto 1 kao u single i mali milion obicnih, ortak i ja igrali sat vremena skoro, dok nismo pohvatali koju taktiku da primenimo
Pa dobro, i nadao sam se necemu takvom, teze i sa mnogo taktika, barem ja to tako gledam, a ne samo run and shot…
ovo je sve samo ne run and shoot :D, meni je najjaca ona mapa sa onim brodovima sa strane, izlazi se prvo u neko veliko dvoriste pa onda kod tih brodova, covece sirina ogromna, neprijatelji na sve strane a ti nemas gde… ae snadji se
Borderlands - co-op mod je stvarno dobar i vrijedi poigrati (naravno veci je loot i bolji, neprijatelji su tezi…co-op pa izvolite)
Na PC-u smo nas 4-ica redovno isli na Crawmerax. Uff strasan loot + zesca zabava
definitivno fali jos dobrih co-op naslova, u zadnje vreme mi je muka od mainstream igara… nista kvalitetno bre… sorry za off
F3AR 3 ima split-screen COOP.Dakle,moze se igrati cela kampanja kao i 6 ili 7 mapa koje su kao neka mesavina horde-a iz gersa i onog napucavanja sa zombijima u poslednjem COD-u.
Ekrani su podeljeni kao u RE5.
Dobro za znati Moram prvo dvojku da predjem, kec je bio do jaja
Najbolja igra za co-op army of too dvojka
eh nisam znao da moze za co-op sad kada sam video skida se:P
Ja mislim da su najzanimljivije igrice u co-op modu Lego igrice.
Igram Lego Pirates of the caribbean i odlicna je.
Nisam odigrao nesto puno igara u dvoje…ali definitivno je Lara Croft and the Guardian of Light najbolja…
odigraj lego star wars III ako nisi i lego indiana jones odlicne su
imas i lego harry poter mada to nisam probao videcu da skinem sada…
zaboravio sam i lego batman:p
Jel u LEGO igrama moze Co-Op Story mode? Il samo ono nakon sto si presao Story mode pa mozes uzeti Co-Op da pomazes u onim nekim specijalnim problemima?
Dok sam igrao Lego SW, moglo je, samo je potrebno pritisnuti Start na drugom joypadu. Sad, mozda se nesto promenilo.
Bas gledam na ovim stranicama samo pise kao Co-Op ali ne i Story mode, a znam da je na Wii-u bilo smao Start i upadnes, bas cu probati sa Harry-om, i sa Caribbean, jer te dvije nisam nikako ni igrao…
u lego star wars III moze to znam…a u ovim ostalim lego ne znam…videcu da probam do sledece srede,posto sada imam neke ispite zzzzzz
Moze co-op story mode u : Lego Harry Potter , Liego Indy Jones 1 i 2, Lego Batman , Lego Pirates of the Caribbean, i kako ljudi kazu u Star wars legu . Mislim da sve lego igrice moogu u co-op story mode-u, valjda ih zato ljudi toliko vole.
postavicu verovatno jedno jako glupo pitanje
ne znam da pokrenem co-op u RE5 ili mozda imam neku verziju samo za jednog igraca
ako moze neka pomoc
glupi ja
Sumnjam da takva verzija uopste i postoji, bez Co-Op moda, pogotovo igrao kao sto je Resident Evil 5, pogledaj malo bolje mora ti biti negde.Ja sam ga imao(RE 5) za PS3, onu naj obicnu verziju, i imala je Co-Op Mode…