Igre za "dvoje" (co-op)

Re5 je najjaca co-op igrica koju sam igrao… Najvise sam koristio snajp, a ortak sacmaricu :happy i neki fensi pistolj koji je koristio par puta… Metkove retko kad nadjes za njega :smiley: Kane & Lynch sam isto igrao s ortakom i stigli smo do nekog nivoa gde treba da se pojavi tenk, ali nikada se nije pojavio! Opasan je neki bug bio… Tako da smo isklulirali K&L… Ali isto je vrhunska… Jedva cekam da pikamo dvojku!

sta se najvise igra kod mene za 2:

Tekken 6,Gears of War 2,PGR 4,DBZ Raging Blast mada zanimljivo je kad igras s nekim ko zna da igra…

Da li je moguce podesiti sliku kada se igra split screen-u da bude vertikalna a ne horizontalna, koliko ja vidim moguce je samo horizontalno? Pokusao sam u gears of war 2 i cod mw2 da podesim ali nisam uspeo ?

Rado bih igrao sa nekim,ali nemam skim :(-o…Igrao sam sa bratom nekoliko dana al posto nema vremena od faxa igram sam ovako…

Ja mislim da ne mozes pokusavao sam i ja…Ali naviknes se…

Moguce je jedino ako to igra podrzava,to nije podesvanje bilo cega drugog nego igre, tako da ako nema u options/settings onda ne moze :slight_smile:

Totalno mi je nejasno zasto se ljudi na stranim forumima bune i reaguju burno kada ih pitas koje igre na xboxu mogu da se igraju u Split-Screenu.

Ja mislim da je split screen jedna od fantasticnih opcija na xboxu i steta je sto je neke igre nemaju(poput Medal of Honor, Bad company 2 na primer) iz potpuno neobjasnjivih razloga.

Cak ni Batman: Arkham Asylum, za koji mislim da bi bio fantastican u Split screenu, ga nema.

Pa i nisu bas neobjasnjivi razlozi.

Retko koja igra se odlucuje na splitscreen jer je to ogromna investicija.

Kod splitscreen-a 2 igraca mogu da gledaju jako slicnu, maltene istu scenu, a mogu i da budu okrenuti ledja o ledja ili totalno razdvojeni i da vide totalno drugacije scene
u tom slucaju xbox mora da renderuje za isto vreme umesto jedne scene - dve.
Skoro duplo vise memorije i sigurno duplo vise posla za graficki cip cine da developeri moraju MNOGO vremena i truda da potrose da igra i dalje izgleda lepo a da framerate ne pada previse kada se igra split screen.

Vecina jednostavno odlucuje da je podatak da je procenat ljudi koji igraju preko neta mnogo veci od onih koji igraju splitscreen dovoljan da zaobidju toliku investiciju i smanje budzet ili te pare potrose na nesto drugo.

Da li se to meni svidja ili ne je totalno levo pitanje, al nije neobjasnjivo zasto splitscreen-a nema svugde.

Upravo tako! Igranje u co-op varijanti preko Live-a, ili sistem linka je postalo nešto što se “podrazumeva”, doduše u razvijenijim zemljama, a cena pravljenja splitscreen-a Bogami utiče na budžet igre.

Igranje preko split screena je nesto sto radis prvih godinu dana dok ne ubedis sve koje poznajes da kupe xbox :smiley: Mada malko je problem s monitorima ako hocete u LANu…
Znaci Kane&Lynch2 koji je totalno popljuvan u single zapravo valja u coopu?

FIFA 11 i skoro sve KINECT igre.

Jel moze Ea skate?

Nope… Ima samo par modova za do 4 igraca… Tipa S.K.A.T.E. , Own the Spot i zaboravih sta jos… Igrica je inace mnogo dobra! Kec mi je bolji i od dvojke i trojke…

U 2 i 3 je bolja grafika i realnije je… znam to jer ja vozim skejt :slight_smile:

Pa kad su nolajferi :slight_smile:
Meni je veći užitak kada igram sa društvom splitscreen… Mnogo veći!

Aha, ali ima sve manje igara sa splitscreenom offline.

to je bas bezveze, mnogo je zanimljivija i tuca i voznja i sve u splitskrinu :slight_smile:

Vidim mnogo vas ovdje koristi Live, ja to nikad nisam ni pokusao, ja se kacim sa rajom, kad se nadjemo negdje, popijemo par piva i eto…sad mene zanima zna li iko dobru igru da se moze igrati u co-operative modu, ali na jendom tv-u. Ono nesto kao LEGO igre…dakle bez neta, jedan tv, jedan xbox, 2-4 jojsticka, il koliko vec igra dozvoljava igraca u isto vrijeme.

Army of Two, Army of Two The 40th day, Dirt 3, Gears of War 1 i 2, Forza 3 ima jos nekih ali ne mogu sad da se setim ovo mi prvo pade na pamet, u glavnom pucacine…

Army of Two The 40 Day!!