Igre, verzije, patchevi, banovanje i ostalo

Medal of Honor Warfighter XBOX360-iMARS

Igra dolazi na dva diska, single player je navodno na discu 2, ali se na prvom disku nalazi HD texture pack, bez kojeg igra navodno izgleda vrlo loše.

Battlefield 3 style…

i da ne bi skidali 7gb sa 1 diska ako neigrate mp samo zbog hd texture-a,skinite ga ovako buduci da zauzima ~1gb

Ima za skinuti samo HD teksture, velicine **1.6 GB , ali izgleda da je to samo za JTAG.

Medal of Honor Warfighter-HD Texture Pack [Region-Free/FPS/2012]**

Ok, znači to je potvrda da će MoH full igra izgledati makar duplo bolje od one proklete bete koja je izgledala kao igra sa Xbox Classic.

Decki dali da rezem ovu igru skinuta su oba dvd-a pa ako je neko igrao nek javi da ne trosim uzalud dvd da ne bi bilo kao s MOH 2010:lol:

Nerazumem sto bi bilo uzalud? Meni je prosli moh bio odlican a ovaj ce biti dosta bolji. Ja cu definitivno igrati.

Slazem se. Prosli je stvarno bio dobar. Cak mi je bolji od MW3 i BO

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

+1 Istina!

u slucaju da se kupi ovaj texture pack kako i gdje se stavlja na ex hdd ili hdd od konzole (rhg)

Teskture pack se stavlja u hdd1 u folder content u podfolder 000000000000. Tu prekopiras foder za teksture. Samo moras da prebacis foder cije je ime sa onim ciframa a pocinje sa brojem 4. E sad neznam tacno ime jer sam ga vec ubacio.

Pitanje za one sto igraju na RGH. Zasto mi se igra gasi posle tacno odredjenog nivoa? Pise mi da je skinem ponovo. Da nije los rip? Posto sam skinuo rip za jtag.

Evo decki igram igru i prosao sam 5 misija ovako poveznice vezane u grafiku vezane uz BF3 odma znamerate jer uopce ne izgleda kao bf3 u nekim misija igra izgleda fenomenalno no vec u drugoj dosta losije ovako grafika po noci 10/10 no po danu 8.5/10 uz poneke bugove vezane u z AI ova igre je bolja od proslog koji je bio dosta los ova igra je definitivno bolja od MW3 sto se tice grafike tak da za sve one s lt-om topla preporuka za jedno hladno poslijepodne;)

Skines lepo Xbox 360 Content Manager i sa njim prebacujes stvari, ako nisi vec siguran kako, jer ti on sam sve odradi, ti samo kliknes Upload dugme.

@kuzmax-Neko je jos prijavljivao problem sa jtag ripom. Izgleda da znaju da budu falsavi, sigurnije skinuti full rip, pa rucno obraditi (no pun intended) za RGH

Bas tako. Jedino se bojim da se nerazocaram jer bas puno ocekujem :slight_smile:

Ako ocekujes puno mozda ces se malo razocarati jer kazem grafika mi je nekako jako cudna bas me zanima sto ce ostali rec

Skinuo obicnu verziju samo disk 2. Ekstraktovao je ubacio u box i opet isto. Gasi se igra posle nivoa sa kolima.

Forza.Horizon.October.Car.Pack.XBOX360.DLC-TEAMOZiE

Meni se dva puta zakucao MoH danas, oba puta na loadingu, reset i cepam dalje. Drugih problema nije bilo…

Meni se je desilo Na kisi kada idete s Mother s snipom spasiti one jbn taoce reseto i cistio cache i problem nestao