@jovan
znaci, sa RGH konzolama se ne moze igrati Happy_Wars?
izasla iND verzija halo 4 bez nfo-a,drugim recima 90% ista[samo spakovana sa oba diska] kao i prva legit jtag verzija.
Postoji SP kampanja, tako da to mozes da probas. A online na RGH mozes igrati preko Xlink Kai-a ili XBS-a ali sumnjam da neko igra ovu igru preko toga. Tako da jedino ti ostaje SP kampanja.
nisam ni mislio MP…na brzinu sam probao, ali izgleda da nema SP…odmah posle pritiska start dugmeta, kaze da ne mogu da se konektujem, jer ovaj profil ne moze na xbox live…tako kaze…
Mora biti da ti treba online profil ili konekcija na Live pa tek’ onda mozes SP. Ista fora je i na Fifi sa UT. Imas SP turnire ali moras biti prikacen na Live.
Dali je ta verzija samo za JTAG/RGH ili moze da ide na lt+3.0 posto nigdje nepise za tu verziju BTW downloado sam oba dvd-a pa me zanima dali da rezem
Imaš više verzija, pa i za lt. Ako nameravas da koristis live, onda ne igraj, ako ne koristis, onda przi, samo bez spoilera
Probao sam Halo ali kratko zasad igra je jako dobra ,fina grafika,gameplay i zvuk je odlican! Izgleda da je 343 uradio dobar posao
Ko ide na live bolje da zaobilje igru dok ne uzadje u prodavnicama…
Jesu odradili igru ekstra, samo sto je stoka pljunula na njihov rad(oni koji su ukrali igru i oni koji je ******)…
Ljudi jel to Forza Horizon izasla??? Posto sam nasao JTAG ver. 6.85 Gb???
izasla jos pre 3-4 dana.
Au ala kasnim,sad sam procitao prethodne postove…Hvala za info…
kakvo razocarenje u Jamesa…turbo smece od igre…zastarjela trzava grafika…pa prosli nastavak je bio dva put bolji…
Doom.3.BFG.Edition.PAL.XBOX360-iMARS
c4eva
[SIZE=2]LT+3.0[SIZE=2], Xkey, and Dual Nan[SIZE=2]d [SIZE=2]all working on 16197[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Ipak, ja cekam dok ne bude potvrda od nasih clanova, necu da rizikujem
http://www.xbox360iso.com/9600-9632-official-t464530.html
LT +3.0 radi normalno.
Vidim da se pojavio Darksiders 2 TU2 - da li je to “pravi” TU s kojim nema bug-ova ili…?
Skylanders giants ne može se igrati bez portala i figurica.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
E bas steta.
Nego jel onaj Rocksmith moze bez onih dodatnih cuda sto na PC trebaju ili za box trebaju?
P.S. Nisam znao gde pa reko aj ovde da postavim.Poklanjam onaj Live GOLD weekend kod (2-3 dana golda) ili kako se vec zove.Meni ne treba jer sam odradio RGH.