sve isto samo nema live…
Ne možeš da ideš na Live.
Onda je ok
Hvala
**Dead.Or.Alive.5.XPG.XBOX360.PAL **
Harley.Pasternaks.Hollywood.Workout.XBOX360-iMARS
Kung Fu Strike The Warriors Rise XBLA XBOX360-XBLAplus
Bio bih zahvalan kada bi mi neko poslao u inbox linkove za pes dagger… trazim ih vec dva dana i svi mi strasno sporo vuku…
Air.Conflicts.Pacific.Carriers.PAL.XBOX360-COMPLEX
Postali su dosadni sa tim letačkim arkadama na temu drugog svetskog rata ovo je ko zna koja po redu i sve su loše odrađene, grafički jadne.
Slazem se u potpunosti sa tobom. Evo jos jedne:
Dogfight 1942 Fire over Africa DLC XBOX360-MoNGoLS
Magic 2013 Expansion DLC XBOX360-MoNGoLS
Fire Pro Wrestling XBLA XBOX360-XBLAplus
Angry.Birds.Trilogy.XBOX360-iMARS
jupiii 
Pazi stvarno jupiii, a istu stvar imaš na PC, 100-120mb tešku, a ne moraš ni disk da trošiš. ![]()
Ne moram ni ovde disk da trosim.
A znam da im za pc, imao sam je, ali nesto nisam bio zadovoljan, imam relativno slabu graficku pa mi je znalo cesto da koci. Plus sam se odvikao od pc igranja.
lol cak je i JTAG rip velik 1.20 gb. svasta, a cini mi se da sve tri igre na pc-ju ne zauzimaju vise od 150 mb 
Pro Evolution Soccer 2013 [NTSC-US/Sports/2012]
ako ima amerikanaca 
Ej ljudi ovako nisam na live ulazio jedno 4meseca i evo ponovo me uhvatila zelja pa vas molim da mi kazete ovako:
1.Imam LT +3.0 dali treba da idem da flash na novi?
2.Dali svi updatovi koji su bili od prvog +3.0 mogu slobodno da se odrade i nece skiniti flash?
3.Kako stoji situacija sa live banovanje i ostale gluposti?
4.Posto je live trenutno jel se menjala cena?
1.Ne treba, to je ok!
2. Mogu po pravilu treba da se reflashuje kod svakog updejta, ali mislim da niko to nije radio sem ovih koji se bave flesom…
3.Isto kao pre, samo postujes pravila i nema problema.
4.Nije, cene su slicne, imas Live 4 meseca za 20e
Ubisoft Triple Pack PAL RF-XBOX360-RRoD
Beyond Good & EVil
From Dust
Outland
Valja li ovo cemu?
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Damn kako ne?! Ti ne znaš koja je igra Beyond Good And Evil? Jedna od najboljih avanturica, ever!
From Dust ti je ODLIČNA strategija za xbox, jako lep sistem gaji a i jako je zabavno, naravno nema akcije, više je surviving nego nešto drugo.
Outland je igra sa PS3 ako se ne varam, imam je tamo, odlična platformica, prelepa i igriva samo tako, potraži na netu i videćeš…
Kako nisi čuo nikada za Beyond Good And Evil :((((((
Jeste ekstra JTAG Rip ali ja moram uvek da skidam scensko izdanje zbog seeda na trackerima .
Beyond Good & Evil je jedna od naj underrated igara koje je ikada izdao Ubisoft. Igra je pravo remek delo. Izasla je cini mi se 2002-2003 godine za proslu generaciju konzola. Ovaj HD rimejk je igru ucinio bukvalno current gen, i svako ko je proba ce mi se zahvaliti (i wahadu :D)