**Quantum Conundrum The Desmond Debacle DLC XBOX360-MoNGoLS
Quantum Conundrum Ike Aramba DLC XBOX360-MoNGoLS**
**Quantum Conundrum The Desmond Debacle DLC XBOX360-MoNGoLS
Quantum Conundrum Ike Aramba DLC XBOX360-MoNGoLS**
Call of Duty Black Ops 2 Beta JTAG-P2P
Pro Evolution Soccer 2013-XboxManiacs
PES 2013 - Xbox Maniacs ima samo grcki i italijanski jezik, cisto da znate. 
Na kojem trackeru se pojavio Pro Evolution Soccer 2013-XboxManiacs? Cisto da znam gde je prvo izasao, jer ga nema ni na bitgameru ni na crnim mackama.
Na Torrent Leech-u.
ima i na mackama
Da, sad ima. Kad sam ja pisao, nije imalo.
Tekken novi ima update jeli sigurno instalirat?
Predpostavljam da mislis na TU,to ti je sigurno.
Sad ne znam narezo igru, pokreno je trazi update a sad dal je TU il nesto drugo ne znam
zato pitam
Ako si na LIVE-u dok pokreces, onda moze biti ili dashboard update ili tilte update. ako si offline a trazi update onda je dashboard update
Kinect.Nat.Geo.TV.XBOX360-iMARS
Pro Evolution Soccer 2013 [PAL/Other/2012]
Edit: Ni ovo nije internacijonalna verzija opet Grčki i Italijanski .
**Pro Evolution Soccer 2013-PAL-XBOX360-DAGGER **
Resident Evil 6 Public Demo JTAG DEMO XBOX360-P2P
jel taj isti ko onaj prosli ili je drukciji
trebalo bi da je drukciji, reko capcom da ce pustiti novi demo sa never before seen gameplayom
EDIT: The demo is different. It contains different levels + this is the final build of the game. It means there is no horrible screen tearing in this version. Yes, you are hearing it right, the screen tearing is almost hard to notice now.
tako sam i mislio
ajd da vidimo
edit:
Darksiders II Arguls Tomb DLC XBOX360-MoNGoLS
Jet Set Radio XBLA XBOX360-MoNGoLS
Dobri stari Jet Set Radio sa Dreamcast-a. :tap:
Izasle danas:
**Kinect Sports Ultimate RF XBOX360-ZRY
Realms of Ancient War XBLA XBOX360-XBLAplus** (Hack ‘n’ Slash/RPG)
odigrao demo re6,leon=horrror,chris=akcija,jake=hmmmm…
u poređenju sa re5 dosta novih stvari,logičnih ispravki igre, ali re5 grafički meni mnogo bolje izgleda,da ne ispadne da je grafika u re6 loša,naprotiv,ali s obzirom da je re5 iz 09. i da i sad izgleda perfektno nekako mi se čini da nije bio akcenat jak na grafici u re6 kao sa re5.
e sad, iz demoa nemogu puno toga da provalim ali odigravši po 10. min svake kampanje,igra je odlična,pravljena je za co-op,msm može singl,ali nije to to!
umro sam od smeha kad sam čuo u kampanji chris-a komentare neprijatelja tipa “sad ću da te razbijem”…:hihi
Sta se desava ako mi banuju konzolu ???