Igre, verzije, patchevi, banovanje i ostalo

Pro ili Premium to ti je isto.

Dosao je Dirt 3 :stuck_out_tongue:
Dirt.3.XBOX360-MARVEL

predator hvala na informaciji. Dirt 3 spada u moju listu igara koje želim odigrati ove godine.

Btw, igra je wave 11, što je sjajna vijest. Dok pređemo Noire i Dirt valjda će stići i novi fw. A i ljeto dolazi… :cool:

Novi dash je stigaoo taraaaaaa

http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/2271-dashboard-update-2-0-13146-a.html

Wave 11 i nema AP 2.5,evo sta kaze Abgx za Dirt 3

Sta uopste novi dash znaci za ljude koji ne idu na LIVE ?
Necu valjda opet morati da placam flashovanje ?
Pa tacno cu da prodam onda Xbox.

pa jednom kada se pojavi igra koja na sebi nosi ovaj dash a ti bas hoces tu igru da igras ne gine ti flesovanje opet… eto sta znaci za one bez live-a

Je*eno!!! :@@@@@@@

“izašao” DIRT 3!!!

Evo sta nas novo ocekuje u FIFA 2012

Smrdljivi M$ !
Cim predjem Alan Wake-a ima da prodam konzolu, za 20e mogu da biram igru za PS3!
Nema 2 meseca kako sam flashno konzolu, sad opet da placam 20,30e!

većina ljudi sa foruma su isto kao i ti skoro(do 6 meseci) radili fleš kutije,tako da nisi jedini koji opet mora da radi fleš,a kad uradiš, igra te izađe 120 din koliko košta dvd dl,pa možeš ta biraš :ps3 igra =20e(kako ti kažeš),xbox 360 igra=120din!!!:cash:

Bobe prekini da pljujes jer si na nasem forumu. Uostalom ko je tebi kriv sto si kupio konzolu pre dva meseca. Sto nisi kupio konzolu u decembru i bio bi miran pola godine do flesa, a ulaganje u xbox od 20 evra za pola godine je smesno. Tako da bolje ti je da cutis da ne bi dobio po …

Druze, ovo kazem iz najlepsih namera, ali ako ti nisi u stanju/si toliko skrt da das 20/30e na j****i flash, umesto da dajes dvaput-triput toliko za originalne igre, onda ovo nije za tebe.

Napokon se pojavio prvi Campaign teaser trailer GoW3

Gears of War 3 campaign teaser trailer
Microsoft’s launched a new campaign teaser trailer for Gears of War 3, along with one new screenshot.

Focusing on Marcus and his desire to find his father, it’s a tiny section of a longer trailer that’s due to air after the Champions League final next Saturday night and during Game 6 of the NBA Playoffs on TNT in the US.

It’s a meagre offering, but it has got us wanting to play the game right now. Shame it’s not out until September. Microsoft says the full version of the trailer will be “laced with explosive new gameplay”.
Microsoft said earlier this week that Gears of War 3 has become the fastest Xbox exclusive title to reach one million pre-orders.

Konzolu sam kupio pre skoro 2 godine, ali mi uglavnom skuplja prasinu pored PS3.
Nemam jbg 20e, kriza. :smiley:

Ako budes prodavao javi meni
A ionako originali za Xbox kostjau isto ko za PS3, tj nove igre do 50eur, stare do 20 sa slanjem iz UK

Ako nemas za flash nemas ni za ps3 igru…samo se nadam da ce nam flash biti brzo dostupan ostalo je lako resiti…bice opet posla za neke sa foruma :slight_smile: