Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Vjerovatno ovdje neko je koristio xbox pirate ( game-scene), moje pitanje je šta je se desilo sa tom stranicom?
Gledao sam po netu i ne mogu nači ništa uvez te stranice :frowning: i ako mi moze ko na pm poslat dobre stranice za skidanje igara tnx :smiley:

Nisam koristio tu stranicu, ali sto se tice najbolje stranice - nikad mi nije bilo jasno zasto bi bilo ko koristio nesto drugo sem TPB-a.

Ne volim torrente jer nikada ne skida max … dok preko jdownloadera uvjek max :slight_smile:

To samo znaci da ti torrent klijent nije dobro podesen ili da nisi odabrao dobar torrent. Skidaj uvek torrent sa najvise seed-era, i promeni port preko kog se skida.

^
Sto bi se sa tim zahebavao kad nadje lako linkove sa hostera stavi ih u JD i uvek pici max brzinom

Zato sto najvise poludim kada nadjem nesto sto je podeljeno na tipa 10 delova, a ono jedan obrisan ili corruptovan, i onda sam dzaba skidao onih 9. Dogodilo mi se x puta.

A ja najvise poludim kad treba da podesavam torent milion puta i na kraju uvek spadne brzina pa mi vecnost prodje da skinem nesto
A kad ubacis 10 delova u jd ako je jedan izbrisan pisace da ne skidas dzabe :wink:

Jos mi gore ono, jedva nadjem link za download, a onda mi kaze “postani premium user ako zelis da skidas ovo”.

Xbox pirate je imao sve za dz :stuck_out_tongue:

zato ih i nema vise. xD Dobar je Xbox360ISO, ali ih ja koristim samo kada su mi potrebni neki DLC-ovi.

Zavisi sa kog hostera si nasao da skidas :slight_smile:

Tesko mozes nac na 360 iso nekog da daje free linkove :smiley:

Daju za DLC-ove, zato sam i rekao da ih koristim za to. :slight_smile:

Evo sa torrenta skidam ima 300 seeds i download mi je 20 kb/s … nema dalje…

Brate, ne znam sta da ti kazem, guglaj malo “how to increase torrent download speed”, meni dovoljno da ima nekoliko seedera da skidam na max. Bukvalno ima 3 minuta posla.

A koja ti igra treba, da probam ja da vidim preko nekih mojih rumunskih kanala? :lol: Ima svasta, ali nije bas sve freeleech…

Ma nema bez xbox pirate nista… nadam se da ce se vratiti! Okrenuo sam citav google al ne mogu naci sta se desilo sa sajtom …

Ma mislio ovaj novi diablo skinut koji sajt koristis?

Za starije igre i filmove koristim filelist rumunski, a za novije ostalo gde nadjem, posto svaka nova koja se pojavi nije freeleech. Ako mislis na ovaj Raper of Souls Ultimate Evil Edition, potvrdi mi, pa cu ti poslati na pp. :slight_smile:

da taj mi treba :smiley: