Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

[SIZE=3]Sacred 3 XBOX360-STRANGE[/SIZE]

Colin McRae Rally Remastered-SKIDROW

** Sacred.3-RELOADED**

Ultra Street Fighter IV - iMARS PS3
Ultra Street Fighter IV - iMARS X360

Eidolon-SKIDROW

Ultra Street Fighter IV-RELOADED

Risen 3 Titan Lords XBOX360-COMPLEX

Risen.3.Titan.Lords.PS3-DUPLEX

[SIZE=3]Risen 3 Titan Lords-FLT (PC)[/SIZE]

World.Of.Tanks.XBOX360-iMARS

Da li je neko probao Risen? Valja li cemu

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Ja sam krenuo juce da igram malo i sta znam… Okruzenje u igri nije lose ali borba, kontrole i potezi su malo cudni. Probacu jos malo da je igram, ali za sada, nista posebno, cak pomalo smesno.

Risen 1 mi se nikako nije svidio. Piff aj probacu… Sve se nadam i zavaravam da ce se Gothic vratiti pod drugim imenom

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Igrao sam jos nekih sat vremena danas i sada sam se malo uhodao, pa su sada utisci nesto bolji ali i dalje je sve dosta konfuzno i borba je ocajna za sada, a mapa je tek katastrofa. :slight_smile: Trebace ti strpljenja za igru, doduse nisam igrao ni jedan predhodni deo pa ne znam da li je prica povezana, pa se mozda zato malo gubim, ali probaj u svakom slucaju, 3.5 gb, ne gubis nista. :wink:

Probao sam ja sinoc i nije losa igra, uopste. Ako ti se svideo prvi deo Risen-a, svidece ti se i ovaj. Borba je kao iz prvog dela, imas pregrst side quest-ova, zanimljiva okruzenja. Mada ima bas dosta bagova, ocajna kamera prilikom borbe, propadanje kroz kamenja itd. Pricam o PC verziji ali mislim da se ne razlikuje toliko od Xbox 360 verzije.

Ja sam igrao na 360 i nisam jos naletao na takve bagove, ali joj ipak fali jos malo optimizacije. :slight_smile:

Blinding.Dark-SKIDROW

Prebljestavo , ukoceno , konfuzno .Graficki inferiorno za sadasnju generaciju naslova.

Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition XBOX360-COMPLEX

Ja taman kontao polako privodim ove poslednje igre vredne igranja kraju na ps3 i da ga prodajem kad ono bum
**Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition PS3-DUPLEX
****Tales of Xillia 2 PS3-iMARS
**Plants vs Zombies Garden Warfare PS3-iMARS
Živ je ps3, umro nije :smiley: