[SIZE=3]Sacred 3 XBOX360-STRANGE[/SIZE]
Colin McRae Rally Remastered-SKIDROW
** Sacred.3-RELOADED**
Ultra Street Fighter IV - iMARS PS3
Ultra Street Fighter IV - iMARS X360
Ultra Street Fighter IV-RELOADED
Risen 3 Titan Lords XBOX360-COMPLEX
Risen.3.Titan.Lords.PS3-DUPLEX
[SIZE=3]Risen 3 Titan Lords-FLT (PC)[/SIZE]
World.Of.Tanks.XBOX360-iMARS
Da li je neko probao Risen? Valja li cemu
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Ja sam krenuo juce da igram malo i sta znam… Okruzenje u igri nije lose ali borba, kontrole i potezi su malo cudni. Probacu jos malo da je igram, ali za sada, nista posebno, cak pomalo smesno.
Risen 1 mi se nikako nije svidio. Piff aj probacu… Sve se nadam i zavaravam da ce se Gothic vratiti pod drugim imenom
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Igrao sam jos nekih sat vremena danas i sada sam se malo uhodao, pa su sada utisci nesto bolji ali i dalje je sve dosta konfuzno i borba je ocajna za sada, a mapa je tek katastrofa. Trebace ti strpljenja za igru, doduse nisam igrao ni jedan predhodni deo pa ne znam da li je prica povezana, pa se mozda zato malo gubim, ali probaj u svakom slucaju, 3.5 gb, ne gubis nista.
Probao sam ja sinoc i nije losa igra, uopste. Ako ti se svideo prvi deo Risen-a, svidece ti se i ovaj. Borba je kao iz prvog dela, imas pregrst side quest-ova, zanimljiva okruzenja. Mada ima bas dosta bagova, ocajna kamera prilikom borbe, propadanje kroz kamenja itd. Pricam o PC verziji ali mislim da se ne razlikuje toliko od Xbox 360 verzije.
Ja sam igrao na 360 i nisam jos naletao na takve bagove, ali joj ipak fali jos malo optimizacije.
Prebljestavo , ukoceno , konfuzno .Graficki inferiorno za sadasnju generaciju naslova.
Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition XBOX360-COMPLEX
Ja taman kontao polako privodim ove poslednje igre vredne igranja kraju na ps3 i da ga prodajem kad ono bum
**Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition PS3-DUPLEX
****Tales of Xillia 2 PS3-iMARS
**Plants vs Zombies Garden Warfare PS3-iMARS
Živ je ps3, umro nije