Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Nekoliko dana nisam pratio sta se desava kad ono tri igretine se pojave odjednom :smiley: bas sam se lepo iznenadio :smiley:

dali je neko probao bf4 na rgh

Hehe, kod mene ista situacija :slight_smile:

GTA V nije predjen, Batman pocet, jos te dve, moram nekako da nadjem vremena :smiley:

Stize mi VGA kabal u utorak, a u sredu i cetvrtak sam slobodan, tako da…

naravno…no meni se desilo da nije igra htjela kenut sve dok nisam hd cont…spremio na interni hdd…poslje toga sve radi za 5…a i nelose to sve izgleda…

Pojavio se Battlefield 4™ Multiplayer Update 1
This Battlefield 4™ update contains improvements to the multiplayer portions of the game. We strongly advise you download it.

Castlevania.Lords.Of.Shadow.2.Demo.XBOX360

ojsaaaaa mene zao da skinem jer cu posle da kukam za full verziju :smiley:

Pa kako bre to, GTA V da se ne predje. :slight_smile: Obavezno stivo. A stvarno, taman krenem jedno, izadje drugo. Mislim da su tri AAA naslova izasla u 2-3 dana.

Nego, jel probao neko BF4, valja li? :slight_smile:

Sent using Tapatalk

Pojavio se Chernobyl Underground-FASiSO

Call.of.Duty.Ghosts.PS3-iMARS

Ne radujem se igri, ali se radujem recenzijama :smiley:

Takodje… Necu je ‘‘nabaviti’’… Ali wow sto se mesec dana ranije pojavila u ‘‘radnjama’’:smiley:

Kako bre, pa izlazi 05.11.

Hm vec vidim pola foruma kako ce da pljuje po svim zivim sajtovima i recenzima jer ce dati novom cod-u visoke ocene :stuck_out_tongue:

Iskreno, ja obozavam taj period, uvijek se dobro nasmijem

Al svaki put ista prica

Trebalo relno da vrate serijal u WWII, WWI… Ma, koji god WW :da:

Call of Duty Ghosts PS3-iMARS
Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Genre: Action
Release name: Call.of.Duty.Ghosts.PS3-iMARS
Size: 10.7GB

Wtf??? Pa zar ne zahteva 50 gb prostora???

Mozda sa tih 10GB instalira dodatnih 30 :smiley:

Pa oni umesto grafike razvijali kod za kompresiju fajlova… :smiley: Ma to je samo zato, ako je EA mogla da napise da za bf treba 50 gb, onda ce i mi to da napisemo :smiley: