Lele,odakle poceti?Nema spavanja ovog vikenda!!
Jel neko skinuo Battlefield 4 xbox 360, jel kao batman jedan disk sp a drugi mp ili mora da ide u content?
Ima content hd texture kao kod bf3 to je na drugom valjda a sa prvim se igra sp…
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
Jel moze neko da potvrdi da ne treba disk 2 za AC 4? Mozda neke HD texture na drugom?
Isto je ko kod ac 3 prvi ti samo treba drugi je mp…
Aj kad si vec tu raspolozen kao Hobin Hud…A Battlefield 4? Na prvom disku je content folder sa 1.8GB fajlom. Cenim da su to hd teksture. Jel to znaci da to ide na interni a drugi disk je SP?
Samo malo iznad je već odgovoreno.
Pa on kaze da je valjda na drugom content a da se sa prvim igra. A ja sam rekao da ima content folder na PRVOM disku, pa zato pitam jel se igra sa drugim diskom.
Pa na jednom je content sa drugim se igra kod bf je valjda prvi mp i content a drugi za igranje. Mislim da je veoma prosto i sam da vidis to kad ga skines, otvoria sa XBC i vidi se gde je sta
Na prvom je content folder.
Koliko sam ja skuzio(googlao) na prvom je content folder i MP a na drugom SP.
EDIT: Na prvom je sigurno MP
Castlevania Lords of Shadow Mirror of Fate HD XBLA XBOX360-MoNGoLS
Magrunner Dark Pulse XBLA XBOX360-MoNGoLS
Ovaj BF4 mnogo lose izgleda na X360.FoV HD tekstura je veoma los.Ipak cu morati PC da sacekam.
** [size=3]WWE 2K14 XBOX360-spare[/size] **
Pa ovo je strasno,ne upalim komp jedan dan i vec me danas cekaju jos 2 igre za download (ode ratio u propast) i igranje pored Batmana koga vec igram…
Kako je krenulo moracete pozadinu na forumu da menjate svaki dan :D…Sad Batman,sutra AC4,prekosutra BF4…
AJME kako mi se igra WWE 2K14…ali problem je taj šta sam tek na 15% Batmana,GTA moram 100% kompletirat(ok,to mogu poslije) i AC 4 čeka!
NEZNAM ****ate šta da radim
Angry Birds Star Wars XBOX360-PROTOCOL
Pac-Man And The Ghostly Adventures XBOX360-PROTOCOL