Ne znam za vas ali se meni halo reach bas svideo. Multiplayer i firefight pogotovo. Kampanja je pristojna. Stvarno odlicno, videcu kakva je cetvorka
Otkud to da ima tigrova u dzungli?!? Kao da se zalis na GTA jer te pregazio kamion dok si pokusavao da pretrcis preko auto-puta!!! Mislim stvarno, ostavio si me bez teksta…
**
Darksiders 2** - igra za koju sam toliko hteo da mi se svidi ali jednostavno nije. Zavrsio sam je, onako na silu ali nije to to.
Jos uvek nije izasla, ali Gears of War Judgment bih jako voleo da mi se svidi i da je igram bar koliko i GoW3 ali nista sto sam video do sada u vezi igre me nije odusevilo. Cak, sta vise, svi traileri su samo imali potpuno obrnuti efekat…
Assassins cread 3 definitovno
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Tigrovi zive u dzungli? Svakim danom nesto novo saznam… E stvarno te kamiondzije… I sta on ima da vozi po auto-putu?
Ironičan sam
Takodje i Assassins creed revelations
Assassins Creed, svaki… pocnem, zelim da igram ali ne mogu ne znam sta me odbije konkretno… FarCry 3 me isto odbija a zeleo sam da ga igram… i imam utisak da ce isto biti i sa dead space… Sleeping Dogs za koji sam mislio da ce mi biti ono kao ajd da probam me na primer odusevio… jbmliga sta je fora…
Zelim da mi se dopadnu sve jRPG igre, ali neki put ne ide. Jednostavno ja sam vezan za open world RPG-e tako da shvatam zasto me razocara npr Resonance of Fate ili neka dr. RPG linearna igra ili koja ima ogranicenja tipa nema equipment ili da budzis LVL ili konrolises samo jednog lika.
I jos ovo van teme, nzm zasto ali vec po ko zna koji put meni se igra SHINING FORCE 2 - fantasticna open world jRPG igra koju i dan danas ne mogu da izbacim iz glave. Jednostavno evergreen igra i steta sto je Sega odustala od tog serijala.
Halo igre[izuzev cetvorke i reach-a koje nisam igrao do sad jos] ,iako se nalozim uvek tako pre nego sto krenem nesto ubrzo me smori i prica i lokacija i gameplay dok mi je grafa manje bitna u odnosu na ove navedene segmente.
Sav off obrisan, molim vas da vise ne idete u off ovoliko
Cod bo2,fc3,ac3 makar i pirate.Kažu dashboard da update samo ne znam kako.
Послато са ST23i користећи Тапаток 2
Darksiders 2 , igra mi je u pocetku izgledala super , ali su se povremeno javljali neki glupi bagovi , posle nekog vremena je pocela povremeno da freezuje , sto me je prilcno nerviralo , stigao da pola igre i odustao , ne ide!!
Resident Evil : Operation Raccon City , probao , presao nekoliko tih misija i nije mi to to , mislim da je to najgori re u celom serijalu…
Mislim da je ovde pitanje igre koje ste igrali i hteli da vam se dopadnu, ali nisu ispunile ta ocekivanja, a ne igre koje ne mozete da pokrenete/instalirste. Cisto da razjasnimo radi buducih komentara.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
Izvinjavam se.
Послато са ST23i користећи Тапаток 2
Prve dve igre koje su mi pale na pamet su Mass Effect i Halo. Da budem precizniji ne dve nego sve Halo i Mass Effect igre,jer mi se nijedna nije svidela. Prvenstveno mi nije jasan taj ogroman hype oko tih igara. Mass Effect mi je uzasno dosadan a pokusao sam nekoliko puta,ti dijalozi gde moras da provedes 90% vremena citajuci i odgovarajuci,ali ne samo to i gameplay mi nije legao nikako. Halo ne znam,mozda mu i nisam dao sansu. Nikako se nisam naterao da odigram ove igre. Takodje tu je i Darksiders,i kec i dvojka. Kec sam pokusao nekoliko puta da zavrsim ali me nije vukao da idem dalje,igrao sam na silu. Dvojku sam samo probao i ostavio. Realno dosta je igara kojih sam preskocio…Mozda je samo do mene…I da ovo je licno misljenje i nemam nameru da uvredim nikog
Mislio sam na to da kada se pojavi tigar “u dzungli” i s**** ti misiju i moras da na primer pucas i tako privuces paznju na sebe…
Haha, ja sam skoro presao Mass Effect 1, i moram priznati, ni meni se uopste nije svideo na pocetku, ne znam zasto ali glavno, nakon nekog vremena sam se zarazio i evo sam skidam dvojku.
Glavno, da se vratim na temu, Red Dead Redemption je najskorija igra za koju sam stvarno zeleo da mi se svidi, ali ne vredi, ma nema sanse. Mislio sam da ce biti nesto fenomenalno jer je Rockstar iza nje, ali gameplay mi iz nekog razloga uopste nije legao, sto mi je cudno, jer sve igre koje sam do sada igrao na Xbox-u nisu mi imale taj “problem”.
L.A Noire. Mislim jedina Rockstar igra koja mi se nije svidjela. Dosadna i repetitivna do bola…
Da to sam zaboravio…apsolutno mi je bila dosadna. I voznja i misije,uopste nema dinamike u igri…Na kraju ispade da nam se nista ne svidja
Lepo stavis na oruzje prigusivac i miran si…