Ovo je Early access ![]()
![]()
Na argentini i nije skupa igra mnogo.
Ovo je Early access ![]()
![]()
Na argentini i nije skupa igra mnogo.

Igrao sam ja par sati i za sada su pozitivni utisci.
Zaista su uboli sa atmosferom u skoli koja ogromna. Ja nisam neki fan hari potera ali stvarno je zanimljivo istrazivati zamak i ulaziti u delove koje znam iz filmova.
Borba deluje da moze biti zanimljiva jer ima dosta magija pa da se napravi neki dobar combo ali mislim da ce se sve svesti na spamovanje 2 magije koje rade posao. Kao i u svakoj igri.
Skinuo sam odelo i idem u pidzami kroz skolu, nije mi se svidelo odelo koje sam dobio pa reko ajd malo u pidzami i povremeno neki npc dobaci kometar u fazonu vidi debila, nije se obukao ![]()
… Zanimljivo je videti da postoji takva reakcija npc likova.
Bas sam se izenadio kad sam naleteo loading screen cekajuci da se otvore vrata. Ne traje dugo mozda 1 sekundu ali opet. Mozda su mogli napraviti animaciju otvaranja vrata taman za tu 1 sekundu. Malo mi kvari opsti utisak.
Tutorijal je dobar ali posle igra malo uspori. Ne pomazu ni, bar za mene, predugacki cutscene-ovi. Reci sta hoces da uradim i gotovo, nemoj mi minut uvrtati sta hoces da kazes…
I tako… Za sadaje pozitivan utisak… Jedino me brine da ne bude preduga, pa da me posle smori…
60 sati, 80 ako ces platinu da vijas
Kazu da je sam story oko 25-30 sati a platina je od 60 do 80 zavisi od tezine, itd…
Kolika mapa ![]()
Inace oko odabira kuce, imas da biras koju ces ili random te baci u skladu sa tvojim odgovorma?
Tebe će da baci u Megatrend, birao ili ne birao ![]()
Trending je tu. Ovo ce da bude navala ili ce biti nikad bolja igra koja je ispunila ocekivanja ili ce biti totalna katastrofa.
Velika su ocekivanja od nje.
Al ce da bude ![]()
Malo teže u ovoj igri, videćeš i zašto…
Ja igram na PS5 kod mene radi u 60 ![]()
Ali je guest

![]()
![]()
Deluxe guest ![]()
Ako nemaš trofeje kao da nisi igrao na PS5. Nemaš dokaze!

Ima ima. Skrinšotove koje snima ujutru pre posla na usb , pa ih postavlja na poslu ![]()
![]()
To može i da skine sa neta. Dok ne vidim na njegovom profilu trofeje, za mene je jedan običan preverant. Ili stipsa koji kupuje gost naloge.
Šalim se ! Dobar je bata Lesa!