Mozda si u pravu ali ja nisam neko ko moze stati na stranu onoga sto zapad zagovara na bilo koju temu.
Ne delite ljude, ne naglasavajte sta je ko niti ih treba zbog toga zlostavljati. Svako od nas ima misljenje posebno za to i neka ga drzi za sebe.
Bukvalno se bojim ovog sveta i GTA 6 da necemo vise nikada dobiti nekog Trevora ![]()
Nego da li je neko probao sa Delux verzijom, neki rani utisci? Gameplay, ui, opcije? Generalno zato ne volim npr RPG. Odbojno mi je jer deluje prekomplikovano i previse jurnjave za nekim glupostima.
Kad ce puste za nas obicne, jel globalno datum i vreme?
Mislim da je 10.02. Cenim da za sada jedini igra @lesa ![]()
Znam da je 10.02 nego vreme. Negde sam procitao po nasem u 19:00.
A naleteo sam i na ovo i ako je istina, Novi Zeland znatno ranije ![]()
Aaa vidim šta sam uradio, moja greška ![]()
Feriment-sediment (
) samo postavio link a svi ste se primili, dok njega vidim boli uvo ko je ko ![]()
potrosio baja pakovanje zaštitnih gumica dok ste vi pisali ![]()
![]()
Hahah
Nije da me boli uvo, vest sam objavio kao stvar koja će se naći u igri i biće deo priče koju će biti zanimljivo videti kako je integrisana u priču. Ovo je ipak igra i zabava, namera nije bila široka debata, ali izgleda da sam uvalio “vruć krompir” u temu
Na prvu ruku deluje da je to to. Lepo upeglano. od same price do gejmpleja. Bas deluje ‘immersive’ na dualsensu. Ima dosta opcija za samu grafiku na ps5, ko ima 120hz tv sa vrr, perverzija. Ja sam sinoc nesto malo igrao, danas sam na poslu ceo dan
po meni 9/10 za sad(manje od 1h igranja).
Pa bude li negde u igri primetno radice Avada Kedavra na konzolu ![]()
Think I downloaded the wrong #HogwartsLegacy ![]()
… But I’ll play it for the plot ![]()
![]()
jkr nije dobra osoba lobira da se određenim ljudima uskrate neka (medicinska) prava, nisam ni ja ispratila jer imam ja svoje probleme
ali što ljudi bukvalno uznemiravaju druge ljude jer žele ovu igru mi je ne shvatljivo its just a game. imaju argument kako ako kupiš ovu igru podržavaš transphobiju ili šta već? šta onda, po toj logici — da li to znači ako voliš gta da podržavaš kradju? ako voliš cod da podržavaš rat? ponekad mi je tako muka westoida i ako sam veoma liberalna i na levoj političkoj strani. bukvalno preteruju ![]()
Uzecu je kada daju za manje para. Posto mi Hari Poter nikada nije bio zanimljiv. Ali izgrica izgleda kao super.
Cekam popust ![]()
lik zeli ban pa to ti je hahahahah
Zasto bih ja zeleo ban? Rekao sam istinu.
Sto potvrdjujete upravo sada. Ko ne misli kao mi treba ga satrati. Bravo…
dva posta su ti obrisana lol, da se nisi smirio, mislis da te ne bi banali, ali ajde, dosta, nije ovo tema za to lol
Pa recimo da sam to bio ja, leteo bi ban ![]()
( ne znam sta si napisao, nisam ispratio)
Kontam da treba @robotnjik da brise off u vezi lgbt iz razloga sto je tema izgubila smisao. Ok rekli smo svoje misljenje sad treba da se vratimo na temu.
Samo piči dalje. ![]()
Nije to off ako je vezano za igru. Ne može se politika nigdje u potpunosti izbjeći kad je svukud isprepletena. Bitno je da nema vrijeđanja i slično.
Po meni - Ne treba se dozvoliti ni jedno ni drugo. Sankcionisanje i kada se piše i ZA i PROTIV. Nikoga ovde ne zanima to. Sto bi rekli “znamo se” svi ko je ko
pravilo je da o ljubavi priča samo naš dobri vanzemaljac FABRI. ![]()
Misliš gušter Fabri ![]()
Možda da se vratite na igru umesto što i dalje raspravljate o stvarima koje vas ne zanimaju lol