Uh, onda izbrisi sve sto sam rekao, ovo zaista obecava.
Svakako navijam za njih da naprave neko ludilo.
Uh, onda izbrisi sve sto sam rekao, ovo zaista obecava.
Svakako navijam za njih da naprave neko ludilo.
Greska. Poslednji GoW nije cetvrti po redu ni u kom smislu. GoW (2018) je sedma igra u serijalu ako ne racunam mobile naslov Betrayal.
Kao sto je Vice City kod nas bio 4 a San Andreas 5
Ta prica, isto kao sto je poslednji Crash 4.
Kako bre ni u kom smislu nije 4 ?
Ne računaš valjda one mobilne i portable varijante …
E u tom smislu baš i pišem GTA podnaslov, God of war podnaslov i zvanični nastavci 3-4-5
@stiveq
Molim? Ghost of Sparta i Chains of Olympus su fantasticne igre, punokrvni GoW naslovi za PSP.
Nije cetvrti deo iz dva razloga, niti je po redu cetvrta igra jer izmedju 3 i ovog iz 2018 imas GoW Ascension koji je ujedno i najslabiji u celoj fransizi plus niti je hronoloski cetvrti deo jer je u tom segmentu poslednji. Tako da nikako ne mozes reci da je cetvrta igra.
Ok, onda su San Andreas i Vice City ustvari GTA 4 i 5 …
Nisu jer postoji i GTA 4 i GTA 5, ne znam sta ti nije jasno. Ne zelim da se svdjam s tobom, jednostavno nisi u pravu.
Ne znam ja sta tebi nije jasno između podnaslova i nastavaka …
Edit:
I na kraju krajeva, znaš kako kažu ko nema vuglu traži na googlu
Ukucaj God of war 4 i na naški i na Japanski, Kineski, Engleski internacionalno je God of war iz 2018 usvojen od strane gejmerske zajednice kao God of war 4 …
I rest my case…
Da stvarno idu u krajnost i Hellblade 2 će verovatno biti nova perjanica Xbox-a …
Mora da je tako kada Redit i internet tako kazu.
Ne samo reddit i uopšteno gejmerska zajednica, već i renomirani gaming časopisi i portali(PC gamer magazine, Edge časopis, GamesRadar, Gamespot itd…) svi su stavljali u naslov God of war 4 kad je igra bila najavljena i dok je bila u razvoju, tako je uopšteno i prihvaćena.
Hoćeš reći da Svi oni koji profesionalno rade taj posao greše, a da si ti upravu ?
Ajde podeli sa nama neki od tih clanaka gde igru numerisu.
haha bas citam njegov komentar i nikako da se se setim da sam ikada video GoW 4
Pa ono… Niste pratili… Casual gamers …
Ima na googlu svega, polovne robe, gaća …
Ne moramo u off topic. Držimo se Hellblade igre.