Hellblade: Senua - Optimized for Xbox Series X|S

Uh, onda izbrisi sve sto sam rekao, ovo zaista obecava. :smiley:

Svakako navijam za njih da naprave neko ludilo.

Greska. Poslednji GoW nije cetvrti po redu ni u kom smislu. GoW (2018) je sedma igra u serijalu ako ne racunam mobile naslov Betrayal. :smiley:

Kao sto je Vice City kod nas bio 4 a San Andreas 5 :rofl:

2 Likes

Ta prica, isto kao sto je poslednji Crash 4. :rofl:

1 Like

Kako bre ni u kom smislu nije 4 ?
Ne računaš valjda one mobilne i portable varijante …

E u tom smislu baš i pišem GTA podnaslov, God of war podnaslov i zvanični nastavci 3-4-5

1 Like

Mogu bas i celu da je skeniraju :slight_smile:

image

2 Likes

@stiveq
Molim? Ghost of Sparta i Chains of Olympus su fantasticne igre, punokrvni GoW naslovi za PSP.
Nije cetvrti deo iz dva razloga, niti je po redu cetvrta igra jer izmedju 3 i ovog iz 2018 imas GoW Ascension koji je ujedno i najslabiji u celoj fransizi plus niti je hronoloski cetvrti deo jer je u tom segmentu poslednji. Tako da nikako ne mozes reci da je cetvrta igra.

Ok, onda su San Andreas i Vice City ustvari GTA 4 i 5 …

Nisu jer postoji i GTA 4 i GTA 5, ne znam sta ti nije jasno. Ne zelim da se svdjam s tobom, jednostavno nisi u pravu. :rofl:

Inace, kad smo vec kod ociju i Epica:

Spominje se i Senua!

2 Likes

Ne znam ja sta tebi nije jasno između podnaslova i nastavaka …
Edit:
I na kraju krajeva, znaš kako kažu ko nema vuglu traži na googlu :sweat_smile:
Ukucaj God of war 4 i na naški i na Japanski, Kineski, Engleski internacionalno je God of war iz 2018 usvojen od strane gejmerske zajednice kao God of war 4 …
I rest my case…

Da stvarno idu u krajnost i Hellblade 2 će verovatno biti nova perjanica Xbox-a …

1 Like

Mora da je tako kada Redit i internet tako kazu. :rofl:

1 Like

Ne samo reddit i uopšteno gejmerska zajednica, već i renomirani gaming časopisi i portali(PC gamer magazine, Edge časopis, GamesRadar, Gamespot itd…) svi su stavljali u naslov God of war 4 kad je igra bila najavljena i dok je bila u razvoju, tako je uopšteno i prihvaćena.
Hoćeš reći da Svi oni koji profesionalno rade taj posao greše, a da si ti upravu ?
:laughing::laughing::laughing:

Ajde podeli sa nama neki od tih clanaka gde igru numerisu. :rofl:

1 Like

haha bas citam njegov komentar i nikako da se se setim da sam ikada video GoW 4 :joy:

1 Like

Pa ono… Niste pratili… Casual gamers …
Ima na googlu svega, polovne robe, gaća … :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ne moramo u off topic. Držimo se Hellblade igre.

4 Likes