HANDHELD GAMING PC {MT}

To sa AI ima veze kao sto je 3D pasta za zube :grin:

1 Like

Nije AI samo chatGPT kome možeš da postsvljapaš pitanja. Fino piše da koristi AI algoritme da poboljša kvalitet slike.

Pogresna upotreba oznake AI.. kao usisivaci Turbo2000, 3D paste za zube, 3Dwc sanitar…

Sada je u modi da je sve AI

EDIT:

Kolega trazi klimu.. i nasao je neku Midea 24 uzece ne sutra.. na sajtu veliko pise AI control :joy::joy: to je to.. krenulo je sve ce biti AI.. od usisivaca do wc papira.

3 Likes

Nisi u pravu oko ovoga, te tehnologije su AI ali kako god…

Evo recenzije prve stižu za Xbox Ally

1 Like

Ono sto mi sada volimo da zovemo AI ili ti “vestacka inteligencija” to nije. To nije inteligencija samo dovoljno prosirena baza podataka.

3 Likes

za te pare Golf 3 1.9 tdi a ne ovo :rofl:

2 Likes

Samo da podsjetim da je IGN dao 8/10 za Series X i PS5 i 7/10 za PS5 Pro. Posebno su pretjerali sa lošom ocjenom za Pro :slightly_smiling_face:

Ali generalno jako dobre recenzije za Xbox Ally X, ne samo IGN. Iznenađen sam koliko su dobre:

Pure Xbox 9/10
Nexus Hub 9/10
XboxEra 7/10
Dexerto 5/5
WindowsCentral 4.5/5
GamesRadar 4.5/5
VGC 4/5
Tom’s Hardware 4/5
PC Mag 4/5
Tom’s guide (veoma pozitivno)
Endgadget (pozitivno)
Rock, Paper, Shotgun (Mixed)
Polygon (negativno)

1 Like

Mislim da IGN kad se spomene, treba da se stavi blur, ozbiljni indijanci

1 Like

Ispadnu mentoli ponekad ali mi mislim da su punching bag samo zato što su najveći. Oni i GameSpot.

Najveći da, najveći indijanci

Kao što sam rekao, punching bag.:sweat_smile:

A najveći gaming portal jesu generalno. To nema govora.

3 Likes

2 Likes
1 Like

Juče instslirao taj apdejt jer sam čuo da dolazi i ono, gledam, ne vidim nikakvu razliku, ne kontam kako se ulazi u taj full screen experience. Moram odraditi ove ostale korake da vidim na šta to liči.

I ja sam mislio da to odmah bude podešeno sve ali ima dodatnih koraka

1 Like

Totalno spontano i neočekivano ali, ovo je došlo danas.

11 Likes

Idem danas do poste da vidim ima li sta za mene da je samo doslo :joy:

4 Likes

Haha pa nije samo došlo :smiley:

Totalno spontano i neplanirano sam uzeo. Pošto iz druge teme što se videlo, merkam Ayn Thor i razmišljam se kako bi sve koštalo oko 420-30 usd, kao, koliko idu pc handheldovi trenutno. Bacim pogled, Steam Deck LCD fazon oko 430-450, 60hz smaranje, OLED 600eura. Legion GO Z1E isto pun kurac para.

Bacim pogled na ROG Ally isto oko 430, videh za 420. I onda bacim da istražujem koji procesor šta ima i skontam da je ustvari ROG Ally jači od Decka, više CU, veći clockovi, 8 cores. još vidim da može da se stavi bolja baterija i više rama.

I odustanem jer ono, puno ponovo, i onda lik zakači za 380, ja vidim i pitam ga, malo spusti, čujem se sa njim, ispadne da znam lika sa drugog foruma spusti mi još više :smiley: tako da oko 300 eura izašlo, kao nov faktički.

Sada uradio Cloud Recovery pa ću krenuti da ga podešavam. SteamOS je sada zvanično podržan. Čak i ako uradim upgrade rama i nvmea i baterije, jeftinije izađe nego ROG Ally X a Xbox Ally X je fazon 15% jači od Ally X. A običan Xbox Ally je skoro pa duplo slaibji od prvog ROG Ally lol, idioti.

I tako, totalno spontano i neplanirano, taman da vidim koji je appeal u ovim sranjima. Svakako prodajem moj matori komp, tako da tante za kuku riku što bi rekli. Ionako nemam gde da stavim PC.

3 Likes