HANDHELD GAMING PC {MT}

Nemoj tako evo i ja uzeh sebi Steam Deck i to LCD 1 t za 300eur sjajna kupovina.
Igram se sanjim vec 3 dana :smile:

3 Likes

Super je uređaj, htio sam isto da ga kupim pa na kraju kupio ROG Ally. Govorim više o percepciji kako se prodao, kad čitaš medije ili gejmere šta pišu, pomislio bi da se prodao kao Nintendo Switch.

1 Like

Ista priča je bila za PSVR2, prodao se u slično primeraka onomad kao Steam Deck, dal je bila brojka milion ili dva (pre nekih godinu dana). Naslovi svuda, Deck uspeh, Psvr flop… :man_shrugging:

1 Like

Jedan od boljih uredjaja koji sam uzeo u poslednje vreme R36S sa 15081 igrom.

3 Likes

Jel možeš malo više da napišeš?
Koliko košta, koje sve konzole ima u sebi, itd

Imas milion verzija ove konzole, samo drugaciji izgled skoljke.

Svaka ima isti cip, ti mozes da biras koji izgled ti se svidja. Samo kucni ovo R36S u pretragu i imas da biras, jedini problem je sto je cip underpowered, a ove starije igre mogu da igram na milion konzola koje vec imam.
Ja sam jedino razmisljao da uzmem onaj Nano sto moze da se drzi kao privjesak za kljuc, ima quick resume.

4 Likes
2 Likes

To nije problem jer uredjaj nije namenjen za zahtevne 3d igre.

Recimo da je meni problem, ne vidim smisao uzimanja ovakvog uredjaja starije igre ako u kuci imam psp, vitu, 3ds koji rade isti ili bolji posao sa slicnom velicinom.

Dakle, nije problem, nego je meni problem.

2 Likes

Kapiram sta zelis da kazes,uredjaj je namenjen retro gamingu za ljude koji nemaju 22 separatna sistema vec je sve integrisano u jedan sa preinstaliranih 15000 igara.

da iskoristim dok sam u srbiji, da probam da narihtam emudeck :grinning:

Jel moze neko u inbox da mi posalje link gde da skinem BIOS fajlove i romove? Neki dobar sajt :blush:

1 Like

Zar ti ne nudi sam opciju da skidas bios fajlove?

Elem, ja sam neki dan instalirao emudeck opet na Steam Deck, prvenstveno zbog Gears of War trilogije i Prime Hack, nisam ni pokusavao na Legion Go i Ally kako radi, posto kako god da radi, necu da stalno gledam koliko mi je baterije ostalo.

Nemam bios fajlove, a ne vidim gde da skinem.

Takodje nekako sam pokrenuo crazy taxi na dreamcast ali kontrole su totalno off, i kada otvorim preko emulationstationDE tad mi uopste ne radi crazy taxi.

klasično PC drndanje

ovde zapuca i ne znam kako da rešim. Kontrole sam namestio kad pokrenem preko steam radi, ali je slika 4:3.

Edit: uspeo sam, baš je lepo pregledan ovaj emulationstation, još da nadjem romove i ekstra :grinning:

Prelepo, sad samo romovi, sve sam nakarikao lepo.
Mozda malo UI da picnem

1 Like

Je li instalirao neko PS app i radio cloud streaming na Rog Ally/Deck?

Kakvo je iskustvo i koji od ovih ps+ pretplata pokriva ovu opciju?

Kontam da bi nekada u putu htio da radim stream igara na konzolu, ali ne sa svoje konzole kao remote play, nego cisti cloud streaming kao na PC.

Od sada mozete instalirati Steam Deck OS na vase handheld uredjaje i bukvalno radi na svim ali sa GO S je 100% kompatibilan dok sa drugima nje jos savrsen.
Power dugme prikazuje koji power mod koristite.

Obavezno update na V3.8

2 Likes

Uzeo legion go,za sad je ispunio moja očekivanja ,radi bo6 bolje nego na krompirku što je za mene korektno za taj novac šta nudi u toj formi