HANDHELD GAMING PC {MT}

Igram ja sve, cak i neki dps ( iako nisam ljubitelj ) nema puno pameti i moze na tim konzolicama da se igra ( scarlet )
Nije mali zalogaj za kupovinu al izgleda primamljivo s obzirom da sve manje stizem na konzolama da igram.

Ne bi ja mogao igrati Apex na ovom, nema sanse. Marvel mi je sad igra koju najvise igram kad imam vremena , Tekken 8 i to je to. Civ bi voleo da naucim al po svemu sudeci i nekoliko sati guida sto sam pogledao, bas teska igra za savladati

Najveca zamerka, konzole su granicno neupotrebljive zbog toga. Znaci standby mode je toliko bazicna funkcionalnost… Ne znam kako ovo ne mogu da rese, MS na nivou OS-a ili proizvodjaci sa nekim softverom kao sto je Armory Crate.

1 Like

Novi Sniper Elite radi kao duša na 20w

2 Likes

Koja je fora sa Legion 2 Go S, zar nije trebao izaci sa SteamOS? Ili ima dve verzije?

Beli je Win11 a crni kada izadje je SteamOS i imas ih u verzijama
16gb ram / 512GB m2
32gb ram / 1 tb m2

1 Like

Da, bas sam sad proguglao. SteamOS verzija jos nije izasla i bice nesto jeftinija.

1 Like

Nisam fan frame-gena ali radi cuda na slabijim PC masinama i handheld uredjajima.

2 Likes

ETA Prime je odradio zanimljiv eksperiment šta bi nas moglo očekivati ove godine sa Z2 Extreme chipovima, na osnovu AMD HX370 chipa koji je u suštini isti čip samo sa više jezgra i predvidjen za veći TDP. OneFlyX F1 Pro handheld je već izašao sa ovom konfiguracijom. Verovatno nekih 15-20% u performansama.

1 Like

Posto kontam da je ovo najbolja tema da pitam, jel ima neko portal i kakva su iskustva? Za ono sto meni treba kontam da je najbolja i najblaza varijanta. Sve ostalo ima neka dzidzu midzu podesavanja itd.
Takodje jel moguce igrati ako nisi povezan na istoj mrezi, tipa negde odem pa da ponesem sa sobom?

Bas ne volis google brate. Mozes da igras sa bilo koje mreze. U pocetku nije moglo ali sada mozes.

Ne treba ti ni konzola. Mozes da strimujes igre iz ps premium pretplate. Barem ono sto je dostupno. Mislim da je to jos u beta fazi i da nije bas sve tu ali proveri to na netu.

Gledam klipove i citam , ali su misljenja podeljena i bolje da pitam, to je bitno :slightly_smiling_face:

Mislim da je phiber pisao o konzoli. Utisci su svakako podeljeni. Nekome ce biti super, nekome ne jer siguran sam da laga ne manjka. Onda da li je dijagonala ekrana licno tebi zadovoljavajuca za to za sta planiras da je koristis. Meni bi bila super za ono za sta ja koristim recimo Sony katalog igara.

Mogu reci moje iskustvo, ovo pisem kao early adopter i nisam imao dodira sa njihovom streaming opcijom koja je uvedena kasnije.

Elem, doslovno dualshock 5 sa ekranom. Local play ne postoji, sve se strimuje, uz napomenu da moras imati dobru vezu (npr neka dalja soba sa slabijim signalom ce imati problema prilikom igre).

Ekran je lijep, ali meni je citava skalamerija izgledala veoma krhko, te definitivno ne ocekuj da ces je nositi na putovanja ako ne kupis dodatnu torbu za nosenje, originalnu naravno.

Ako te interesuje sam kvalitet, ovde nisu omanuli, ni displej ni joy ne manjkaju sa kvalitetom, ali je funkcionalnost limitirana i rjesena na drugim uredjajima sa streaming aplikacijom.

E da, nisam stigao ovo da testiram, ali sam stekao osjecaj da baterija nije bas najbolja u standby, posto je konzola bila prazna svaki put kada sam je uzeo da igram. Ili ovo ili sam je bas rijetko koristio.

1 Like

Nije to uredjaj za tvoje potrebe…Pre ce na oglase nego sto ces bateriju da ispraznis.

1 Like

A šta brate nije otišlo na oglase pre nego što je on skapirao kako sve funkcioniše ? :smiley:

1 Like

Teletabisu, miran :grin:

Брате, већи телетабис од тебе нема. Ок, можда Дача :grinning:

Naravno, sve top :slightly_smiling_face:

2 Likes

"All of the 2022 shipments are the Steam Deck, and Ward tells me upwards of 50 percent of the 2023 shipments and 48 percent of the 2024 shipments are the Deck as well. Doing the math, Valve has now shipped upwards of 3.7 million Steam Decks and has quite possibly crossed 4 million by now."

Uvijek mi išlo na živce koliko dižu ovaj Steam Deck u nebesa koliko je uspješan a možda je tek sad prešao 4 miliona prodatih primjeraka.
Ostali PC handheld uređaji su još gori. Neću da čujem da ne postoji prostor na tržištu za PS i Xbox handheld.