HANDHELD GAMING PC {MT}

Brate imas 100€ do sledeceg meseca :grin:

A prezivecu nekako na suncu, vazduhu i ljubavi na Xbox republika forumu :sweat_smile:

1 Like

Koliko te izašao na kraju, 80k?

Pa da, 680e na Asus sajtu. Jeftinije je 630 sa dostavom iz NS-a, za 50e dobijem zvanicnu garanciju, nemam pojma da li vredi, zbog onih sranja sa zagrevanjem MicroSD slota.

Mislim, mala je to cena za igranje Another Crab’s Treasure u pokretu.

1 Like

Trebao si da cimas podrsku na Asus eshopu, oni vide porudzbinu i srede ti preuzimanje, ali rade od 9-17h, ja sam u Cetvrtak porucio oko pola 3, kontaktirao podrsku i dogovorio da preuzmem u radnji, bilo je vremena pa je stiglo za jedan dan tj u Petak popodne i jos mi ostavili direktan broj radnje da ih pozovem posle 17h kada bi trebalo da stigne u radnju…

Pozvao ih, njima taman stigla roba i otisao popodne i pokupio ga

1 Like

Nema za tebe brt. Treba ti administrativna zabrana.

1 Like

E pa ne radi asus eshop suppport danas. Ma nema veze, kad stigne, stigne…

A pa ti si danas porucio, e onda jbg, al bitno je da stigne, a za ostalo ces lako :grin:

Ma juce. Ali danas treba da se dogovorim oko preuzimanja sad, a oni ne rade.

Si preuzeo sokoćalo?

Sigurno je. Zakljucao u sobi a devojku zatvorio u kuhinju :joy:

1 Like

Nisam, mozda sutra. :frowning:

26 Likes

U zdravlje da te služi.

Mada kada bih imao keša trenutno, pre bih uzeo nešto šta do sada nisam imao, neko novo iskustvo, kao što je VR recimo.

1 Like

Padawan je to sve riješio kao i ja. PC, VR, handheld i konzola. :joy:.

Inače handheld je super stvar, ali najbolje funkcionira za igre prilagođenije formatu, da nema puno HUD elemenata i sitnog teksta. Na mom steamdeck OLED je tako na ally može biti samo gore.

3 Likes

U zdravlju da te sluzi i da se lepo izigras na njoj bas me zanima tvoja recenzija, pa napisi neke utiske posle par dana

1 Like

Srecno. Javi kad prodajes sa 50% popusta. Cao :smile: :kissing_heart:

2 Likes

Pa lose je za sada. Nadam se da cu uspeti da sredim. Ni jednu gamepass igru nece da pokrene jer izbacuje neki clip licence error koji se ne poklapa sa device id-jem, sta god to bilo. Bas dosta sam guglao, za sada nema resenja (desava se kada promenis motherboard npr ali ovo je nov uredjaj i gamepass treba da radi na nekoliko uredjaja). Uzeo sam primarno za gamepass, ovo mi je bas dealbreaker.

Zilion nekih apdejta, celo vece dok osposobis i na kraju ni jednu igru nisam pokrenuo. Apdejtuj bios, pa trista akumuliranih apdejta za windows, armory crate, drajveri…

Pa windows je pre instaliran, a nije upaljen godinu dana. Sta si ocekivao? Za ovo za gamepass ne razumem, ali ne diraj mi Halo!

edit: boze ne Halo nego Rogija :joy:

1 Like

Pa nisam ocekivao da mi ne rade igre iskreno.