HANDHELD GAMING PC {MT}

legendary? :smiley:

jedan od gorih levela, glupi flood

1 Like

A ne, kad hocu da kuliram igram na heroic. Ali otprilike je isti i na Legendary, samo se cuva cloak do ovog djela gdje sam se ja iznervirao :joy:

https://x.com/tomwarren/status/1729906745533689891?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

2 Likes

Imam jako glub bag u Halo MCC.
Nisam jedini i vidim da maltene svi imaju taj problem.
Naime, posto igra a i rog imaju da biras jel ce ti biti KBM ili Gamepad mode koriscenja, kad u MCC namestim gamepad, igra radi najnormalnije ali na svaka 2 do 3 minuta zastane na sekund(promeni se input na keyboard). Ne zabaguje igra vec samo izgubimo kontrolu nad igrom na 1 sekund.

Svi se zale na to, neki kazu da kad se uradi BIOS upgrade da moze da se ukloni to, i da nije do MCC vec do ASUS-a.
Ah, PC gaming …
I od svih igara, bas u MCC… A 50% kupovine je bilo da mogu Halo da igram gde god pozelim.
Igra je apsolutno igriva i prelepa, ali je iritirajuce u MP.

https://www.reddit.com/r/ROGAlly/comments/173jxpx/ally_controller_cuts_out_during_halomcc_on_steam/

Za ove pare bih ga i ja kupio, ali se onda setim gde zivimo :smile:

Ovo je obican, ima i Z1 Extreme, ne znam razliku ali ja imam ovaj Extreme i radi super :smiley:

E da, najnoviji bag(pc gaming…) ne radi mi sync na steam. Cloud me zeza, kad igram witcher na rog ally pa hocu na pc, prc ne moze, sync failed na ally.

1 Like

Trebalo bi da ti sinka igru ako u istom momentu steam radi na PCu i Allyu jer tada radi da kazemo u lokalnoj mrezi bez njihovog clouda.

Ako ulozis malo vremena mozes i MCC fiksati uz malo remapiranje tj napravi custom profil koji na klik aktiviras.

Izgleda da je to samo steam bag, svaki put mi pise da nije upload na cloud i dobijem error ali mi ipak kad kliknem da ignorisem to sto nije sync ucita poslednji save u Witcheru.

Za MCC, iskreno me jako mrzi to da stelujem :laughing:
Igracu kampanje na normal/heroic za to me nece puno neevirati. I cekam fix jednog dana.

Kupovinom ally sam shvatio da nisam PC gamer definitivno.
2 dana cackam i guglam settings glupavi i kako sta da nastelujem i podesim..

Dolazi nam fin update uskoro

1 Like

Cek cek cek, pa ja mogu da emuliram nintendo igre na ovo cudo ?
Znaci wind waker na handheld device ?
Djole genije :smiley:
Nisam razmisljao o ovome jer imam WiiU i Switch (trenutno kod sebe) ali ovo je genijalno.

Vidim ja sta cu za vikend da radim.

1 Like

Razlika je ogromna izmedju z1 i extreme verzije, pogledajte malo na netu kad kupujete. Npr kao S i X…

I ajde ako vas zanimaju iskljjucivo manje zahtevne indie igre, obican z1 bi prosao da se mnogo slabiji cip reflektuje na potrosnju i makar duze traje baterija… ali, ne. Pogledajte rivju Linusa.

Tako da je kupovina z1 fail… Kuzmanovic je na primer, vratio tu obicnu verziju, i trazili su extreme za SK test.

Nisam siguran ko je ciljna grupa ali obicna verzija nije bas vredna kupovine, pogotovu na domacem trzistu. U toj, da kazemo nizoj klasi, pre bih uzeo Deck koji se sada, da izbor bude tezi, pojavljuje i u Oled varijanti.

Imas kod Gajbe objasnjeno sta i kako slican je proces i na Winu.

1 Like

Da li je lako igrati World of Warcraft na Asus ROG Ally bez tastature

Imas na YTu klipove ljudi igraju e sada koliko je zgodno to moras probati.

Inace izasao update veoma veoma ozbiljan update.
Sada mozes sve fps igre sa Gyro igrati i ne da radi dobrooo joj :heart_eyes:
Plus gomila drugih stvari koje dovide Allya do savrsenstva.

Bravo ASUS :beers:

Integrisao sam i sve EMULATORE na steam sada imam bukvalno sve emulatore na jednom mestu.
Na klik igram PS vita,PS2 ,PS3 ,Xbox 360,N Switch igre

2 Likes

Neko base igranje je podnošljivo. Ali za neki malo ozbiljniji content ili karakter sa malo zahtevnijom rotacijom je mučenje pa i samo kretanje kroz UI je mučno. Nisam siguran ni kako bi se proveo u PvP-u. :rofl:

Lajk za zokne :grin:

1 Like

Zivela baba jos 100 godina :slightly_smiling_face:

2 Likes

jel bi bio voljan da podelis tutorial za emulatore?
i link gde se skidaju igre i kako se instaliraju :smiley:

inace posle par dana, ja odusevljen :heart_eyes:

Nemam link jer u DE mogu fine kazne da se dobiju za pirateriju vec sam uzeo sa neta 8tb hdd sa svim igrama koje su ikada izasle :grin: tj nekih 45 000 komada.

Posle instalacije EmuDECKA sam sa harda cupa romove i bios fajlove za igre koje hocu da igram i trpao sve u foldere emulatora koje prekonfigurise sam emudeck.

Internet je pun romova samo kresni neki vpn za svaki slucaj.

Na prvu ruku sve zvuci komplikovani ali je zapravo bas lagana procedura.

Jedino sto moras je da preko patreona podrzis kreatore EMUDECKA jer za Windows jos nisu izbacili free verziju aplikacije ( bice u skorije vreme)

U sustini sve ovo mozes pronaci za dzaba na netu
samo proveri da li smes skidati bez da popijes kaznu.

1 Like