Zapitam se nekada zasto nema crna verzija msm da bi pokidao.
Yo drustvo, ovakva je situacija.
Supruga cepa SIMS 4 redovno na mom 10 godina matorom desktop-u. S obzirom da je to u poslednjih 5 godina jedna svrha za sta se desktop koristi, iskreno, voleo bih da ga posaljem u penziju jer uzima previse prostora za tu svrhu.
Ideja je bila da uzmem Rog Ally ili recimo Lenovo legion go, dock i da od njih napravim mini desktop za suprugu.
Razlog je Windows jer je ona navikla da ubacuje custom content u igricu sto na nekoj seriji s nije moguce. Takodje, ne bi joj propala biblioteka SIMS igara.
Ono sto me zanima je vase misljenje.
Da li da se upustim u tu avanturu ili da uprostim pricu i uzmem neki laptop za te pare da igra? Da li uopste moze da se nadje danas laptop sa slicnim preformansama kao gore navedeni uredjaji, naravno sa slicnom cenom?
Koliko sam razumeo oba ova uredjaja rade na Windows 11-ci tj. prakticno su mini PC sa svim prednostima koje OS donosi.
Nabavi neki laptop sa 4060 kartom i mirni ste na duze staze …Ally je top ali msm da bi bilo bolje za tu svrhu da pazarite laptop.
Slazem se. Ako nije primarno planiran za hendheld gejming bolje neki laptop kao sto Djole kaze.
Ih…Sada ne mogu mirne savesti da uzmem handheld praveci se da uzimam zbog nje i SIMS-a ![]()
Salim se, hvala drustvo ![]()
Gledam sada Sims radi fantasticno na Allyu tako da sta god da kupis bice OK
Samo neka bude jaca verzija Allya ne onaj sa obicnim Z1 Cpu
Hahaha…Sada mi je lakse ![]()
Da, po onome sto sam mogao da vidim, trebalo bi da sljaka super ali nisam bio siguran ![]()
Jel mislis na AMD Ryzen Z1 Extreme verziju?
ASUS ROG Ally Console | 7 Inch FHD+ 120Hz IPS Display | AMD Ryzen Z1 Extreme | 16 GB RAM | 512GB SSD | AMD Radeon Navi3 | Windows 11 | White Amazon.de
Da ta verzija je nesto jaca sto ti taman omogucava da na manjoj watazi igras u solidnom fpsu.
Top! Hvala za info ![]()
E sada jos zenu da ubedim ![]()
Z1 extreme je 90k, skuplji je i 50% brzi? ![]()
Da li ga pazariti ili ne?
Pitanje je sad…
Za vas koji ga imate, jel dolazi sa pre-install windowsom ?
EDIT: UZEO, JEDITE PITE, OCEKIVAO SAM DA ME NEKO ODGOVORI.
Pitam gospodina alexa, jel da uzmem ili ne, on mi odgovara, koji odgovor zelis da cujes? Reko reci mi da uzmem ko ga jebe.
I tako… stize djubre u utorak.
dolazi win instaliran sa Steam, Epic i Xbox appovima.
Fina je to spravica, i mene kopka da uzmem.
Odlično, nakon kupovine sam sve istražio šta i kako ![]()
sad ostaje pitanje livrary share na steamu. Deim na PC sa Alexom, ne znam jel ovo vezano za nalog ili za uredjaj. Bilo bi idealno kad bih mogao njegove igre da igram i na rog ally
Ovo sam oduvek sanjao, Halo 3 u Handheld. Perfekcija ![]()
Prezadovoljan sam spravicom, baš leži, baš je premium u ruci.
Ally je bas bas radjen po meri ![]()
![]()
…Nedavno sam imao priliku par dana da koristim Legion GO iso miki koja budala ono napravila,udobnost uredjaja ravna nuli.
Znas da sam igrao do prije sat vremena Cortanna u H3 na Deck-u, iznervirao se (naravno) i prebacio se na God of War ![]()