Dodao sam delove za Spartan III, Spartan IV i AI Rampancy
Tema je preimenovana u Halo Retrospektiva radi lakšeg nalaženja
Tema je sad Wiki i teoretski bi trebalo da svako može da je menja ili prepravi, ako je meni nešto promaklo, negde sam pogrešno razumeo, itd.
Nameravam da dovršim ovu temu sa delovima od ranije u vidu bitnih likova, stripova i serija, nakon svega toga možda vratim deo o knjigama, ali o tom potom.
E sad, ono glavno, trebala bi mi pomoć oko Halo 5. Ima li nekog ko bi sumirao događaje u Halo 5, pošto ga nisam igrao?
Može, nije hitno, do izlaska Halo Wars 2, tako da imaš vremena koliko hoćeš
@ninja Opušteno, mogli bi ti i nikola da podelite ili nešto da se dogovorite, kao što rekoh, nije hitno. Ovako i onako ima još dosta sitnica da se doda
Nego, pretvorio sam ovu i Gears temu u wiki, koliko sam shvatio, trebalo bi da može bilo ko da menja podatke, pa neka neko ko nije admin ili mod proba, interesuje me da li to radi kako treba. Valjda za to služi ta wiki opcija @robotnjik?
E pa super, ne moram da zurim. Cenim do kraja jula, ali verovatno i ranije cu odigrati i napisati. Pa ti to uobliči samo, dogovorićemo se uglavnom.
A ti bi mogao Gearse da zavrsis.
@daemonkiller92 yup, svako može da edituje prvi post (wiki post). Takođe postoji log ako se neko nađe pametan da nešto obriše ili namerno promeni u nešto pogrešno/trolluje.