Ako si dovoljno jak
Ne želim da neko ostane bez posla, ali pisao sam već da će u 343i sigurno biti nekih otkaza i pomjeranja nakon što su izašli sa Halo Infinite gampley prezentacijom. Čini se da je vrijeme za to:
Realno, to se dešava u svakom studiju konstantno, samo je 343i jedan od tih gde je ovo pod lupom za svaku promenu.
Kako god, nadam se da su promene na bolje.
Njihov problem je i što vode jednu od top 5 igara na svetu. Zaduženi su za nju, gde im mi fanovi ništa ne praštamo, većinu sa debelim razlogom. I džabe im oni upvote-ovani postovi na redditu kad ih neko brani.
Jednostavno mnogo greše nekad mislim i namerno da to rade. A greše u mnogo osetljivoj franšizi.
A realno šta god da 343i uradi, jedan deo danova će uvek biti razočaran. Ne mogu sve zadovoljiti.
Može, da nisu izmišljali sprint u Halo, bili bi srećni svi koji su tada bili fanovi.
Niko im to nije tražio. Maltene je podela oko Reach krenula. I to kad su uveli sprint kao jedan ability samo ograničeni.
Menjaju art style, izgled oružja, bez da im je to iko tražio. Posle onog blaćenja sa SPNKR u Halo 5 kad su promenili vratili su stari classic design, i onda nisu naučili iz toga nego u infinite su shotgun izbacili onaj iconic shotgun i ubacili ovaj CoD shotgun. Isto i za magnum…
Evo jedna vest, koja nema baš veze sa Infinite:
Ima smisla.
kakva tragedija sto je otisao
Gane of thrones u velikim kompanijama stvarno nije breaking news. Kako navodi Blumberg Krisova rola je marginalizovana u projektu od kada su doveli nove ljude sa strane. MS je otvorio 900 radnih mesta u poslednja dva meseca i stvarno ne verujem da im nedostaje talenata. Kriticari i fanovi bi sada kao trebalo da se zabrinu i kazu evo vidi, sve je otislo dodjavola. Ali mislim, jedan beskorisni direktor manje, da je otisao koder, dizajner karaktera, pa da se covek zabrine.
Kris bices upamcen na Xbox republici, po svom radu i zalaganju, iako za tebe niko nije ni cuo dok nisi dao otkaz, puno srece na buducim projektima, ili cemu vec, posvecivanju svom hobiju kolekcionarstva retkih kartica bejzbol igraca i brakorazvodnoj parnici koja preti da se pretvori u katastrofu.
Ma bukvalno, niko nije nezamenjih. Pogotovo u danasnje vreme gde su svi samo mali tockic u sistemu.
Dok sidje sa nekig 14. Sprata i dodje do parkinga svi ce i da ga zaborave.
Vrlo dobar video koji se bavi osnovnim problemima iz Halo Infinte reveala sa predlozima kako to može da se popravi.
I dalje igra izgleda očajno. I dalje je meni halo 4 lepši u svakom pogledu od infinite. Tako da će njima baš dosta trebati da se “potrude” da ovo izgleda i približno next gen
Kako i ‘dalje’? Lik samo predlaže šta se može uraditi lol.
Pa kada sada pogledaš trailer i gameplay I dalje je očajan
Ali ako u nekoj igri BR mode ima smisla to je Halo, ne vidim zašto je to rđavo, naprotiv.