Koliko sam ja razumeo, da Weapon ce preuzeti ime kortana, jer je ona 1:1 njena kopija. Endless su species koji su jedini bili zivi kada su forerruneri pali. Takodje forreruneri su ih zarobili, jer su oni jedini imali mogucnost da prezive aktivaciju Halo array-a. A to da mogu da upravljaju vremenom, to nisam nigde pročitao niti sam nešto puno i istraživao ali ima logike. Jel znas na kraju kampanje pre nego sto nas Echo 216 pokupi. Weapon kaze da su bili odsutni nekoliko dana, tacnije 3… Cudno.
I da, kako komentarises Kortanu, fleshbackove i sve što se desilo? Šta je sa tim, sa njenom vojskom AI? Sa Guardianima… Taj deo mi uopšte nije jasan.
Kampnja je super, da vrate priču na normalno nešto, interesantno, prosto a ko hoće može i da bude komplikovano
Mnogo su poštovali legacy, oni dijalozi i kratki throwbackovi na najcuvenine fraze koje je kortana govorila Johnu u prvih 5 igara… wow! I na kraju, finish the fight!
Ostaje mi zao sto kraj nije bio warthog run, a bilo je prostora za to, al jebiga…
sve u svemu jako solidno, fali flood, razni biomi, ne samo trava kamen i forreruner structure. Ali ajde ako budu redovni kampanja DLC(jednom godisnje par sati) bice sjajno.
Ma nije ljubomoran on nego mene pošto zna voli da bocne malo
Btw trebalo bi napraviti novu temu samo da diskutujemo o kraju kampanje i priči
Ja npr imam baš dosta pitanja ,a čim ih postavim već ću otkriti neke delove priče onome ko nije igrao
Ne zna me covek pa eto, ispade ljubomoran, i to na nesto u Halo-u.
Mogli bi da otvorimo temu, ako ima neko na pc nek otvori campaign spoiler free…
Dobra mi je kampanja, krenula u pravom smeru. Igrali su na sigurno, da se stabilizuju posle onih kikseva prethodnih… Naravno, moraju ekspanzije da izlaze, jer kao ovo je za naresnih 10 godina.
Jedan od marinaca mi bacio trash talk dok sam ih vozio, kaže: “Ti si sigurno najgori vozač u tvojoj familiji”, pa kad sam zaustavio Warthog i sišli sa njega: “Bolje da umrem na nogama nego sa tobom u vozilu” .
Krenuo sa kampanjom. Lepa igra. Ne znam da li umisljam ali mi se cini kao da su cut scene sa framedropovima, ondosno, kao da secka, kao da fale frejmovi ponekad…
Uz malo podesavanja tek sad vidim koliko znaci elite 2 kontroler. Pucanje sa pojedinim oruzjima je mnogo lakse kad sve ispodešavaš po svom izboru. Takodje “all scan” sam namestio da mi bude na dohvat ruke, na tasterima ispod kontrolera - mislim na tastere P1, P2, P3, P4, kao i reload i neke stvari koje trebaju biti na dohvat ruke. Mogu misliti koliko kontroler znaci ovima koji igraju multiplayer…
Haha meni stvarno bas ne lezi, verujem kad bi mu dao par meseci da bi se verovatno navikao, s obzirom koliko cesto igram tj 3h max dnevno znam da bi to bilo bolno i dugo, tako da mi je lakse da lomim prste kako sam navikao da igram