Halo Infinite: Campaign {MT}

Haha, strava su.

awwww srce malo :heart:.

Evo neki random moj klip. Pomoc marincima random encounter…

Heroic težina. Meni je sad već baš lagano, samo se ne stoji u mestu i to je to.

3 Likes

Pao i LASO upravo :muscle:
Nije bilo preterano teško doduše znam solidno kampanju gde i kako treba da idem pa mi je to olakašalo svakako dobro je bilo :grin:

Screenshot_20211216-212648_Xbox

7 Likes

Alal vera! Jel si samo main misije ili?

1 Like

Samo main gde sporedne na laso :sweat_smile:

Sad nam priznaj da si glitch koristio :grinning_face_with_smiling_eyes:

Pa ima ih više ne znam na koji mislis :upside_down_face:

Alal ti vera Stefi, kapa do poda

1 Like

sa camo :smiley:

sta si koristio sve? ravno je nemogucem da si “posteno” igrao.

Ali kako god, ovo je bas ozbiljan achievement

Misliš da mora na kvarno ?
Nema nikakv camo ,a brate voleo bih da ima veruj mi…
Nema puno glicheva i fora bar ja nisam nasao kontam da ce vrememom sigurno izlaziti i izbacivati ljudi.

Napisacu sve sta i kako sam igrao u kratkim crtama ako nekog interesuje , prevare nema od pocetka do kraja je odigrano solo bez guida.

1 Like

Dobro, popisite i za nas te neke glitcheve, stvarno nema smisla. :slight_smile:

Hm, u Tower misiji nisam uspeo da nađem jedan UNSC i jedan Banished audio log. Bem li ga, muvao sam se pola sata u samoj bazi i okolo, nigde beep da čujem, pa sam krenuo dalje. Možda se vratim večeras da ih ukebam sa sluškama.

E a ovo mi je toliko genijalan klip hahahah

Lol, zar ovo nije bilo jasno čim se ugleda silueta u daljini?

Zavrsio sam kampanju. Hvala Bogu.

Kacey Musgraves Smoking GIF by Paramount+

5 Likes

Ja uopšte nisam ni obraćao pažnju na to :grinning_face_with_smiling_eyes:

Kraj igre je jako intrigantan.

Da li je planirano da nastavljaju pricu u obliku DLC-a? Nesto kao da se secam da jeste, da ce igru podrzavati narednih 10 godina ili tako nesto.

Za one koji su zavrsili:

Halo Lore kao i ocekivano vrhunski i medju najboljima ikada. Jako me interesuje cela ta prica oko “the Endless”. Ko su oni ili on (ili ona) uopste. Malo sam gledao netom da vise razumem, ali ne daju se nigde bas najjasniji odgovori. Da li su ih forrunnersi zatvorili za vecnost, posto ni Halo prstenovi ne mogu da ih uniste. Neka spekulacija je da mogu da upravljaju vremenom, sto god to znacilo. Plus kada se odigravala ona scena na kraju sa Atrioxom? Da li se on nekako vratio kroz vreme, pojma nemam i nista mi nije jasno. :smiley: Uglavnom, solidno umotana prica, iako jaaaako kratka, i osim kraja bas i ne nudi nikakve twistove. Cak sta vise, rekao bih da se u toku kampanje do sve tamo pred kraj, bukvalno nista znacajno ne desava. Veoma plitka prica do poslednjeg akta, gde postaje stelarno i sve ono sto ocekujem od Halo-a. Cliffhanger je OGROMAN. :smiley:

i sta je sa the Weapon-om, hoce prezeti ime Cortana, ako sam dobro razumeo njenu zelju?

So many quastions, a tako malo odgovora. :grin:

BTW. i dalje mi nije jasno zasto se igra zove “Infinite”… :smiley:

1 Like