Ali pazi “razlog nepoznat”. Nisu mogli, jelte, da ispeglaju sve to kako treba. Malo im je para
Ah… 
Nisu je bas ispolirali jbg, aj pustajte to vise pa da zatvaramo projekat.
Cutscenes se dešavaju in-engine, možda je to razlog ali ja iskreno nisam to primetio iil mi ne smeta. Premotavam sada u glavi sve do sada što sam prošao i ne mogu da se setim da mi nešto nije bilo u redu…
tipicno proseravanje
Da je ovo na ps5 siguran sam da ne bi štucalo jebiga.
Samo bi lagovao online zbog ocajnih servera psn-a…
Ma brate, to merenje je stvarno vise prevrsilo mere, igre izgledaju prelepo, i rade fenomenalno i na Series S i na Series X a i na PS 5 normalno…
Ne, zaista mislim da sony nesto ovako ne bi dopustio. Mislim jebene cut scene da imaju problem u ovakvoj igri, to mi je cudno. Ne bas sve cut scene, ali negde se bas primeti. Nesto slicno primetim kada pustam recimo netflix sa tv-a i netflix sa mi box s. Kod mi box s se desava taj pad frejmova, na tv-u ne.
Neko bi rekao
Ja sam mislio i nadao se da se zajebavaš…
Ali kako god, svako gleda šta mu se sviđa 
Meni lično je trenutno Switch main konzola, samo se na njoj igram 70% vremena.
Ostatak igram Halo na Xbox.
Nažalost BF neću dok ga ne srede. Šta bi tek za to trebali da kažemo 
Pa i jeste da se zajebavam, rekoh sad ces da se primiš, pa da krenes da pljujes ps5, ali ne daš se 
stara garda 
Ne smeta puno taj pad frejmova. Negde se primeti i to mi je neoprostivo za ovako jaku konzolu. Videcemo nadalje tek sam par sati u igri 
Pa igra pravljena za 1.3tf i 12tf šta očekivati.Tek kad se prebace potpuno na series konzole onda može biti sve perfektno
Polako, još je rano ![]()
Ja volim samo da podjebavam ove što se primaju na sony, a plavi su najgori, ne ovde nego globalno.
Naravno da ću kupiti PS5 kad ga bude bilo jeftino, da obrnem sve ekskluzive pa da ga prosledim dalje, isto kao i Ps1,Ps2,Ps3,Ps4… ![]()
Rekoh cutscenes u Halo su in-engine dok su u većini Sony igara prerenderovane. U Halo Infinite možeš do nekog stepena da pomeraš kameru dok se scena odvija. Kažem da zbog toga što su scene in-engine da možda dolazi do frejmdropova ali možda to i nije razlog.
Sad kad ste mi to rekli kampanja mi je postala sranje. Jebote cut-scene u 54 frejma. Fuj, gde sam gubio vreme na ovo…
Ja ću da deinstaliram kad se vratim sa posla…
I ako… Dok ne patchuju to… game-breaking bug…
Baš bezveze 
Duhovito 

Zato nisam ni igrao kampanju.Hoću u 120fps neću slowmotion
Kvalitet humora na forumu ima jos vece dropove. Sto bi kesic rekao “manje boli gumeni cekic u glavu nego ove trule sendvic fore”. 
Ne morate bas toliko da budete defanzivni, evo prodaje se 10:1 bolje nego PS5 u Indiji.
Ps5 se prodaje 10x vise u indini od xbox-a.
A što se tiče humora, kesic je inače oličenje humora… jako je duhovit, do mojega, samo treba da vrati fore VII/2.
Juče sam završio igru, i mogu vam reći - meni je sve po taman.
Mnogo teža na normal težini nego prethodne, a da ne bude DLC petice, pa da kažemo kako je sve po starom, pobrinuo se fantastični grappling hook, koji me je, doduše, podsetio koliko mi nedostaje eventualni Titanfall 3.