Halo Infinite: Campaign {MT}

Ali pazi “razlog nepoznat”. Nisu mogli, jelte, da ispeglaju sve to kako treba. Malo im je para :slightly_smiling_face: Ah… :disappointed:

Nisu je bas ispolirali jbg, aj pustajte to vise pa da zatvaramo projekat.

Cutscenes se dešavaju in-engine, možda je to razlog ali ja iskreno nisam to primetio iil mi ne smeta. Premotavam sada u glavi sve do sada što sam prošao i ne mogu da se setim da mi nešto nije bilo u redu…

1 Like

tipicno proseravanje

Da je ovo na ps5 siguran sam da ne bi štucalo jebiga.

1 Like

Samo bi lagovao online zbog ocajnih servera psn-a…

Ma brate, to merenje je stvarno vise prevrsilo mere, igre izgledaju prelepo, i rade fenomenalno i na Series S i na Series X a i na PS 5 normalno…

Ne, zaista mislim da sony nesto ovako ne bi dopustio. Mislim jebene cut scene da imaju problem u ovakvoj igri, to mi je cudno. Ne bas sve cut scene, ali negde se bas primeti. Nesto slicno primetim kada pustam recimo netflix sa tv-a i netflix sa mi box s. Kod mi box s se desava taj pad frejmova, na tv-u ne.

Neko bi rekao

Ja sam mislio i nadao se da se zajebavaš…

Ali kako god, svako gleda šta mu se sviđa :smiley:

Meni lično je trenutno Switch main konzola, samo se na njoj igram 70% vremena.
Ostatak igram Halo na Xbox.
Nažalost BF neću dok ga ne srede. Šta bi tek za to trebali da kažemo :slight_smile:

Pa i jeste da se zajebavam, rekoh sad ces da se primiš, pa da krenes da pljujes ps5, ali ne daš se :rofl::rofl: stara garda :rofl:

Ne smeta puno taj pad frejmova. Negde se primeti i to mi je neoprostivo za ovako jaku konzolu. Videcemo nadalje tek sam par sati u igri :grin:

Pa igra pravljena za 1.3tf i 12tf šta očekivati.Tek kad se prebace potpuno na series konzole onda može biti sve perfektno

1 Like

Polako, još je rano :smiley:

Ja volim samo da podjebavam ove što se primaju na sony, a plavi su najgori, ne ovde nego globalno.

Naravno da ću kupiti PS5 kad ga bude bilo jeftino, da obrnem sve ekskluzive pa da ga prosledim dalje, isto kao i Ps1,Ps2,Ps3,Ps4… :slight_smile:

1 Like

Rekoh cutscenes u Halo su in-engine dok su u većini Sony igara prerenderovane. U Halo Infinite možeš do nekog stepena da pomeraš kameru dok se scena odvija. Kažem da zbog toga što su scene in-engine da možda dolazi do frejmdropova ali možda to i nije razlog.

2 Likes

Sad kad ste mi to rekli kampanja mi je postala sranje. Jebote cut-scene u 54 frejma. Fuj, gde sam gubio vreme na ovo…

2 Likes

Ja ću da deinstaliram kad se vratim sa posla…

1 Like

I ako… Dok ne patchuju to… game-breaking bug…
Baš bezveze :confused:

1 Like

Duhovito :grin:

Video Game Games GIF by The Roku Channel

1 Like

Zato nisam ni igrao kampanju.Hoću u 120fps neću slowmotion

Kvalitet humora na forumu ima jos vece dropove. Sto bi kesic rekao “manje boli gumeni cekic u glavu nego ove trule sendvic fore”. :slight_smile:

Ne morate bas toliko da budete defanzivni, evo prodaje se 10:1 bolje nego PS5 u Indiji.

2 Likes

Ps5 se prodaje 10x vise u indini od xbox-a.

A što se tiče humora, kesic je inače oličenje humora… jako je duhovit, do mojega, samo treba da vrati fore VII/2.

1 Like

Juče sam završio igru, i mogu vam reći - meni je sve po taman.
Mnogo teža na normal težini nego prethodne, a da ne bude DLC petice, pa da kažemo kako je sve po starom, pobrinuo se fantastični grappling hook, koji me je, doduše, podsetio koliko mi nedostaje eventualni Titanfall 3.

8 Likes