Ja što više igram Infinite, to mi se više igraju stari baslovi po hiljaditi put. Verovatno ću krenuti redom nakon infinite… Po bar 4-5. put…
@Stefan92 koliko ti je sati trebalo za kampanju? Jel imaš okvirno?
Fino sam i ja zagazio u igru… Sve mi se sviđa, i sve mi je taman ali ne mogu da se otmem utisku da je ovo najteži Halo do sada.
Svako malo proveravam da nisam možda slučajno sa Normal metnuo na Heroic.
Aham, mislim da je ovo ključno
.
Ja baš igram na Heroic i imam utisak da mi je lakše nego prethodni depvi. Ili bar tu negde.
Uglavnom težina je svakako spot-on za mene.
Ja sam na misiji The Road, tri misije do kraja. Jos cekam da vidim u kom pravcu ce ici prica, iako je za sada nema puno. Vec sada mogu reci da je igra odlicna, ali i da nista nece prevazici Halo CE.
9h na heroic težini , igrao sam lagano malo side misije i to je to 
ono tvoje da protrcis kroz main story… znam, znam… 
kao witcher 3 necu zaboraviti. Za 3 dana presao celu igru.
Pa pazi na 56% sam
I kampanja i multi su odlični. Danas ne postoji takav fps 
.
Jel su ovo ocene koliko je teška igra 
evo kolko nekad ove HVT side misije mogu biti besmislene hahahahahh
Evo upravo sam rešio sve side misije, uključujući FOBove, oslobađanje marinaca, ubijanje mini bossova i uništavanje onih banished struktura
Burazer je skoro uzeo Xbox Series S pa bih mogao s njim da obrnem još jednom al ovaj put na heroin ili legendary
Kolko me zarazila igra
Mojne heroin 
Preskakao sa jednog ostrva na drugo, i propao megde, koprxao sa grappleom, završim na nekoj platformi, cik-cak i nađem
skull
. Verovatno je ovo jedina lobanja koju ću pronaći
.
hahahahahh jbt ne videh, neću ni da editujem bolje je ovako
@ShadowFighter jel moze prvo da se predje igra pa naknadno svi outposti etc…
U tom slučaju bih rushovao kampanju prvo da vidim priču pa natenane
Može, tako sam ja uradio
Ja ne znam da l sam dva FOBa ukupno zauzeo pre nego što sam prešao kampanju pošto me baš zanimala