Halo Infinite: Campaign {MT}

4 Likes

Ja što više igram Infinite, to mi se više igraju stari baslovi po hiljaditi put. Verovatno ću krenuti redom nakon infinite… Po bar 4-5. put…

@Stefan92 koliko ti je sati trebalo za kampanju? Jel imaš okvirno?

Fino sam i ja zagazio u igru… Sve mi se sviđa, i sve mi je taman ali ne mogu da se otmem utisku da je ovo najteži Halo do sada.
Svako malo proveravam da nisam možda slučajno sa Normal metnuo na Heroic.

6 Likes

Aham, mislim da je ovo ključno :smiley:.

1 Like

Ja baš igram na Heroic i imam utisak da mi je lakše nego prethodni depvi. Ili bar tu negde.
Uglavnom težina je svakako spot-on za mene.

1 Like

Ja sam na misiji The Road, tri misije do kraja. Jos cekam da vidim u kom pravcu ce ici prica, iako je za sada nema puno. Vec sada mogu reci da je igra odlicna, ali i da nista nece prevazici Halo CE.

9h na heroic težini , igrao sam lagano malo side misije i to je to :grin:

ono tvoje da protrcis kroz main story… znam, znam… :grinning_face_with_smiling_eyes:

kao witcher 3 necu zaboraviti. Za 3 dana presao celu igru.

Pa pazi na 56% sam

5 Likes

I kampanja i multi su odlični. Danas ne postoji takav fps :green_heart::heart_eyes:.

3 Likes

Jel su ovo ocene koliko je teška igra :grin:

4 Likes

evo kolko nekad ove HVT side misije mogu biti besmislene hahahahahh

3 Likes

Evo upravo sam rešio sve side misije, uključujući FOBove, oslobađanje marinaca, ubijanje mini bossova i uništavanje onih banished struktura

Burazer je skoro uzeo Xbox Series S pa bih mogao s njim da obrnem još jednom al ovaj put na heroin ili legendary

Kolko me zarazila igra

1 Like

Mojne heroin :grin:

6 Likes

Preskakao sa jednog ostrva na drugo, i propao megde, koprxao sa grappleom, završim na nekoj platformi, cik-cak i nađem :skull: skull :rofl:. Verovatno je ovo jedina lobanja koju ću pronaći :slight_smile:.

2 Likes

hahahahahh jbt ne videh, neću ni da editujem bolje je ovako

@ShadowFighter jel moze prvo da se predje igra pa naknadno svi outposti etc…

U tom slučaju bih rushovao kampanju prvo da vidim priču pa natenane

Može, tako sam ja uradio

Ja ne znam da l sam dva FOBa ukupno zauzeo pre nego što sam prešao kampanju pošto me baš zanimala

1 Like
5 Likes