Halo Infinite: Campaign {MT}

To nije sp nego mp koji je modifikovan da lici na sp uz pomoc jednostavnih skripti.

U temi - kako najlakse dobiti ban :grin:

Destiny je mahom PvE, sa nešto PvP. Koliko PvP ima modova, BTB i arena mapa? Forge?

Destiny se specijalizovao u određenom pravcu i tu su odlični. Zbog toga nemaju ostale segmemte koje se od Halo zahtevaju.

Ovo sve je bilo moguće do 2010 kada je 100 ljudi moglo da iskucka celu stvar, u današnje vreme kada ti treba hiljade developera za GaaS igru, vreme je da se isprofiliše šta je primarno, što znači da nešto mora biti u drugom planu ili isečeno. Pošto je single player deo 343i skoro ceo sasečen, verovatno je plan da MP bude u fokusu.

1 Like

GTA V najjaci SP i MP u jednom :rofl:

Kad je bio zadnji GTAV dlc? Opet isto pitanje: koliko mapa ima (arena i BTB), MP modova? GTA Forge?

COD MW 2019 i ovaj sada imaju solidan SP,MP,COOP,BR i kao slag na tortu neogranicen broj citera xD
:sunglasses:

1 Like

3 Likes

Kako verovati coveku koji se zove Pjer Hinc…

Čovek je zasukao rukave i popravio MCC. ‘Get shit done’ tip osobe koliko vidim.

1 Like

Totalno, ovaj deo sa shit si bas pogodio.

Salu na stranu, Halo evidentno nije ono sto su ljudi trazili, a nema ni neki potencijal da privuce novu publiku. Neki zaokret mora sa se napravi, e sad koliko je realno a koliko su ovo prazne tlapnje CEO-a u pokusaju da umiri akcionare da brod ne tone bas tako brzo kao sto deluje, videcemo…

Da Halo evidentno nije ovo ili ono odmah demantuje svi sto se odmah pecate i pisete ovoliko na vesti o njemu.

Ne postoji igra koja bi prezivela ovoliko dugo sa ovoliko losih izdanja.

Infinite i Halo bolje reci imaju nadu i veiki potencijal, Infinite ima skoro pa savrsen Halo gameplay ali mu fali tona contenta o cemu je vec milijardu puta pisano.

Da odgovorim i na ono koja igra danas ima mp, sp, co-op…
A koja igra ima 500 zaposlenih i skoro neogranice i budzet? Nijedna na svetu.

Ajde da vidimo u roku od godinu-dve gde se Halo nalazi.

1 Like

Meni je Halo Infinite kampanja bogovska, i taj zvršetak na Legendary težini otvara toliko toga za nastavke, da ovakve vesti samo još više bacaju u bedak. Nekako, ako je problem u menadžmentu, onda ih isecite tamo, ali developere koji su uradili odličan postao ostavite na miru.

Meni je kampanja okej, ali su bas isli na soguricu, i nema uopste raznovrsnosti.

iskreno, kad pomislis na Infinite kampanju, na sta pomislis? ja na livade i jelke i grapple hook a mislim da je tako sa 99% ljudi.

A za ko je kriv, developeri ili menadzment, verovatno vise menadzment.
Ali, ja bih voleo da objasne ko donosi odluku npr da se izbaci shotgun koji je tu 20 godina i napravi potpuno novi, ko odlucuje o tome?
Zamenis nesto sto svi obozavaju i tu je 20 godina i ubacis nesto novo.
Zar nije poenta uzeti legacy i nadpgraditi na tome celu stvar.

Kako kažu negde oko 2/3 igre je sasečeno 2019. Ko će ga znati za sigurno, ali čak i da je tako, tu odluku može doneti samo neko na višem položaju u studiju.

Ja sud o kampanji mogu da dam kada je predjem - ovo do sada vidjeno je interesantno, ali nista posebno uzbudljivo i revolucionarno (dobro, grapling hook je cool).

Cini mi se da je u startu direction bio promasen. Flagship naslov koji je doziveo blam na E3-ju zbog lose grafike i crossgen pristupa, kada je vec bilo kasno da scrapuju ceo engine a suvise rano da bi shvati kako ce ovo biti crossgen generacija jos neko vreme.

Multiplejer propusti su takodje evidentni, kasnjenje coopa, tesko je zaustaviti backlash i odliv igraca kada se jednom dobije fail etiketa.

Tesko je tu razgraniciti odgovornosti iako je za svaku krupnu odluku bio neki steering i executive decision, direktori su pisci, bivsi developeri, dosta se brainstormuje, sece na nivou drawing boardova. Na kraju mozes da dodjes u spor sa podizvodjacem oko delivery-ja i penala, sigurno ne radi 343 inhouse ceo projekat. Za krajnjeg korisnika to je jedan failed timski effort.

1 Like

Ovo je miskoncepcija da je igra imala budzet od 500 miliona, ali je svakako bio na nivou vecih AAA projekata.

Ne znam sta je i da li je misko cepcija, ali je 500m$ ulozeno u pvu igru, marketing,engine, developere…
Njih oko 500 i oko 500 milionq $, pa kako god jedna od najskupljih igara je ikad.

Nije, imas cele tredove na reditu o tome.

ovo je bila glasina, tih $500M nikada nije potvrđeno, samo se konstantno vraća kao neki “argument” koji nikad nije postojao

1 Like

Mislim, sta znaju deca, kad ni ti ni ja ne znamo :smiley:

Ali ono sto je evidentno je da “poligonalni budzet” nije nesto bogznasta. Gro resursa je potroseno sigurno na development hell, marketing i bogtepita.