To nije sp nego mp koji je modifikovan da lici na sp uz pomoc jednostavnih skripti.
U temi - kako najlakse dobiti ban ![]()
Destiny je mahom PvE, sa nešto PvP. Koliko PvP ima modova, BTB i arena mapa? Forge?
Destiny se specijalizovao u određenom pravcu i tu su odlični. Zbog toga nemaju ostale segmemte koje se od Halo zahtevaju.
Ovo sve je bilo moguće do 2010 kada je 100 ljudi moglo da iskucka celu stvar, u današnje vreme kada ti treba hiljade developera za GaaS igru, vreme je da se isprofiliše šta je primarno, što znači da nešto mora biti u drugom planu ili isečeno. Pošto je single player deo 343i skoro ceo sasečen, verovatno je plan da MP bude u fokusu.
GTA V najjaci SP i MP u jednom ![]()
Kad je bio zadnji GTAV dlc? Opet isto pitanje: koliko mapa ima (arena i BTB), MP modova? GTA Forge?
COD MW 2019 i ovaj sada imaju solidan SP,MP,COOP,BR i kao slag na tortu neogranicen broj citera xD
![]()

Kako verovati coveku koji se zove Pjer Hinc…
Čovek je zasukao rukave i popravio MCC. ‘Get shit done’ tip osobe koliko vidim.
Totalno, ovaj deo sa shit si bas pogodio.
Salu na stranu, Halo evidentno nije ono sto su ljudi trazili, a nema ni neki potencijal da privuce novu publiku. Neki zaokret mora sa se napravi, e sad koliko je realno a koliko su ovo prazne tlapnje CEO-a u pokusaju da umiri akcionare da brod ne tone bas tako brzo kao sto deluje, videcemo…
Da Halo evidentno nije ovo ili ono odmah demantuje svi sto se odmah pecate i pisete ovoliko na vesti o njemu.
Ne postoji igra koja bi prezivela ovoliko dugo sa ovoliko losih izdanja.
Infinite i Halo bolje reci imaju nadu i veiki potencijal, Infinite ima skoro pa savrsen Halo gameplay ali mu fali tona contenta o cemu je vec milijardu puta pisano.
Da odgovorim i na ono koja igra danas ima mp, sp, co-op…
A koja igra ima 500 zaposlenih i skoro neogranice i budzet? Nijedna na svetu.
Ajde da vidimo u roku od godinu-dve gde se Halo nalazi.
Meni je Halo Infinite kampanja bogovska, i taj zvršetak na Legendary težini otvara toliko toga za nastavke, da ovakve vesti samo još više bacaju u bedak. Nekako, ako je problem u menadžmentu, onda ih isecite tamo, ali developere koji su uradili odličan postao ostavite na miru.
Meni je kampanja okej, ali su bas isli na soguricu, i nema uopste raznovrsnosti.
iskreno, kad pomislis na Infinite kampanju, na sta pomislis? ja na livade i jelke i grapple hook a mislim da je tako sa 99% ljudi.
A za ko je kriv, developeri ili menadzment, verovatno vise menadzment.
Ali, ja bih voleo da objasne ko donosi odluku npr da se izbaci shotgun koji je tu 20 godina i napravi potpuno novi, ko odlucuje o tome?
Zamenis nesto sto svi obozavaju i tu je 20 godina i ubacis nesto novo.
Zar nije poenta uzeti legacy i nadpgraditi na tome celu stvar.
Kako kažu negde oko 2/3 igre je sasečeno 2019. Ko će ga znati za sigurno, ali čak i da je tako, tu odluku može doneti samo neko na višem položaju u studiju.
Ja sud o kampanji mogu da dam kada je predjem - ovo do sada vidjeno je interesantno, ali nista posebno uzbudljivo i revolucionarno (dobro, grapling hook je cool).
Cini mi se da je u startu direction bio promasen. Flagship naslov koji je doziveo blam na E3-ju zbog lose grafike i crossgen pristupa, kada je vec bilo kasno da scrapuju ceo engine a suvise rano da bi shvati kako ce ovo biti crossgen generacija jos neko vreme.
Multiplejer propusti su takodje evidentni, kasnjenje coopa, tesko je zaustaviti backlash i odliv igraca kada se jednom dobije fail etiketa.
Tesko je tu razgraniciti odgovornosti iako je za svaku krupnu odluku bio neki steering i executive decision, direktori su pisci, bivsi developeri, dosta se brainstormuje, sece na nivou drawing boardova. Na kraju mozes da dodjes u spor sa podizvodjacem oko delivery-ja i penala, sigurno ne radi 343 inhouse ceo projekat. Za krajnjeg korisnika to je jedan failed timski effort.
Ovo je miskoncepcija da je igra imala budzet od 500 miliona, ali je svakako bio na nivou vecih AAA projekata.
Ne znam sta je i da li je misko cepcija, ali je 500m$ ulozeno u pvu igru, marketing,engine, developere…
Njih oko 500 i oko 500 milionq $, pa kako god jedna od najskupljih igara je ikad.
Nije, imas cele tredove na reditu o tome.
ovo je bila glasina, tih $500M nikada nije potvrđeno, samo se konstantno vraća kao neki “argument” koji nikad nije postojao
Mislim, sta znaju deca, kad ni ti ni ja ne znamo ![]()
Ali ono sto je evidentno je da “poligonalni budzet” nije nesto bogznasta. Gro resursa je potroseno sigurno na development hell, marketing i bogtepita.