Kao i za svaku AAA igru. Budžet najviše naduva marketing i koliko je ko spreman da natoči u njega. Često je budžet za marketing veći od budžeta za samu igru.
To vec nisam znao, covece. Preterase ga. Ima ovde cak i ceo promocionalni content, ne racunajuci reklame i bilborde, cak su napravili i Halo lak za nokte, a znamo sticajem okolnosti i za Oreo.
Ja sam sa ovim djubretom završio, ne mogu više…
Oko 150h ukupno i ne mogu više.
Infinite je toliko loš paket, toliko nedovršena igra godinu ipo nakon izlaska da je ovo tužno.
jedina igra na Xbox-u u kojoj quick resume ne radi, kad se vratiš u igru jednostavno ne može da se konektuje na servere.
Progression i dalje ne postoji u igri, znaci pobedio, izgubio, šta god yradio xp ne postoji. Mislim da je ovo jedina MP igra da to nema, toliko oružja je izbačeno i još nijedno nije vraćeno, isto je i sa game modovima. Nemoj neko da mi kaže da ne može da bude izbačeno nešto što nikad nije ni bilo u igri.
O da, može, stvari koje su tu 20 godina nisu u Infinite. Zašto???
Aiming je čudan i ne samo meni, svima na internetu svi se žale na to. Šta god promenio nekako je čudno.
UI je najgori u bilo kojoj igri što sam igrao.
Ma, dno dna i ispod toga. Katastrofa i užas.
Ali sam rešio da neću uopšte više da je imam na ssd, neću ni da gledam išta vezano za nju, oaim ako se neko čudo ne desi.
Bežite od ovog djubreta.
FUJ!
Oni više i ne govore da su nešto popravili, nego issue less likely to appear ![]()
Ovo je divan poklon ako je istina
Jedna stvar koja mi oduvek smeta kod halo igara je što ne umeju priču da ispričaju kako treba – koliko kapiram lore je odličan, al ja nisam jedan od onih što čitaju sve zapise i kupuju tie-in knjige. Kako stvari stoje, kad god igram neki halo osećam se blago izgubljeno, u širem smislu. Priča nema emocionalni naboj koji bi trebalo, samo je tu najnoviji vanzemaljac da deklamuje zašto oće da nas sve satre.
Ne znam jel ovaj što odlazi bio zadužen za narativ, al ako jeste, nadam se da će ga zameniti neko ko ume bolje to da diriguje.
Došlo vreme da ja nešto pozitivno napišem u vezi moje omiljene igre, tj poslednjeg izdanja.
Naime, u poslednjih nekoliko nedelja su ubacili dosta playlisti, promenili malo UI(konačno se vidi više od 3 game mode odjednom), i ono zbog čega sam ja ponovo skinuo igru, BTB HEAVIES, koji radi odlično, baš dobro izbalansiran i zabavn mode.
U junu dolazi S4 i nadajmo se progression(koji je leakovan i deluje obećavajuće, heh čemu se ja radujem nakon skoro 2 godine…).
Vraća se infection, nove mape, nadam se i griffball, mada malo se manje nadam otkad hammer nema gravity punch, sto je cudno s obzirom da se zove gravity hammer ![]()
Sve u svemu, deluje da se vidi svetlo na kraju predugačkog tunela…

“This is the way the world ends…” ![]()
Stop Truth. Defeat the Flood. Finish the fight.
9/25/2007
Ne mogu da verujem, ali H3 je izašao na jučerašnji dan, pre 16 godina ![]()
Što se Infinite tiče, napravljen je OGROMAN pomak, uskoro izlazi sezona 5, sredinom oktobra. Contenta ima jako mnogo, izlazi brzo i često a uz sve to i kvalitetan content. Vredi probati.
Treba nam neki R rated Halo sa ovakvom akcijom ![]()
au, kako dobro uzgleda ovo ![]()
Nisam znao da mi ovako nešto treba ![]()