Halo Infinite: Campaign {MT}

Je li Staton bjese?

Rekoh da mi igre nisu toliko lose, los mi je sve ono sto je vezano za menadzment i njihove odluke. Izmedju ostalog, ovo podrazumjeva citavu Reclaimer sagu i neinspirativne protivnike, i narocito citav industrijski dizajn koji su oni donijeli.

Na kraju krajeva, promjena je dobra. Halo ima odlican sandbox koji je tesko zeznuti vise nego sto vec jesu.

1 Like

Ovo će biti ludnica šta će sve ljudi smišljati :exploding_head:

Halo 3 mapa The Pit, prerađena u Forgeu, dolazi u multipalyer

4 Likes

Tek sad neće ništa da uradi :joy:

Lol, nope. Kao i da su prešli sa Slipspace na UE5. Svašta.

pa bolje bi im bilo da predju na ue5.
možda UI budi mogao da podrži vise od 4 playliste.

Kako su endžin i UI povezani? :thinking:

Ne znam, jel znas ti kako igra u 2021. godini ne moze da ima vise od 4 playliste na launchu?
A da, zahtevnije su igre i nisu imali dovoljno vremena da naprave da radi…
Ali dobro, jos mesec dana i dobijamo xp betu :partying_face::partying_face::partying_face:

@robotnjik toliko ih branis i uvek trazis neki zdrav razum sa 343… Toliko da sad subotom ujutru u Halo ne mogu da nadjem BtB match 10 minuta. Još je igra cross play i besplatna svuda maltene. Užas.

Meni ‘Infinite’ bilo glupo ime za halo igru, koliki god da im je bio plan.

Jel stvarno ništa bolje nisu mogli da smisle?

Ma ne branim ih. To je samo video igra aman.

Ja ne igram ali drugar se zali da nema dovoljno contenta tj mapa od pocetka - kao to je najveci problem sa igrom. Ne znam zaista, jos cekam coop kampanju, ali deluje kao da 343 i nije bas najproduktivniji studio.

Multiplejer igre su generalno u problemu ako ne napravis neki opasan sistem progresije i daily content, ili skroz novu igru svakih godinu dana kao CoD ili Batlefield. Ako oces Infinite napravi odrziv game as a service. Ocekivati od ljudi da se svaki dan pojavljuju na serverima tek tako, nije realno… pa makar to bio i Halo.

Ma jeeste… :joy: :rofl: :sweat_smile: