Halo Infinite: Campaign {MT}

Zanima me koja danas moderna open world igra ima split screen uopšte?

Ovde je najveći problem što je 343i obećao feature, ispostavilo se da ne mogu da ga isporuče (verovatno zato što i dalje podržavaju Xbox One), i ljudi imaju pravo da budu nezadovoljni.

Danas se jedva skupimo i online nešto da odigramo, i to uglavnom budu neke multiplayer igre koje stalno igramo: Rocket League, Dead by Daylight, Apex, CoD WW2 zombie mod itd. Retko kad svi imamo instaliranu neku igru kao što je Halo ili nešto van ovih koje regularno igramo. Ne može čovek da ih natera da prelazimo nešto kršteno :smile:

Jel računaš Borderlands? Ovaj najnoviji ima, stariji delovi isto. Lidija i ja se siti naigrasmo trećeg dela, a planiram i tiny tinu da uzmem prvom prilikom.

Na temu haloa, baš mi žao što su couch coop otkazali. Nadao sam se da ćemo ga probati – ko zna, možda bi se lidiji svidelo…

1 Like

Da, to je dobar primer.

1 Like

Ja igram multi meni je ok

Ma koji dlc oni jos ne znaju kako coop da ubace koji je od starta trebao :joy:

1 Like
1 Like

bravo 343 :heart_eyes:
jedva cekam

edit: /s

ajmo lajkovi sad

1 Like

Bonnie Ross napušta 343i

2 Likes

Ona odlazi iz zdravstvenih razloga u porodici.

Jupiiii, ode guska :partying_face:

Može biti guska i može joj biti neko iz porodice ozbiljno bolestan. Jedno ne isključuje drugo.

Previše joj se prepisuje lošega iako je žena legenda sa sve onim što je uradila u poslednjih 20 godina.

Jel ona bila zadužena za tv seriju ono beše?

Ta opsesija gejming industrije da pošto-poto od svega napravi multimedijalni cross-over mi nikad nije bila jasna.

A možda je to bio samo jedan od preostalih repova što se vukao još iz matrikove ere. On i njegov ‘tv’.

A možda je samo do mene. Davno me pop kultura ostavila u prašini – ne palim se ni na marvel, ni na rimejkove, ni na lavinu star wars sadržaja, ni na besomučno valjanje bajate nostalgije. :woman_shrugging:

Bonnie je bila bog i batina, zajedno sa O’Connorom. Jos njega da se ratosiljaju i mozda cemo moci da se nadamo sposobnom menadzmentu.

Lijepo je kad se interno promovisu neki ljudi na rukovodece pozicije, ali isto tako, nije svako ni za rukovodecu poziciju.

Na stranu igre kao zadnji proizvod-meni su vecinom legle, ali sporost citavog studija i letargicno dodavanje stvari koje su se do sada podrazumjevale ne ulijevaju povjerenje u vodjenje studija.

Sto se tice serije, pisao sam ovde kako je O’Connor kreditovan u seriji i dodao je novu stvar na CV, ali iskreno sumnjam da je ucestvovao i 1% u kreoranju iste.
Ako jeste, onda je to jos veca tragedija posto je on zaduzen za pricu u Halo igrama, a serija nema veze sa igrama.

Vidim da je imenovan novi direktor franšize, možda je Frank smenjen…

1 Like

Sada je na čelu ovaj što je bio zadužen za projekat spašavanja MCC, zaboravih mu ime. Tako da je sigurno milijardu puta bolji od Boni Ros

Mcc je spašen ali pitanje je može li se infinite