Halo Infinite: Campaign {MT}

Drugim rečima, koristili su UE (i ko zna sve koje endžine) u prototip fazi. Neko je nabasao na api koji ima tragove UE pa su krenuli gluvi telefoni, na kraju senzacija.

2 Likes

Da dodam, ovo može da se desi za buduće Halo naslove, za Infinite i sve oko te igre, nema smisla.

2 Likes

Pa za Infinite nista vise nema smisla, jedino ako izbace 10 mapa, 20 oruzja, modove, vozila, customisation, progression, social features…

Au al zvuči mnogo, a da to je imao svaki Halo ranije :grimacing:

Kontam šta god da urade neće nikad biti dobro.

Evo sad sam gledao Forge - Lightning/Audio, bukvalno alati iz kampanje će biti dostupni. Iskreno, kopka me da se zezam sa tim.

ovo je embarrassing, ne znam drugu rec ni na jednom drugom jeziku. Ovo je katastrofa🤣

Igra stagnira, Master Chief twerkuje sa Megan Stalion na podijumu, sta se desava :joy:

U medjuvremenu

2 Likes

Joj sta sam docekao, kukuuuuuu.

A pre 2 dana upalim moj omiljeni Halo leve ikada - The Covenant iz Halo 3, i ne mogu da se načudim kako je to nekad bilo… :sob:

Definitivno ću uskoro da odigram od a do š kampanje, pod š smatram Halo 4.

hahaahah aa pa sad je sve jasno, nema contenta zbog. specijalne vojne operacije :joy::joy::joy::joy::joy:

2 Likes
1 Like

New maps :grin:

Fooooorge! :grinning:

2 komada ukupno🤣

@ph1beropt bice fenomenalno ali bez custom game browsera nece nam puno vredeti

@Fabrizio_Tagliano Mani se pleyke ovo uzmi kad naplatiš kintu od šljake

A cena i gde ce ovo moci da se kupi?
Da ne bude kao sa Halo gaming stolicom, 1500€ :joy:

2 Likes

Pa iskreno ono patike mi ne izgledaju nista posebno (ono u sustini najobicnije patike) a i nisam sad ni neki narocito veliki fan Halo-a.
Za ove tike dao bi mozda tipa 5,6 hiljada dinara, ne vise.

Drugar dobio stolicu na review. Više mi nije drug.

1 Like

https://www.xboxachievements.com/news/news-43084-halo-infinites-winter-update-battle-pass-features-free-content-including-halo-reach-cosmetics-match-xp-progression.html

1 Like
1 Like

2000 years later :grin:

Al im je update e, da udjete u igru ne bi nista primetili.
:frowning: