Drugim rečima, koristili su UE (i ko zna sve koje endžine) u prototip fazi. Neko je nabasao na api koji ima tragove UE pa su krenuli gluvi telefoni, na kraju senzacija.

Drugim rečima, koristili su UE (i ko zna sve koje endžine) u prototip fazi. Neko je nabasao na api koji ima tragove UE pa su krenuli gluvi telefoni, na kraju senzacija.

Da dodam, ovo može da se desi za buduće Halo naslove, za Infinite i sve oko te igre, nema smisla.
Pa za Infinite nista vise nema smisla, jedino ako izbace 10 mapa, 20 oruzja, modove, vozila, customisation, progression, social features…
Au al zvuči mnogo, a da to je imao svaki Halo ranije ![]()
Kontam šta god da urade neće nikad biti dobro.
Evo sad sam gledao Forge - Lightning/Audio, bukvalno alati iz kampanje će biti dostupni. Iskreno, kopka me da se zezam sa tim.
ovo je embarrassing, ne znam drugu rec ni na jednom drugom jeziku. Ovo je katastrofa🤣
Joj sta sam docekao, kukuuuuuu.
A pre 2 dana upalim moj omiljeni Halo leve ikada - The Covenant iz Halo 3, i ne mogu da se načudim kako je to nekad bilo… ![]()
Definitivno ću uskoro da odigram od a do š kampanje, pod š smatram Halo 4.
New maps ![]()
Fooooorge! ![]()
2 komada ukupno🤣
@ph1beropt bice fenomenalno ali bez custom game browsera nece nam puno vredeti
@Fabrizio_Tagliano Mani se pleyke ovo uzmi kad naplatiš kintu od šljake
A cena i gde ce ovo moci da se kupi?
Da ne bude kao sa Halo gaming stolicom, 1500€ ![]()
Pa iskreno ono patike mi ne izgledaju nista posebno (ono u sustini najobicnije patike) a i nisam sad ni neki narocito veliki fan Halo-a.
Za ove tike dao bi mozda tipa 5,6 hiljada dinara, ne vise.
Drugar dobio stolicu na review. Više mi nije drug.
2000 years later ![]()
Al im je update e, da udjete u igru ne bi nista primetili.
![]()