Halo Infinite: Campaign {MT}

2 Likes
2 Likes

Da ne kažem, piši propalo zvanično…
Proći će godinu dana a oni će ukupno ubaciti 2 mape i 0 oružja.
RIP Infinite.

da ne pričam o progression system… To ne postoji niti će ove godine, jebote kakve debilčine, njih 600 pa šta rade bre???:hot_face::rage::face_with_symbols_over_mouth:

4 Likes

Brate magarci, neograničen budzet imaju, mozda najveci studio na svetu, sa potpunom slobodom i desi se ovo.
Mozda ih jebe rat u ukrajini, to je to sam zaboravio.

sve im je oprosteno…

3 Likes

Mozda ako su outsource-ovali deo razvoja ukrajincima.

Ne znam ni da li je coop kampanja na roadmapi uskoro.

Nema coop, u 3oj sezoni koja pocinje 08.11.22. ce ubaciti couch coop, znaci ne online coop jos uvek…
I to ne znaci da ce na launchu 3. sezone izbaciti coop.

Ma, bukvalno propast.

3 Likes
1 Like

haha, random lik sa interneta ima priliku da piše za tabloid.

3 Likes

To je njegovo mišljenje ali je generalno slab napredak igre tj nisu dovoljno dobro pripremili dinamiku “osvežavanja” sadržaja u igri pa odlaganje Co op opcije sa druge sezone za jesen

1 Like

Barem je “bolja” situacija nego BF2042. Čak ni CoD nije u nešto bolje stanju, koji je sav fokus stavio na Warzone.

Brate do kad ces ti njih braniti, i porediti sa najgorom igrom na trzistu?

A kad malo bolje pogledam, trenutno infinite je u vecem sranju nego bf 2042.

Ovo je takva sramota za Halo da nema dalje.
Ne postoji ni 1 jedini covek da je ovim zadovoljan, ma da vidi ista pozitivno, vredjanje inteligencije bukvalno.

2 Likes

Pa ne branim ih lol. Ne znam kako je u BF u boljem stanju, ali ok.

Tako sto sa novim 4.0 update igra funkcionise, i radice uskoro ce biti content drop.

343 je bas zasrao i ovo je nevidjena sramota. Mrzi me i da pišem šta sve fali/ne radi u infinite…

Leave Battlefield alone! :joy:

5 Likes

Ok, spomenuo sam i CoD doduše. Jedine servis igre koje i dalje šljakaju pošteno su one koje su se zahuktale pre kovida (Fortnite, PUBG, RS Siege, Apex Legends, GTA Online). Svi ostali su u velikom zaostatku i trebaće dosta vremena da se ušeme da dođu na nivo pomenutih, jer pomenute igre diktiraju standard za live service.

Mada, možda je vreme da 343i prestane sa podrškom za Xbox One i baci se samo na Xbox Series SX i PC.

2 Likes

Ja mislim da je vreme da se 343 management rasformira, pa jovo nanovo.

Uzgred, Halo infinite prvih godinu dana (minimum) neće imati progression system. :joy:
Ja ne znam apsolutno nijednu MP igru da to nema.
To su bukvalno osnove multiplayer-a.
Ono što te drži da se vraćaš konstantno.

Infinite jedino što ima je zabavan gameplay. Koji nakon 200 partija na svakoj mapi počinje da šta? smara… to je to, do nekih lepših vremena :blush:

4 Likes

Pa pazi oni rekli da smanjuju i polako bataljuju MCC kad izadje Infinite.

Od tad do sad, MCC redovno dobija nove stvari, a infinite od launch-a do sad je dobio…. paaaaaa, nista jos :joy:

1 Like