Nadogradio sam MC-a skoro u fullu. E sada igra deluje prelako. Nekako nema ni smisla toliko ga nadograditi na normal nivou tezine. Preterao sam
pogotovu ako uzmem tenk iz fob baze, onda mi oruzje nije potrebno za čišćenje mape 
Ima TENK???
Pa suncetipoljubimžarko
M808 Scorpion 

Moze i tako
meni je zanimljivo trenutno da tenkom cistim mapu tamo gde mogu da ga provezem
inace nasao sam i neku protivnicku letelicu ali ne umem ja to. Sje*ali su me brzo 
Izvini Miles Morales sto te nismo prepoznali 
elem setih se sto rece Pedja za Warthog. Dakle zar je toliko bilo tesko majku mu RT da budes gas
znam da su OG Halo fanovi savladali voznju ali meni je neugodno. Al zato cepam one njihove bajkove kao u Destiniju 
Voznja je zlo
ako verujes tenk je najlakse voziti od svih ostalih vozila. Levom palicom ides levo desno gore dole a desnom upravljas oruzjem. Rt sluzi za pucanje.
A probaj njihovu letelicu da vidis da li je lako 
Ko ono savlada svaka mu čast, glupo odrađeno da ne može gluplje, pogotovo po ovoj mapi i terenu.
Ali to je tako u svakoj Halo igri…
Vožnja je takva od Halo CE. Najbolji pristup je poručiti Razorback u FOBu, napuniš ga sa pet marinaca koji imaju bacače raketa i snajpere. Kad uletiš u protivničku bazu, pucaju ko kokice. Čas posla bude očišćena.
OG voznje je jedino sto 343 do sad nije probao da menja, i hvala im na tome. Ne treba nikad da menjaju OG kontrole, predobre su 
Ma ja to sve sam čistim, kakav sam MC ako mi treba podrška 
Ne znam tačno preko slike taj skull šta sve donosi.
Ukratko imaš ih 12 u igri kada ih sve pokupiš možeš da počneš Laso (legendary all skulls on) kampanju sa svim aktivnim skullovima.
To je dobar izazov ako ti se svidi kampanja 
Pogledaj ovde gde ih sve možeš naći
Stefko, jel moze posle glavne kampanje da se ocisti cela mapa? tj. da se sakupe recimo svi audio logovi itd. koji su promakli?
Ne služe skull-ovi samo za LASO da bi igrao nemoj da ga zbunjujes.
to su ti kao u Gears mutatori npr. Neki su kozmetika samo, npr skull grunt birthday party ti je skull koji kad aktiviras svakog grunta koga ubijes iskacu mu konfete nakon headshota.
imas black eye skull npr ako aktiviras ne vraca ti se shield sve dok ne meele-uješ protivnika…
itd itd, mozes da napravis svoju kombinaciju i da igras kampanju posle kako ti volja.
A LASO je Hardcore do koske, doduse u INFINITEje najlaksi do sada i ima fora da ti ne bude bas toliko tesko 
Spartan 117 out.
Može samo imas neke koji su npr vezani za misije , a npr meni je jedan takav promakao pa moraš ponovo onda celu kampanju mada sam pročitao da će ubaciti da mogu misije ponovo da se odigraju da nemora da se počinje ponovo iz početka ceo sp.
Što se ostalih stvari tiče sve može posle završenog Sp opušteno.
Serija izlazi 24. marta, trejler dobijamo danas

Video sam da pokušavaju da stabilizuju stanje. Neki pišu da je jednom nogom u grobu. Ja nažalost nisam igrao neko vreme, mada u zadnje vreme ne igram ništa sem malo Hearthstone na fonu.
Ubi me priprema za aprilski rok i C++, Java, HTML… ![]()
Plače mi se kada mi izbaci SyntaxError ![]()