Završio sinoć! Odličan završetak, sa svakom novom prostorijom se em zakuvava/raspliće priča em upadaš iz borbe u borbu. Sjajno. Dan i noć u odnosu na Halo 5.
Nije me mrzelo da odgledam credits, nekih 15 minuta je trajalo da bih video teaser na kraju.
Pre nekoliko nedelja je leakovano da je MS/343i registrovao “Endless” trademark, verovatno za DLC, što mi sada ima smisla.
Ako te ne mrzi, aj sroci par misli o Halo 5 kampanji, jer mi jos friska igra u glavi a nemam s kim da podelim utiske
Super je cuti da je kampanja u Infinite bolja, posto kod petice nisam nesto pao na dupe, a ni ne znam da stavim prst na sta mi tacno fali. Nekako sve bilo bez entuzijazma.
Meni je pomalo openworld haotican. Odnosno nisam navikao na to. Krenem prema glavnoj misiji i onda zavrsim na drugom kraju mape… Ne kazem da smeta, nego da mi je cudno primetio sam i da mi onaj pad frejmova u cut scenama uzrokuje Qr.
To je sigurno najveca razlika, Infinite je vise otisao u pravcu open world igara. Ne znam kako je kasnije, ali odmah nakon sto se iskobeljas iz indoor prologa, pocetna zona je nekakva ogromna mapa na kojoj treba da oslobadjas outpostove proizvoljnim redom, prilicno podseca na ubisoftove ili manje vise sve ostale open world igre.
Kao drugu veliku razliku bih istakao takticku upotrebu grapling hooka, uvek ces pozeleti da ima bar malo veci domet, ali MC nije Spajdermen nego marinac u skafanderu, tako da na kraju ispadne fina komplementarna mehanika klasicnom napucavanju koje je takodje moram reci, bolje nego ikada.
E da, i mnooogo je tezi na normal nivou. A ima i lepsu grafiku
Pokusavam sa gh da se popnem sto je vise moguce i nekad jednostavno nema dometa ali je penjanje relativno lako…
Tezi jeste, nekada sam umeo da poginem i po 10 puta sa nekim jacim protivnikom u zatvorenom prostoru.
Grafika prelepa, neko ce zameriti sto nije to sarenoliko kao kod nekih igara, ali upravo je sustina da grafika bude takva kao sto jeste. Sve je utegnuto i ispeglano.
Bagova nema koliko sam primetio.
Samo moram da kazem da mi fali linearnost kampanje. Jednostavno navike. Sve ostalo je super.
U Infinite možeš igrati main story bez problema, tzv Golden path ALI uvek nešto privuče pažnju: dim u daljini, čudna građevina koja prosto mami da se obiđe ili kada se iznenada naleti na Banished stonghold pa mora da se očisti. Takođe svaki osvojeni FOB otkriva nove stvari na mapi. Za brži upgrade su potrebni Spartan cores koji se ipak moraju pokupiti van mesta koju samo za glavnu misiju vezana. Najbitnije je da sve ovo zabavno da se radi. Sandbox je napravljen tako da svakom cilju možeš prići kako god želiš i skoro sa svakim oružjem ili vozilom. Ako se malo njuška okolo mogu se naći OP i variant oružja. I zbog GH, Halo Infinite je sasvim odlična Crackdown igra .
Elem @n00dle Halo 5 je u kampanji insistirao na tome da se gomila informacija “zna” iz knjiga, novela i proširenog univerzuma (uključujući Halo Wars). Da ne pričam o tome da su ljudi hteli priču o MC a dobili smo Red Team i Lockea. Nekoliko ključnih momenata koji su mogli biti gejmplej su se odigrale u sinematiku. Sandbox skoro da i ne postoji. Igra uvodi dodatnu vertikalnost ali su nivoi manje prostrani. Takođe forsiraju abilities gde ne mora (npr na ovom mestu koristi dash/thrust da razbiješ zid). Dobre stvari su da je igra u 60fps i dobar gunplay.
Koji sam ja kralj, odgovaram tebi a citirao sam Nikolu poceh da pisem tebi da bi svia trebalo da bude kao tebi. HDR je non stop ON i nema razloga da bilo sta prebacuje kad iz igre ides u meni.
Nema to veze Profo. Ja sam na obicnom 4K UHD Lg-u. Taj instant game response se zasebno ukljucuje, tj. ti moras da stikliras da li to zelis ili ne, barem kod mene na 4K seriji 7.