Halo: Campaign Evolved | New Missions Trailer | XBOX Games Showcase 2026

https://x.com/i/status/2063713227284848669

4 Likes

Taman sam na godiÅ”njem kada ovo izađe :white_check_mark:

4 Likes

Može Loha, nisam dugo igrao neki dobar, ovo mi se svidja :grinning_face:

JoÅ” ako bude PS5 pro enhanced, top.

1 Like

Jel ovo izlazi na GamePass Ultimate? Nema potvrde koliko vidim

Kako nema:

2 Likes

Opa, hvala lepo. Dakle prvo uzimam Ubisoft+ premium za AC Black Flag, a onda GPU krajem jula

3 Likes

Mislim da niko na forumu ne voli Halo CE kao ja, posto kampanju palim svaki put kad ne znam sta cu da igram i to mi je omiljena igra vec skoro 20 godina.

Sa tom preambulom, moram da kazem da mi se ne svidja nista sta 343 (sada Halo studios) dotakne. Samo su trebali osvjeziti vizuale i ostsviti gameplay kakav je i bio, ali vidim da si ne mogu pomoci.

Gameplay je brzi i bespotrebno ā€œozbiljnijiā€, a sav izgled igre ostavlja utisak previse dizajniranog svijeta.

Da se razumijemo, i ovoj verziji igre cu da izvadim dusu, ali ono… moglo je bolje.

2 Likes

Razmisli opet? :grin:

1 Like

Ne znam ko je od vas iŔao u drugu državu sa 16-7 godina da kupi Xbox da bi igrao Halo :D. A pre toga kupio sve časopise kako regionalne tako i strane da pročita sve opise i utiske

1 Like

Nemoj da nam prodajeŔ priče sa ekskurzije iz Grčke :grin:

Zna se da ja najvolijem ovu raspalu franŔizu i amin! :grin:

Ahah aj da se takmicimo ko je veci ā€œpacijentā€ Za igrice…

Ja sam 1999 za vreme bombardovanja pod uzbunom prelazio Dunav skelom (posto su nam NATO drugari srusili mostove) da predjem sa Petrovaradinske na NS stranu da bih kupio 3D graficku karticu :winking_face_with_tongue:

2 Likes

Ok you win :smiley:

2 Likes

Ipak je to bila Voodoo 3D kartica :grin:

1 Like

E, druga država! Prvog dana sam skucao 150 eura, ostale dane mi ortaci kupovali hranu :D. A realno samo sam zbog toga hteo da idem na tu ekskurziju.

Brate, tada je Xbox koÅ”tao 150 eura nov u kutiji. Ortak kupio Def Jam FFNY pa mi poklonio posle…

Prva stvar koju sam uradio kada sam se vratio i nakon mesec dana gladovanja u Å”koli je ugradnja chipa, a onda sve pare od užine za igre…

Halo 2 sam igrao francusku verziju jer je ona prva bila razbijena :smiley:

1 Like

Drugar je igrao trenutni build, inače Halo zaluđenik, kaže da je igra odlična.

4 Likes

Jel bi ti mogao nekim kanalima da obezbedis nekako taj demo :grimacing:

2 Likes

Obicno ne igram igre ponovo, al ovaj remake izgleda odlicno. Plus je bilo toliko davno da sam sve detalje zaboravio.

Samo se nadam da su revidirali malo one beskrajne identicne hodnike (library, ili kako se vec zvao nivo), ne mora bas sve iz originala svetinja da bude.

Treba i nesretni Infinite da odigram vise, pre nego sto mi grafika bude delovala suvise zastarelo. Al kad je reakcija diljem interneta bila jedno veliko ā€˜meh’, ne vuce me mnogo, moram da kazem.

1 Like

Spoiler alert: jesu.

2 Likes