Uvek gledaj šta je dao tvoj recezent kojem veruješ nego netačni agregatni sistem poput MC.
Drugo, zašto je 80+ loš prosek?
Tu sam i očekivao metascore negdje. Otprilike kako je prošao Oblivion, znao sam da neće davati visoke ocijene kao originalu.
Navodno ima i framerate problema.
Pa zato sto je prosek u moru proseka.
Koji prag treba igra da pređe da ne bude ‘prosek’?
85-90
Zbog ovakvog ‘elitističkog’ stava gejming industrija je tu gde jeste jer skoro niko neče da se zamajava sa razmaženim gejmerima i njihovim delulu prohtevima.
Ne, nego je tu gde jeste zbog toga sto studiji zive od remastera i niko nece da napravi nesto novo i kreativno, a delulu gameri gutaju jednu istu igru koju prepakuju nekoliko decenija.
Bilo je dosta novih i kreativnih igara ali ih niko nije kupovao jer umišljena publika u stvari hoće jedno te isto i poznato a ne nešto drugačije.
Eto šta je tupavi metacritic uradio od percepcije ocjenjivanja iako čak i kod njih zelena boja ocjene počinje na 75.
Samo podsjetnik šta zapravo 8/10 znači.
IGN
GameSpot
Game Informer
Ne morate se bas toliko uzbudjiivati oko omiljene igrice ![]()
Nisam ni gledao/citao rivjuove pa da zaista razumem sta smeta kritici da su mu oduzeli 20-30% podeoka. Osnova mora biti jaka jer je Halo ako ne bas definisao zanr, onda sigurno jedan od njegovih kamena temeljaca na konzolama.
U svakom slucaju, naravno da ce fanove zainteresovati i naravno da nece ni da dirne next gen klince. ![]()
Sustinski je najvaznije da fransiza ima neku buducnost - presli su na UE5, ceka se Halo 7, mozda ih Asha malo potera da nesto ne daj boze i zavrse u razumnom vremenskom rok i standardu kvaliteta.
Ja sam se što se tiče percepcije ocijena se bunio uvijek i kod drugih igara. Ne samo ove.
Jesam ja, i to sam čitao upravo te lošije recenzije da vidim šta je smetalo. Najviše pritužbi da su legit je na frame rateupojedinim misijama.
Ali bilo je tu i loših recenzija po mom mišljenju.
Meni npr. upala u oko ova recenzija. Osim framerate-a liku super igra, ali zabolila ga glava jer je morao da poveže PSN nalog sa Microsoft nalogom, jadničak.
A ljudi dijele isto ovaj summary recenzije. piše o Microsoftu i genocidu u Gazi, čak iako je samo u jednom paragrafu u recenziji, mislim da tome ne bi trebalo imati mjesta uopšte u recenziji jedne igre.
Kad smo vec kod kukumavcenja, meni se ne svidja OG kaciga. Master Chiefov armor mi izgleda bolje u Infiniteu nego ovde.