Au kako ce ovo da bude brzo!
[video=youtube_share;8NVtOhoHe4A]http://youtu.be/8NVtOhoHe4A[/video]
Au kako ce ovo da bude brzo!
[video=youtube_share;8NVtOhoHe4A]http://youtu.be/8NVtOhoHe4A[/video]
Graficki izgleda sasvim ok, BR ima novi nisan, AS ima nisan, pistolj ima novi nisan… Meni je ovo mnogo brze u odnosu na H4, a u odnosu na H reach da ne govorim…
Za sada ne vidim da se spominje ordinance drop, sto je i najbitnije, nece biti more power oruzja u svakom momentu u mecu. Cak rekose da vise nece biti potrebe za gledanjem na sat, nego ce svako power oruzje biti najavljeno.
Da mi je malo neobicno, jeste. Ali ovaj dash nece remetiti puno gameplay i napucavanje, a fora sa sprint/regen je lijepo zamisljena, vidicemo na sta ce liciti.
ordinance drop is out
PRAISE THE LAWD!!!
Meh. Nisam nešto posebno oduševljen. Čak sam i malo razočaran. Neću da sudim dok ne vidim još GP, ali mi je ovo više COD sa Halo skinom.
Grafucki izgleda super, a sto se tice nekih stvari nisam odusevljen. Ali necu nista da govorim dok ne probam betu. Posle toga cu govoriti o tome da li mi se igra dopada ili ne Izdrzacu jos 1 mesec i 18 dana
Ja sam vise nego zadovoljan, mešavina starog i novog Haloa, A pljuvaci neka samo pljuju da je ovo kao cod da je ono kao cod, a nemaju pojma…
Oh really? A ti jelte imaš? Videćemo šta će biti kada bude Beta, pa ćemo onda viseti da li će se pljuvati ili ne. Po nekim stvarima si bandoglaviji od Werte.
[quote="“daemonkiller92:218210”]
Oh really? A ti jelte imaš? Videćemo šta će biti kada bude Beta, pa ćemo onda viseti da li će se pljuvati ili ne. Po nekim stvarima si bandoglaviji od Werte.[/QUOTE]
Naravno da ce ponijevci da pljuvaju i oni koji nisu nikada igrali serijal, ne vidim sta je lose u prikazanom, možda sto ima novosti za razliku od coda za koji je to misaona imenica.
Da mi je neko ove trailere pokazao 98 i 99 u vreme quakea i unreala, i rekao mi da ce ovo biti jedna od najiscekivanijih MP fps naslova u 2014/2015, mislio bih da je lud i svata bih imao da mu kazem, ali kako bih se samo za…ao.
Sada vec preterujes
Sumnjam da ce biti ****** kao H4… I sumnjam u to da ce H5 da ponovi neverovatan gubitak igraca kao H4(za 3 meseca 95% igraca je napustiolo igru). Ali opet, promene su cak i dobre. Bilo bi super kada bi imao mogucnost da biram nisan na BR, ali svakako mi se svidja nisan na AS… Mada mislim da je beskoristan ali ok… Sto se tice nisana na pistolju, vise sam vileo originalni nisan. E, ako hocete da govorite o samoj igri, ja sam bio i vise nego veliki ljubitelj UT-a, tako da ce ovo mozda cak i biti zanimljivo, da li ce to biti tako i za ostale, ne znam. Nadam se da ce igra imati bar 20-tak mapa, sto vise to bolje. I da nece da se ponovi kao u H4 kada smo od 30 partija 25 igrali na haven. Igra izlazi tek za godinu dana, tako da ce sve ovo manje ili vise da se promeni. Ili se ja bar nadam. Ono sto sam video mi je sasvim ok, meni je reach bio odlican, bas zato sto nije imao razne za****ncije, nego, ti i tvoja puska protiv nekog sa njegovom puskom
Ali dobro, vreme je nastavilo da tece i to valjda tako treba da bude.
Graficki super izgleda i odlican dizajn mapa. Sto se tice gameplaya, nisam neki poznavaoc Halo-a da bih mogao da sudim, ali podrzavam novine samo ako na kraju budu dobro izbalansirane. Uostalom, postoji i razlog zasto ce Beta izaci ovako rano u razvojnom ciklusu…ocigledno da im je mnogo bitan user feedback i da ce tako doci do najboljih rezultata.
Neću da ulazim u detaljnu raspravu igram Halo MP od keca i ono… Ne vredi ulaziti pogotovo što su ovde neki isuviše tvrdoglavi :).
Sve u svemu, ovo je odličan standardizovan Halo MP, možda za nijansu brži od klasičnog Halo-a ali on pair sa Halo 4, bez Ordinance Dropova i Powersa, Loadoutsa. Znači basically vratili su se nečemu starom (mehanika pucanja, no penalty on shooting while moving itd itd) a zadržali sprint i stavili ADS čisto kozmetički, a izgleda do jaja, a i biće “descope” sa njim, tako da je sve kul, sve je tu
Beta će biti krajem decembra a Novembra 2015 izlazi igra, šta mislite, što puštaju betu tako ranije? Ne žele da se za**** kao što su uradili sa Halo 4, ovaj input od igrača će biti više nego koristan.
Quake i UT je pojelo vreme kako je i trebalo da se desi.
Ok. Ukoliko ti niko nije skrenuo pažnju, ja ću. Ako još jednom napišeš ponijevci, neće se lepo završiti po tebe. Ovde niko ne vređa one sa XO ili sa PS4, a ti aktivno to radiš. Poslednja opomena po tom pitanju.
Što se tiče prikazanog, poenta je bila u tome da su svi u Halo bili ravnopravni, počneš sa istim oružjem, bombama, municijom, pa šta ti bog da. Sve je zavisilo od tvoje veštine, u Halo 4 je to bilo oko toga da odabereš DRM, Ordinance Reduction I da se štekaš u nekom ćošku, nabijajući poene. Ovde deluje malo bolje, ali je sve okrenuto ka onim seronjama iz MLG, umesto običnim igračima, i to su rekli. Ajde Sprint nekako razumem, sva dečurlija kukaju kako im fali Sprint, ali onaj Ground Pound? Assault Rifle zoom? Promenjen mač? Zašto? U samoj priči Halo univerzuma je objašnjeno da se zoom radi pomoću kaciga, i to je rađeno u prethodnim igrama, pa i Halo 4. Zašto je ovde ADS? To je ono što sam do sad video. Koliko će to uticati na same mečeve nisam siguran, moraću da vidim pravi meč, iz ugla igrača, ali mi je ovo zaista meh, osrednje i deluje kao modovan COD sa Halo skinom.
Assault Rifle Zoom/ADS generalno je Cosmetic, bukvalno isto funkcioniše kao i svaki drugi zoom u bilo kom halo-u. Nemaš penalty movement kada nišaniš, nemaš prednost kada nišaniš, sve je isto. Tako da raspravu o zoom-u treba da završimo jer nema poente ponavljati nešto ako je već rečeno da nije faktički ADS i Zoom kao u ostlaim igrama, nego je UPRAVO ONO šta je postojalo u Halo-u (sem taj middle cosmetic zoom koji su sada ubacili u AR)
Anyhow:
““Yeah our game’s not balanced, the community will find ways to break it and there are probably things people will hate… but that’s why we’re having a beta!””
Ok. To nisam video. Ali opet ostaje, zašto? AR nema domet i preciznost za zoom. On je za blizinu, eventualno neku manju udaljenost. A i kao što rekoh, to možda neće toliko uticati na GP, dok ne vidim iz ugla igrača ne mogu da kažem ni ovako ni onako.
Ali, ukoliko se ne sećaš, u prethodnim delovima, kada bi zumirao sa AR ne bi mogao da pucaš dok je aktivan zoom, već bi te vratio iz njega.
Pa zbog toga je “all cosmetic” jbg ne mogu živeti više u 2004 godini što se tiče MP-a, ako neće uvesti novine tipa pravi ADS sa penalty-em i sa prednostima onda će makar malo približiti to ostalim igračima, “zavaraće” ih malo i uvući u Halo Universe. Zbog toga su i Default kontrole sa zoom-om na triggeru. Tu će verovatno biti i “legacy” kontrole itd itd, kontrole gde skačeš bumperom za PRO igrače i tako ta sranja.
Po svemu šta pišu ljudi, utisci iz bete onih koji su videli igrali .DMR, BR su i dalje mid long range, AR je close range-mid range ako je nekom baš low health.
Inače mislim da malo grešiš da ovo prilagođavaju MLG igračima, baš mislim da prave neku evoluciju sa Halo Gameplay-om da mogu da ovo predstave casual igračima koji nikada nisu dotakli bilo šta iz Halo franšize, a sa druge strane se drže nekih načela koja je postavio Bungie long time ago, sama fundametalnost Halo Shooting mehanike npr.
Videćemo, 343 mi ne uliva poverenje.