Halo 5 Guardians Multiplayer Beta Gameplay

Deamone mislim da ti način na koji iznosiš šta ko sme ili ne sme uopšte nije prikladan, drugarski savet

Ok, primljeno k znanju. Ali ostaje mu opomena, i to ovako, mada je mogao infraction da bude, neka nastavi ako hoće, njegov izbor.
Ali ok, ako ne valja ovako, onda ću odmah da lupam infraction od sad pa dokle se dogura.

Dve partije u Halo 2, prva drugi ušao na pola, druga prvi!!! Kako dobar feeling je igrati ovo… AU!

Sad se kurcis zato sto meni jos nije stigla konzola :smiley: :stuck_out_tongue:

Hands On with Halo 5: Guardians Multiplayer - The Know

Ja sto vise gledam, sve mi se vise svidja MP. Bilo mi je potrebno jedno podne da se oci naviknu na promjene, sada mi se cini odlicno. Bice fast pace MP, odlicno!

Grafika mi je odlicna, ali cekam kraj decembra da zapravo odigram par partija. Nadam se da ces do tada i ti da nam se pridruzis :smiley:

Čeka on MENE!!!
Ništa slađe neg’ kada se nas dvojica isprangijamo (no homo)

A sta ti cekas? :smiley: :smiley: :smiley: Bilo je zabavno u H4 :smiley: Steta sto tada nismo mogli da snimamo :stuck_out_tongue:

Nikako da zagrizem metak (no homo) i kupim konzolu, a svaki put se ispostavi da trebam da utrosim pare na nesto drugo. Djevojci je telefon otisao, vec znam da cu da iskesiram 150-200e da uzme 5s.

Stvarno bi bilo lijepo da uzmem konzolu da igramo, zazelio sam se Live-a i druzenja, ali kako mi se cini nema od toga nista za sada.

A Neso i ja smo se jedno vece naganjali po mapi (no homo #2), samo smo ginuli jedan od drugog. Good times.

Prodaj onaj komp sto ne korisis :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iskreno, imam određena ulaganja u Shop, morao sam fino i da pozajmim. Sve u svemu, nadam se uspešnoj poslovnoj zimi, i čim budem solventam - eto mene.
Ako bude malo sreće to može biti već sredinom decembra…

Kako se meni cini bubreg ce prvi da ide :smiley:

Neso od para od bubrega tebi ide 400e za konzolu :smiley:

What We Thought of Halo 5: Guardians Multiplayer

5 Things About Halo 5 We Learned Playing the Beta