Moram ih nabaviti obe
4k 30 fps ![]()
![]()
Mislim da je to realnost
E jebi ga, ja mislio biÄe 120fpsa u 4k ![]()
Sta kaze struka
Veliki otvoreni kompleksni gejming svetovi, gde se vrÅ”i raznorazna simulacija života, logike, objekata itd je uvek CPU-heavy proces. Zato se i ne oÄekuje da na Pro bude 60 fps jer je Pro grafiÄki / GPU budžena, dok je procesor manje viÅ”e isto kao u obiÄnom.
Pusti ih da se loze da ce biti na pro 60 fps ![]()
Ja se ipak nadam da ce raditi u 60 fps, mesecima unazad o tome pricaju razni insajderi, Sony radi sa Rockstarom na optimizaciji. Nije neko lozenje, samo bi bilo jako neocekivano i razocaravajuce, bez obzira na CPU limitacije. Ja vise ne igram nista u 30 fps, mislim da bi to za mnoge bio dealbreaker. Jedino ako bas ne stizu pa ce odloziti 60fps patch za kasnije, ne bi bilo prvi put.
Nek daju 2K apskejl na 4K u 40fps, ja zadovoljan za poÄetak.
Kako god da radi, radiÄe bolje nego na PS5/XSXā¦
PS5 base vise nije ni za qrzaā¦uverio me 007 First Light
Pro Äe pretpostavljam biti 40fps. BaÅ” teÅ”ko da izvuku 60fps. Uostalom, mora se ostaviti i neki benefit za next-gen, Å”ta Äe Rockstar prodavati u narednoj generaciji, ako sad daju 4K/60fps
Super ako bude 60 na pro ali neÅ”to sumnjam. Jer znajuÄi njih - Äak i da je izvodljivo možda sa full grafikom imati 60 - oni Äe to hteti da naplate. Ne daju oni free update-e u vidu fps boost-a i sl, RDR2 je živ primer. Tako da Äe ta verzija igre biti dostupna na nekoj sledeÄoj verziji konzola kao remaster, isto kao Å”to je gta 5 dobio ps4 i xone verziju. VideÄemo uskoro. Mene viÅ”e zanima koja Äe cena da bude, da li ostajemo na 70$ ili idemo na 80-100$. ![]()
Izlazi jednom u sto godina, daÄemo im sve Å”to traže ![]()
Apsolutno, i baksis sam spreman da ostavim ![]()
Pa to vi buržuji, mi umetnici nemamo za leba ![]()
![]()

Malo je bzvz da romantizujemo i potenciramo to da Äemo dati kolko god da traže⦠skroz je okej podržati developere i umetnike, ali ako uzmete u obzir koliko primeraka Äe igra prodati + to da oni zaradjuju ogrmonu koliÄinu novca kroz GTA Online i muzu ga kao niko, think again.
Neka gornja granica 80$, preko 90$ je veÄ bezobrazluk ![]()
Meni mindeÄ, svakako uzimam igru na US nalogu koji delimo drugar i ja veÄ dobrih 10 godina. PreživeÄu tih potencijalnih $40/$45 izdatka ![]()
Iskreno taj nivo kvaliteta nema niko drugi i kupci su spremni da plate to