GTA VI

Moram ih nabaviti obe

1 Like

4k 30 fps :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Like

Mislim da je to realnost

E jebi ga, ja mislio biće 120fpsa u 4k :grinning_face:

2 Likes

Sta kaze struka

Veliki otvoreni kompleksni gejming svetovi, gde se vrŔi raznorazna simulacija života, logike, objekata itd je uvek CPU-heavy proces. Zato se i ne očekuje da na Pro bude 60 fps jer je Pro grafički / GPU budžena, dok je procesor manje viŔe isto kao u običnom.

Pusti ih da se loze da ce biti na pro 60 fps :smiley:

1 Like

Ja se ipak nadam da ce raditi u 60 fps, mesecima unazad o tome pricaju razni insajderi, Sony radi sa Rockstarom na optimizaciji. Nije neko lozenje, samo bi bilo jako neocekivano i razocaravajuce, bez obzira na CPU limitacije. Ja vise ne igram nista u 30 fps, mislim da bi to za mnoge bio dealbreaker. Jedino ako bas ne stizu pa ce odloziti 60fps patch za kasnije, ne bi bilo prvi put.

Nek daju 2K apskejl na 4K u 40fps, ja zadovoljan za početak.

1 Like

Kako god da radi, radiće bolje nego na PS5/XSX…

3 Likes

PS5 base vise nije ni za qrza…uverio me 007 First Light

1 Like

Pro će pretpostavljam biti 40fps. BaÅ” teÅ”ko da izvuku 60fps. Uostalom, mora se ostaviti i neki benefit za next-gen, Å”ta će Rockstar prodavati u narednoj generaciji, ako sad daju 4K/60fps

3 Likes

Super ako bude 60 na pro ali neÅ”to sumnjam. Jer znajući njih - čak i da je izvodljivo možda sa full grafikom imati 60 - oni će to hteti da naplate. Ne daju oni free update-e u vidu fps boost-a i sl, RDR2 je živ primer. Tako da će ta verzija igre biti dostupna na nekoj sledećoj verziji konzola kao remaster, isto kao Å”to je gta 5 dobio ps4 i xone verziju. Videćemo uskoro. Mene viÅ”e zanima koja će cena da bude, da li ostajemo na 70$ ili idemo na 80-100$. :face_holding_back_tears:

2 Likes

Izlazi jednom u sto godina, daćemo im sve Å”to traže :sweat_smile:

1 Like

Apsolutno, i baksis sam spreman da ostavim :smiley:

1 Like

Pa to vi buržuji, mi umetnici nemamo za leba :joy:

:bread: :baguette_bread: :prohibited:

5 Likes

Malo je bzvz da romantizujemo i potenciramo to da ćemo dati kolko god da traže… skroz je okej podržati developere i umetnike, ali ako uzmete u obzir koliko primeraka će igra prodati + to da oni zaradjuju ogrmonu količinu novca kroz GTA Online i muzu ga kao niko, think again.

Neka gornja granica 80$, preko 90$ je već bezobrazluk :grinning_face:

2 Likes

Meni mindeđ, svakako uzimam igru na US nalogu koji delimo drugar i ja već dobrih 10 godina. Preživeću tih potencijalnih $40/$45 izdatka :grin:

Iskreno taj nivo kvaliteta nema niko drugi i kupci su spremni da plate to