Najdosadnije i najpredvidljivije predvidjanje ikada.
Poslednje dve stavke je samo ubacio kao clickbait.
Najdosadnije i najpredvidljivije predvidjanje ikada.
Poslednje dve stavke je samo ubacio kao clickbait.
Dobro ti sad kenjas ali nebi me iznenadilo da igra bude u 30 fps na ps5 i series X dok na ps5 pro bude 60 fps
Moguće, tim potezom bi opravdali Pro konzole, mada je onda Microsoft tu u minusu, pošto su kao rekli da ne planiraju Pro u ovoj generaciji.
Verujem da će ih to pogurati da i oni promene stav.
No, realno je isuviše rano govoriti o tome, nemamo još ni trejler igre, a već se drobi o performansama.
Jednostavno oni su smislili fidelity mod I to je kompromis svega a opet igrivo
Koliko je Microsoft kvalitetniji igrač na polju konzola ovu generaciju. Sve što rade ide u korist korisnika. Kakvi slimovi, kakvi provovi, kakve pičke materine. Shoutout za MS tako treba.
Nešto me kopka sad kad sam završio AW2 da na Xboxu po drugi put obrnem RDR2, nisam igrao One X verziju u prošloj generaciji, mada sa druge strane koliki sam baksuz, kad je obrnem najaviće Series X verziju. Tako je bilo sa GTA V
A opet toliko igara ima, što sa Game Pass-a, što iz ličnog kataloga… A vremena nikad manje
Ja sam obrnuo RDR2 po drugi put u avgustu. Ukljucio sam auto motion na mom samsung led TV-u za fake frejmove Fenomenalno igra izgleda sa Series X. Next gen i dalje
Niko ne kaze, vrlo verovatno ce biti 30 fps, ali uhvatiti se za lika koji lupeta bez ikakvog izvora je totalna nebuloza
Kao prvo lik ne lupeta nego je izneo svoje predvidjanje, Sto se tice ps5 pro modela, on je u magli. Nemamo zvanicnu najavu, niti sam fan da taj frankestajn uopste izlazi jer verujem da standardan model moze da izvuce 60 fps-a. Ako je neko majstor za optimizaciju igara i da izvuce max iz ps5 (koji se do sada nije oznojio) onda je to Rockstar. Dosta mi je vise lenjih i nesposobnih delelopera koji prate trend koji diktira industija da bi se prodavali noviji i noviji hardveri.
Pre bih rekao da su to Sony-jevi first party studiji
Ne sumnjam da će GTA VI izgledati dobro, ali ne očekujem da će grafički prevazići ekskluzive koje su imale first party pristup Sony-jevoj podršci i cross-studio saradnjama.
Krecemo polako da odbrojavamo dane do trailera
https://twitter.com/NikTekOfficial/status/1723037830560055581/photo/1
Mogli bi malo da joj smanje gujicu inače ode install na 300Gb.
Hahahahah
Onda bih placao FIFU hiljade dolara godisnje.
Wait… pa vecina to i radi. Ali preko miktrotransakcija.
CEO-ovi misle da su igre underpriced iako 90% gamera na svetu i dalje ne moze da ih priusti. 70$ za novu igru je neprihvatljivo i treba ih na svaki nacin zaobici preko gamesharinga, pretplata kao sto je gamepass, alternativnih regiona, pa sto da ne i piraterije na kraju krajeva.
Razumem da su troskovi visoki, sve je to okej, ali nemas kome da prodas za 100$ igre. Sledece je da ce ukinuti sve sharing policy-je kada shvate da od povecanja cene nema nista, kao Netflix, da bi namakli jos koji dinar.
Nije gamepass taj koji unistava vrednost proizvoda nego pohlepa CEO-ova koji su dettachovani od realnosti i potreba gamera. Njima sigurno nije problem da daju 100$ za novu igru, a to sto ce mali Hoze iz Meksika da bude osudjen na mobilne free to play igre - ma sta Hoze, evo imamo primere kolko oces u Srbiji - nikom nista. Siromasan si i drndaj do besvesti gatcha mobilne igre u kojima neces imati nikada fer sansu da se nadmeces sa bogatijom decom.
Show me the incentive, I’ll show you the behaviour.
Ovo kada bi se desilo imali bi naduvane igre sa 300 sati besmislenog sadrzaja i dev timove od 1000 ljudi koji ce opet dovesti do toga da je prevelik payroll/dev cycle i opet ce biti neisplativo i trazice nove nacine monetizacije.
wait
Šalu na stranu, samo čekam kad će neko da se doseti da digne cenu samo zato što može – eto možda baš sa gta6, ljudi će kupiti sve i ako bude 100 usd.
Ko apple, dizali cenu za iphone dok nije probila hiljadu, jer su znali da će proći. A onda ostali kad vide da je prošlo urade isto.
I dalje mi je šampion onaj Riaccatello (valjda sam dobro napisao) sada bivši CEO Unity-a a nekada je bio u EA i htio da naplaćuje 1$ za svaki reload puške u Battlefield-u.
GTA bi mogli i da prodaju po 100$ možda. Masa ljudi bi kupila. I nije toliko ludo s obzirom da im je budžet preko 800M bio.
Ja bih dao za svaku R* igru 100€
Pa uzmu ti oni vremenom mnogo vise od tih 100e ajd da si reko 500e pa i da razumem haha