Bez ljutnje totalno dva različita slučaja.
Meni bi bio, al onda sam konacno seo i odigrao GTA5 kako treba i sad mi je jedna od omiljenih igara ikad. Ne mogu da se opasuljim da su tako nesto izbacili pre deset godina!
Ne znam dal ce pokazati nesto znacajno drugacije u odnosu na leakovane klipove, sta sam tad video izgleda ko modernizovana petica. Vise me zanimaju likovi i prica.
Meni je preorder RE4 Remake iz GameCentra kasnio 3 dana. Nacestitao sam se tada blize familije ljudima u prodavnici iako prodavci nisu bili uopste krivi. Zasto uopste imaju u ponudi preorder ako nisu u stanju da isporuce kupcima igru day 1? Uprkos velikoj zelji da imam disk razmotricu dobro situaciju kod nasih prodavaca.
Znaš kako, kompleksna je to priča. Ali nije to do radnje samo već i do dobavljača. Masu stvari sam uzeo od GameS-a tako i od Game Centra…ako njih dobavljač i carina ispoštuju oni u roku od jednog radnog dana procesuiraju sve pakete. Jer njima sve to stiže u BG ( centralni magacin) pa onda dalje šalju u radnje i na adrese…pa ako to kasni, kasniće i isporuka. To što @MikiBanter kaže za Elden je tačno, sećam se bio je petak ako se ne varam. Čekam, čekam i na kraju popizdeo, zvao da mi ne treba dostava i otišao kolima za NS da me ne ujebe vikend. Mada to je više moja glupost da moram igrati day one. Pa sam tako uleteo 10 min pred zatvaranje. Gde mi je Elden Ring? .
Dobro je, na prvu sam pomislio da su ublažili samu igru…
Samo da ne izgubi oštrinu i ne podlegne kulturološkim dešavanjima, toga se najviše plašim.
Upravo ovo Za sve ostalo se ne brinem uopšte. Ako će nešto da bude igretina onda je ovo.
Od ljudi koji su uradili Manhunt? Tesko
GTA V izgleda dosta drugačije otkad sam ga prošli put igrao
Xbox koji ne podrzava ultrawide, na uw monitoru.
Široko što bi se reklo u mom selu
Znas kako meni ovo sada izgleda normalno ako ga nakacim na 16:9 sve mi usko i cudno.
Lakse nisanim ljude jer su deblji xD
@aLx fulo sam malo temu ali jbg
Jako zanimljivo predvidjanje
Lik predvideo sve što smo već znali Predviđam da će da bude igra, da će da izađe za xbox series konzole, ps5 i PC, predviđam da će da bude igra generacije…
Nisi sve procitao. Kaze da ce jedini ps5 pro imati 60 fps mode i da ce se release konzolw poklapati sa izlaskom igre. Sto verovatno znaci bundle prodaja…
Moguće da će ta igra da natera na Pro konzole kao što je RDR2 to uradio.
Na zalost, bojim se da cemo morati da kupujemo novi hardver za igru
Ako ne stave da igra radi u 60fps barem u 1440p, to će biti čista lenjost sa njihove strane. Mada kad su moderi uspeli da otključaju 60fps u RDR2 na jailbreak-ovanom PS5, a Rockstar nije izbacio update, ništa me ne čudi.
Sam je dole napisao, its fun to predict, evo idem ja na twitter da okacim gta6 sliku i da kazem da izlazi VR mod i da ce na ps6 raditi u 8k.